Τι είναι αυτό ρε;
-
bizeli
- Moderator

Re: Τι είναι αυτό ρε;
Αυτή τη παπαριά θα στείλουμε στη γιουροβίζιον;
1,5 εκ προβολές λέει στο γιουτουμπ
Ρε χάπατα κι επειδή έχει 1,5 εκ προβολές σημαίνει ότι το τραγούδι σαρώνει ή ότι μπήκαν 1,5 εκατομμύρια άτομα να ακούσουν από περιέργεια τι μαλακία θα στείλουμε πάλι;
1,5 εκ προβολές λέει στο γιουτουμπ
Ρε χάπατα κι επειδή έχει 1,5 εκ προβολές σημαίνει ότι το τραγούδι σαρώνει ή ότι μπήκαν 1,5 εκατομμύρια άτομα να ακούσουν από περιέργεια τι μαλακία θα στείλουμε πάλι;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λοιπόν αυτό το κοριτσάκι όταν είχε σκάσει μύτη τότε με τη Μάντισσα φαινόταν πολλά υποσχόμενη τύπου "ποιότητα" ... προσωπικά δεν μου έκανε κλικ και ποτέ ιδιαίτερα αλλά έστω ...
Από κάποιο σημείο και μετά το κοριτσάκι άρχισε να έχει πρότυπο τη Rosalia, μια τραγουδίστρια του εξωτερικού, και άρχισε να χαζεύει. Η μια μαλακία μετά την άλλη.
Φαντάζομαι την έχει αφίσα και στο δωμάτιό της δλδ γιατί μας έχει πρήξει τα @@
Κρίμα γιατί αλλιώς το ξεκίνησε και αλλού την πήγε. Περίμενα να δω άλλα πράγματα από αυτήν κατά τη μουσική της πορεία.
Ακόμα κι εγώ που ακούω σαβούρες ... ούτε καν στις σαβούρες δεν τη βάζω.
Δεν γουστάρω τις απομιμήσεις.
Και το βίντεοκλιπ για τα μπάζα. Πήγε και καλά κι εκεί να σπάσει τα στερεότυπα...
Άσε μας κουκλίτσα μου
Από κάποιο σημείο και μετά το κοριτσάκι άρχισε να έχει πρότυπο τη Rosalia, μια τραγουδίστρια του εξωτερικού, και άρχισε να χαζεύει. Η μια μαλακία μετά την άλλη.
Φαντάζομαι την έχει αφίσα και στο δωμάτιό της δλδ γιατί μας έχει πρήξει τα @@
Κρίμα γιατί αλλιώς το ξεκίνησε και αλλού την πήγε. Περίμενα να δω άλλα πράγματα από αυτήν κατά τη μουσική της πορεία.
Ακόμα κι εγώ που ακούω σαβούρες ... ούτε καν στις σαβούρες δεν τη βάζω.
Δεν γουστάρω τις απομιμήσεις.
Και το βίντεοκλιπ για τα μπάζα. Πήγε και καλά κι εκεί να σπάσει τα στερεότυπα...
Άσε μας κουκλίτσα μου
1 .
-
bizeli
- Moderator

Εν τω μεταξύ ξέρετε ε; Όποτε οι ξένοι μιλάνε για πρωτιά και μαζεύουμε διθυραμβικά σχόλια σημαίνει ότι έχουμε στείλει παπαριά μεγατόνων.
Μην τους πιστεύετε. Για να μας χρυσώσουν το χάπι το κάνουν.
Άλλος θα μας φάει στη στροφή και θα φανεί σαν έκπληξη.
Μην τους πιστεύετε. Για να μας χρυσώσουν το χάπι το κάνουν.
Άλλος θα μας φάει στη στροφή και θα φανεί σαν έκπληξη.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Το τραγούδι είναι πολιτισμική γροθιά στα αστικά και μικροαστικά μουσικά στερεότυπα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το τραγούδι είναι πολιτισμική γροθιά στα αστικά και μικροαστικά μουσικά στερεότυπα.
Θα θελε.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Θα σπάσει το ρεκόρ του Ρακιντζή με το S.A.G.A.P.O. .gif)
.gif)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Έδω και 20 χρόνια κάθε χρόνο είμαστε φαβορί και κάθε χρόνο πατώνουμε. Τώρα ο κόσμος ντάξει, δεν έχει κριτήριο. Αν πάρει καλή θέση θα το πει κομματάρα, αν πατώσει θα το πουν μάπα. Όχι πολύ παλιότερα κορόιδευαν την χιπ χοπ μουσική και όταν άρχισε το τραπ να κυριαρχεί στα κλαμπ μια χάρα το γούσταραν και το χόρευαν.
Προσωπικά το κομμάτι μου φαίνεται λίγο αχταρμάς γιατί τα επί μέρους κομμάτια του τραγουδιού δεν κολλάνε μεταξύ τους. Είναι συνηθισμένο στην σύγχρονη ποπ κάθε κομμάτι να έχει πολλά hook αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ άτσαλη η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο. Επίσης είναι πολύ σπαστικό το χώσιμο της στα ραπ κουπλέ. Πάει να μιμηθεί κάτι που δεν είναι.
Προσωπικά το κομμάτι μου φαίνεται λίγο αχταρμάς γιατί τα επί μέρους κομμάτια του τραγουδιού δεν κολλάνε μεταξύ τους. Είναι συνηθισμένο στην σύγχρονη ποπ κάθε κομμάτι να έχει πολλά hook αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ άτσαλη η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο. Επίσης είναι πολύ σπαστικό το χώσιμο της στα ραπ κουπλέ. Πάει να μιμηθεί κάτι που δεν είναι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λοιπόν αυτό το κοριτσάκι όταν είχε σκάσει μύτη τότε με τη Μάντισσα φαινόταν πολλά υποσχόμενη τύπου "ποιότητα" ... προσωπικά δεν μου έκανε κλικ και ποτέ ιδιαίτερα αλλά έστω ...
Νομίζω πως αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να παντρέψει τραπ και άλλους σύγχρονους ήχους με πιο παραδοσιακή ελληνική μουσική. Δεν μου αρέσει η μουσική της αλλά της αναγνωρίζω ότι έχει διαφορετικό ήχο από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην εμπορική ελληνική μουσική.
Αν ήταν απλά άλλη μία τσιφτετελού του σωρού δε θα είχε να προσφέρει κάτι.
1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover