λαχου -μπιζελι!!ακουω εντυπωσεις
''Deep purple'', ''Child in time'', τραγουδάει ο P.Elfimov, η Προεδρική ορχήστρα της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, μαέστρος - Victor Babarikin.

nemo έγραψε:απλα η καλυτερη εκτελεση που εχω δει και το σολο της κιθαρας ειναι το κατι αλλο
''Deep purple'', ''Child in time'', τραγουδάει ο P.Elfimov, η Προεδρική ορχήστρα της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, μαέστρος - Victor Babarikin.

nemo έγραψε:απλα η καλυτερη εκτελεση που εχω δει και το σολο της κιθαρας ειναι το κατι αλλο

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:απλα η καλυτερη εκτελεση που εχω δει και το σολο της κιθαρας ειναι το κατι αλλο
Ο τραγουδιστης τελειος. Σαν να ακουω τον Γκιλαν το '70. Το σολο στην κιθαρα μου φαινεται διαφορετικο απο το πως το παιζει ο Μπλακμουρ στον δισκο αλλα δεν παιρνω ορκο γιατι εχω χρονια να το ακουσω. Καλος και ο κιθαριστας.

Λαχουρένιος έγραψε:Ο τραγουδιστης τελειος.

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ο τραγουδιστης τελειος.
Θα προτιμούσα αυτόν στη θέση του
πσ: Πατήστε μια εγγραφή στο κανάλι του ρε σεις. Μουσικός είναι. Να το βοηθήσουμε το παιδί. Αξίζει.

Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι ευκολο τραγουδι αυτο στα φωνητικα. Δεν φαινεται αν εχει την εκταση να βγαλει το Child in Time που ειναι σαφως πιο απαιτητικο.
όπου μου έκλεψε την καρδιά χαχαχαχχαχαχα
bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι ευκολο τραγουδι αυτο στα φωνητικα. Δεν φαινεται αν εχει την εκταση να βγαλει το Child in Time που ειναι σαφως πιο απαιτητικο.
Ε μπες στο κανάλι του και πάρε μια ιδέα. Τι να σου πω;
Έχει άπειρα.
Γενικά ασχολούνται με metal versions γνωστών τραγουδιών.
Εγώ τον είχα γνωρίσει με αυτό το τραγούδιόπου μου έκλεψε την καρδιά χαχαχαχχαχαχα

nemo έγραψε:bizeli έγραψε:
Ε μπες στο κανάλι του και πάρε μια ιδέα. Τι να σου πω;
Έχει άπειρα.
Γενικά ασχολούνται με metal versions γνωστών τραγουδιών.
Εγώ τον είχα γνωρίσει με αυτό το τραγούδιόπου μου έκλεψε την καρδιά χαχαχαχχαχαχα
θα μπω και θα δω και θα σου πω αλλα μεχρι στιγμης παραδεχομαι τον λαχου
ειναι τελικα γνωστης ..

nemo έγραψε:αλλα μεχρι στιγμης παραδεχομαι τον λαχου
ειναι τελικα γνωστης ..