vallon έγραψε:Νομίζω ότι η κλασική ελληνική χαζομάρα θα υποκαταστήσει κάθε έννοια προστασίας και προσοχής. Θα μου φανεί πολύ περίεργο αν δεν έχουμε μερικές χιλιάδες νεκρούς καθώς ο κοσμάκης μετά την πρώτη κόμπλα που έπαθε, τώρα ξεθάρρεψε και το παίζει μάγκας.
Αυτό σημαίνει ότι προς το καλοκαίρι και με τη δικαιολογία της ζέστης που και καλά περιορίζει τον ιό, θα το ξεχάσουν όλοι και θα γίνει αχταρμάς.
Κοίταζα με το σχολείο που ανοίξανε τι μαλακία έγινε, Πιτσιρίκια μπαίνουν βγαίνουν κανένα μέτρο ασφαλείας, όλα χύμα. Μας έβαλαν να γίνουμε πειραματόζωα. Τα μικρομάγαζα υποφέρουν, ειδικά τα φαγάδικα που δεν ξέρουν πως να τα βγάλουν πέρα. Γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα εξαφάνισης ολόκληρων εμπορικών τάξεων και την αντικατάστασή τους από μεγαλοκαταστήματα πολυεθνικών. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο αλλά ίσως το πιο βιώσιμο.
απο την μια σκεφτομαι το να αρχισετε τις απεργιες διαρκειας μεχρι να σας απολυσουν και να ησυχασουμε
απο αυτην την πνευματικη καταστροφη που ειστε ολοι εσεις του εκπαιδευτικου αχταρμα
απο την αλλη παλι σκεφτομαι οτι οι καινουργιοι θα ειναι εκατο φορες χειροτεροι απο σας
και πισω καταβορθα και μπροστα καταβορθα ....