Σκανδιναβικό μοντέλο μπλα μπλα μπλα
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Σκανδιναβικό μοντέλο μπλα μπλα μπλα
Υποτιθεται το φορολογικο συστημα αναδιανεμει τα λεφτα απο πανω προς τα κατω.Στην πραγματικοτητα γινεται το αναποδο.Αντε να πω οτι στηριζονται οι πολυ φτωχοι για να μην γινονται αναταραχες.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
Freisinniger
- Maître des anions

Λοιπόν το καλύτερο μοντέλο το είχαμε Ελλάδα και το έχουμε συνδέσει με την αλληλοστήριξη της οικογένειας, αυτό έχω διαπιστώσει μεταξύ σοσιαλοδημοκρατικών και φιλελεύθερου όπως το δικό μας. Το μόνο κακό που είχε το δικό μας σύστημα είναι ότι το δημόσιο έβγαινε ζημιογόνο. Τους λόγους τους ξέρετε δεν χρειάζεται να τους λέμε. Στην Γερμανία αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως τα ταμεία, παραμένουν ταμεία, δεν παίρνουν από το ένα ταμείο και μεταφέρουν τα λεφτά σε άλλα ταμεία για να καλύψουν μαύρες τρύπες στους προϋπολογισμούς.
Γενικά λίγο σε τάξη αν έμπαινε προ κρίσεως τώρα θα περνούσαμε μια μικρή οικονομική κρίση, αλλά όχι αυτό που γίνεται τώρα.
Γενικά λίγο σε τάξη αν έμπαινε προ κρίσεως τώρα θα περνούσαμε μια μικρή οικονομική κρίση, αλλά όχι αυτό που γίνεται τώρα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Σκεφτείτε μόνο και μόνο πόσα άτομα μετά τις σπουδές ανοίξανε επιχειρήσεις. Στην Γερμανία αυτό δεν συμβαίνει και έχει υψηλό ρίσκο και ο Γερμανός παραμένει μια ζωή σκλάβος σαν υπάλληλος. Έχω ρωτήσει πόσα παιδιά Γερμανούς που παίρνουν υψηλούς μισθούς και όλοι μου είπαν θέλουν να παραμείνουν μισθωτοί.

0 .

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Metranion έγραψε:Στην Γερμανία αυτό δεν συμβαίνει και έχει υψηλό ρίσκο και ο Γερμανός παραμένει μια ζωή σκλάβος σαν υπάλληλος. Έχω ρωτήσει πόσα παιδιά Γερμανούς που παίρνουν υψηλούς μισθούς και όλοι μου είπαν θέλουν να παραμείνουν μισθωτοί.![]()
![]()
Ειναι η νοοτροπια τους. Και αυτη τη νοοτροπια θελουν να υποβαλλουν και σε ολους, με οποιονδηποτε τροπο.
Ετσι ειναι οι Γερμανοι, παντα ετσι ηταν και παντα ετσι θα ειναι

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Η νοοτροπία τους είναι έτσι, φυσικά, εδώ έχουν ειδικό νόμο, όταν το παιδί ενηλικιώνεται στα 18 να πληρώνει ενοίκιο στον πατέρα του. Δεν αφήνουν οι Γερμανοί να περνάνε καλά τα παιδιά τους, τα βασανίζουν με το να τα στέλνουν για δουλειά. Και τι κάνει το παιδί τότε, από το ενοικιάζει σπίτι στον πατέρα του, σπάει από την οικογένεια, πάει και νοικιάζει σπίτι δικό του, μετά αρχίζει τις μπύρες, τα ναρκωτικά κοκ. Βρίσκει μια κοπέλα στα 23 κάνουν παιδί και μετά από 2 χρόνια χωρίζουν κοκ. Οι ίδιοι Γερμανοί τυραννούν τους Γερμανούς και λέει το παιδί ενηλικιώθηκε κλπ κλπ. Βέβαια από περιοχή σε περιοχή στην Γερμανία αλλάζει εντελώς, αλλά βόρεια Γερμανία είναι σκέτη εμετίλα.
Εγώ δουλεύω από τα 5 μου χρόνια, συνολικά πάνω από 20 χρόνια εργασία, αλλά όταν στα μεσοδιαστήματα έπρεπε να διαβάζω, να πάω σχολείο πήγαινα και να κάνω κάτι να διασκεδάσω πάντα υπήρχε αυτή η δυνατότητα.
Εγώ δουλεύω από τα 5 μου χρόνια, συνολικά πάνω από 20 χρόνια εργασία, αλλά όταν στα μεσοδιαστήματα έπρεπε να διαβάζω, να πάω σχολείο πήγαινα και να κάνω κάτι να διασκεδάσω πάντα υπήρχε αυτή η δυνατότητα.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Συμφωνω για αυτο που ειπες για την Ελλαδα και την οικογενεια.Στην ουσια εχει αναλαβει το ρολο του κρατους.Μεγαλο ζητημα η ιδιοκατοικηση και τωρα ξεπατωνουν τα ακινητα οι αλητες.
Μεγαλη μαλακια και ψυχαναγκασμος αυτο που σωνει και καλα να φυγεις απο τα 18 απο το σπιτι.Με τι σπουδες και δουλεια;Αν φυγει στα 20κατι μετα τις σπουδες τι θα παθει δηλαδη;
Μεγαλη μαλακια και ψυχαναγκασμος αυτο που σωνει και καλα να φυγεις απο τα 18 απο το σπιτι.Με τι σπουδες και δουλεια;Αν φυγει στα 20κατι μετα τις σπουδες τι θα παθει δηλαδη;
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Γερμανικές μαλακίες. Η μεγαλύτερη αποτυχία, άκου φόρο στον Πατέρα και στο σπίτι.
0 .

-
jango
- Rookie poster

-
Green Dragon
- Crazy poster

Metranion, μήπως έχεις αρχίσει τα σκληρά;
Αν δεν σου αρέσει η κόλαση της Σουηδίας, πήγαινε στην Ζιμπάμπουε να χορτάσεις ευμάρεια. Για όνομα του Θεού...
Αν δεν σου αρέσει η κόλαση της Σουηδίας, πήγαινε στην Ζιμπάμπουε να χορτάσεις ευμάρεια. Για όνομα του Θεού...
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.