Αντίο Πρίγκηπα
Πεθανε ο Ozzy
-
- Ultimate Stalker
-
- Supreme poster
Re: Πεθανε ο Ozzy
δεν τον ξερω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
- Ultimate Stalker
-
- Supreme poster
σατανισμενος ! και μονο απο την εμφανιση δεν μου καθοταν να τον ακουσω
διαβασα για το τελος του ..μετανιωσε για ολα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
- Right to Repair Champion
nemo έγραψε:σατανισμενος ! και μονο απο την εμφανιση δεν μου καθοταν να τον ακουσω

Μιλάμε για έναν αγράμματο τσαβ που έσφαζε γελάδια στα ψυγεία και έκανε μικροκλοπές, που απο πολύ νέος κατάφερε να ξεφύγει απ όλα αυτά κάνοντας της ψωλής του τον χαβά, και όχι απλά να κάνει καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά να γίνει ο γενάρχης (ως τραγουδιστής-performer) του heavy metal.
Ότι κι αν έπιασε έγινε χρυσός.
ΑΠΟΛΥΤΑ αυθεντικός τύπος, και ακραία αυτοκαταστροφικός. Ευτυχώς είχε την γυναίκα που είχε, αλλιώς θα είχε πολύ άσχημο τέλος, πολύ νωρίς.
Σπουδαίος με λίγα λόγια.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot
-
- Ultimate Stalker
nemo έγραψε:σατανισμενος ! και μονο απο την εμφανιση δεν μου καθοταν να τον ακουσω
Στο είδος που υπηρετούσε αυτό ήταν πλεονέκτημα

0 .
-
Στην πραγματικότητα ήταν πιστός αγγλικανός χριστιανός που φορούσε πάντα σταυρό, όταν δεν ήταν σουρωμένος, ή μαστουρωμένος, ή υπό την επήρεια της μόνιμης εγκεφαλικής βλάβης απο τις ακραίες καταχρήσεις.
0 .
-
- Ultimate Stalker
Προέλλην έγραψε:![]()
Μιλάμε για έναν αγράμματο τσαβ που έσφαζε γελάδια στα ψυγεία και έκανε μικροκλοπές, που απο πολύ νέος κατάφερε να ξεφύγει απ όλα αυτά κάνοντας της ψωλής του τον χαβά, και όχι απλά να κάνει καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά να γίνει ο γενάρχης (ως τραγουδιστής-performer) του heavy metal.
ΑΠΟΛΥΤΑ αυθεντικός τύπος, και ακραία αυτοκαταστροφικός. Ευτυχώς είχε την γυναίκα που είχε, αλλιώς θα είχε πολύ άσχημο τέλος, πολύ νωρίς.
Σπουδαίος με λίγα λόγια.
Όχι ακριβώς. Ήταν ήδη χρυσός γιατί είχε από πίσω του εξαιρετικούς συνεργάτες που του έγραφαν την μουσική και τους περισσότερους στίχους πχ Iommi, Geezer, Daisley, Wylde, Rhoads και άλλους.
Δυστυχώς, όταν φύγουν αυτοί από την ζωή, δε θα πάρουν ούτε το 10% του respect που πήρε ο Ozzy. Δεν τον ακυρώνω σαν καλλιτέχνη, αλλά η επιτυχία του οφείλεται πολύ περισσότερο στο χάρισμα του και στους συνεργάτες του παρά σε κάποιο δικό του ταλέντο. Δεν ήταν τραγουδιστής τύπου Dio, Plant ή Mercury με τεχνικά καλή φωνή που έγραφαν τα δικά τους τραγούδια.
Και για το αυθεντικός έχω τις ενστάσεις μου γιατί είχε παίξει πολλές πουστιές στους συνεργάτες του στην σόλο μπάντα του. Πχ https://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_ ... 02_reissue
Για τα πιο πολλά η ευθύνη έχει πέσει στην Σάρον, αλλά δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να ήταν συνεννοημένο να φαίνεται αυτή η κακιά, και αυτός ο άβουλος χαζούλης που δεν συμφωνούσε με ό,τι γίνεται αλλά δεν μπορεί να κάνει και τίποτα για να διαφυλάξει το image του.
0 .
-
- Ultimate Stalker
Προέλλην έγραψε:Στην πραγματικότητα ήταν πιστός αγγλικανός χριστιανός που φορούσε πάντα σταυρό, όταν δεν ήταν σουρωμένος, ή μαστουρωμένος, ή υπό την επήρεια της μόνιμης εγκεφαλικής βλάβης απο τις ακραίες καταχρήσεις.
Αυτό που διαφεύγει από τον περισσότερο κόσμο είναι ότι τις πιο πολλές φορές οι στίχοι του metal εκείνης της εποχής αναφέρονται στον σατανά και στο κακό στα τραγούδια τους ως κάτι αρνητικό.
0 .
-
Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:![]()
Σπουδαίος με λίγα λόγια.
Όχι ακριβώς. Ήταν ήδη χρυσός γιατί είχε από πίσω του εξαιρετικούς συνεργάτες που του έγραφαν την μουσική και τους περισσότερους στίχους πχ Iommi, Geezer, Daisley, Wylde, Rhoads και άλλους.
Δυστυχώς, όταν φύγουν αυτοί από την ζωή, δε θα πάρουν ούτε το 10% του respect που πήρε ο Ozzy. Δεν τον ακυρώνω σαν καλλιτέχνη, αλλά η επιτυχία του οφείλεται πολύ περισσότερο στο χάρισμα του και στους συνεργάτες του παρά σε κάποιο δικό του ταλέντο. Δεν ήταν τραγουδιστής τύπου Dio, Plant ή Mercury με τεχνικά καλή φωνή που έγραφαν τα δικά τους τραγούδια.
Και για το αυθεντικός έχω τις ενστάσεις μου γιατί είχε παίξει πολλές πουστιές στους συνεργάτες του στην σόλο μπάντα του. Πχ https://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_ ... 02_reissue
Για τα πιο πολλά η ευθύνη έχει πέσει στην Σάρον, αλλά δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να ήταν συνεννοημένο να φαίνεται αυτή η κακιά, και αυτός ο άβουλος χαζούλης που δεν συμφωνούσε με ό,τι γίνεται αλλά δεν μπορεί να κάνει και τίποτα για να διαφυλάξει το image του.
Ο Ozzy καλλιτεχνικά διέπρεψε ως performer, όχι ως συνθέτης ή βιρτουόζος κάποιου οργάνου ή ιδιαίτερα προικισμένος vocalist. Το γεγονός ότι σταθερά βρισκόταν δίπλα σε κορυφαίους συνθέτες και κιθαρίστες, με τους οποίους απολάμβανε ισάξιο στάτους, μιλάει απο μόνο του.
Βασικό του προσόν ήταν η φωνητική του χροιά (ως εύρος δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το το ιδιαίτερο και φυσικά έπαιζε σταθερά πάντα και ηλεκτρονική παραμόρφωση), η προσωπικότητά - performance του, και η εξαιρετική διαχείριση καριέρας (η γυναίκα του Σάρον δηλαδή) η οποία βασίστηκε σε δύο καταλυτικές ιδιότητές του: (i) την απόλυτη αυθεντικότητα και σταρχιδισμό του, (ii) τον απόλυτο επαγγελματισμό του παρ όλο που γενικά ήταν ότι να ναι; όταν έβγαινε στην σκηνή, απέδιδε πάντα αυτό που έπρεπε, time and again σε βάθος δεκαετιών.
Ο Ozzy ήταν ένας τυπικός high performance Βρετανός, παρ όλο που ήταν αγράμματος, αλκοολικός, πρεζάκιας, με βαριά παθολογικά και ψυχιατρικά.
0 .