Doja Cat
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Doja Cat
Την ειχα μαθει περσυ απο ενα βιντεοκλιπ που ειχε βγαλει. Η τυπισσα εβγαλε το δευτερο της αλμπουμ το 2019 και ακομα βγαινουν single απο εκει. 7 απο τα 12 κομματια εχουν γινει single και πριν λιγες μερες εσκασε αυτη η κομματαρα

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
bizeli
- Moderator

Re: Doja Cat
Λαχουρένιος έγραψε:Αλλο αγαπημενο
Τι ακριβώς ξεχώρισες;
Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο σε μουσική ή στίχο που να σου τραβήξει την προσοχή.
Εμένα μου φάνηκε πανομοιότυπο τραγούδι με χιλιάδες άλλα αυτής της κατηγορίας.
I m trying to reach you.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Δε θέλω να κλέψω τη δόξα της doja cat αλλά για παράδειγμα το παρακάτω τραγούδι όταν το άκουσα πρώτη φορά μου έμεινε κατευθείαν η μελωδία του και ο στίχος του (άσχετα αν δεν καταλαβαίνω τι λέει).
Έχει κάτι που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
Εμένα αυτό είναι το κριτήριο στο αν θα μου αρέσει ένα τραγούδι. Κάτι να με τραβήξει.
Εσένα ποιο είναι το κριτήριό σου;
Έχει κάτι που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.
Εμένα αυτό είναι το κριτήριο στο αν θα μου αρέσει ένα τραγούδι. Κάτι να με τραβήξει.
Εσένα ποιο είναι το κριτήριό σου;
0 .
-
vallon
- Supreme poster

τώρα φταίω εγώ να πετάξω κάνα ...guns o brixton παλιοκαρεκλάδες
punk is not dead

punk is not dead

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αλλο αγαπημενο
Τι ακριβώς ξεχώρισες;
Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο σε μουσική ή στίχο που να σου τραβήξει την προσοχή.
Εμένα μου φάνηκε πανομοιότυπο τραγούδι με χιλιάδες άλλα αυτής της κατηγορίας.
I m trying to reach you.
Εχει ωραια μουσικη και μελωδιες στην φωνη και εχει ωραιες μεταβασεις. Παει ωραια απο το sample στην αρχη στο κυριως τραγουδι και απο το ποπ κομματι στο ραπ. Ειναι ωραιο ατμοσφαιρικο και ερωτικο κομματι. Εχω ακουσει ολα τα τραγουδια απο αυτον τον δισκο και τα περισσοτερα ειναι διαφορετικα μεταξυ τους ενω μεσα στο καθε τραγουδι υπαρχουν πολλες εναλλαγες, δεν ειναι συνεχεια το κλασικο στροφη-ρεφρεν-γεφυρα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Εχει ωραια μουσικη και μελωδιες στην φωνη και εχει ωραιες μεταβασεις. Παει ωραια απο το sample στην αρχη στο κυριως τραγουδι και απο το ποπ κομματι στο ραπ. Ειναι ωραιο ατμοσφαιρικο και ερωτικο κομματι. Εχω ακουσει ολα τα τραγουδια απο αυτον τον δισκο και τα περισσοτερα ειναι διαφορετικα μεταξυ τους ενω μεσα στο καθε τραγουδι υπαρχουν πολλες εναλλαγες, δεν ειναι συνεχεια το κλασικο στροφη-ρεφρεν-γεφυρα.
Μάλλον έχουμε διαφορετικό μουσικό αυτί φίλε μου.
Δεν μπόρεσα να εντοπίσω όλα αυτά που λες.
Μου φάνηκε πανομοιότυπο με αρκετά άλλα αυτής της κατηγορίας.
Αλλά ότι είναι ένα ατμοσφαιρικό ερωτικό κομμάτι που θα μπορούσε να σταθεί σε κάποια ιδιαίτερη στιγμή, ίσως.
Αλλά να το βάλω να το ακούσω έτσι στο άσχετο δε με τραβάει.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Μάλλον έχουμε διαφορετικό μουσικό αυτί φίλε μου.
Δεν μπόρεσα να εντοπίσω όλα αυτά που λες.
Μου φάνηκε πανομοιότυπο με αρκετά άλλα αυτής της κατηγορίας.
Αλλά ότι είναι ένα ατμοσφαιρικό ερωτικό κομμάτι που θα μπορούσε να σταθεί σε κάποια ιδιαίτερη στιγμή, ίσως.
Αλλά να το βάλω να το ακούσω έτσι στο άσχετο δε με τραβάει.
Ακουω χιπ χοπ περιστασιακα οποτε το RnB ειναι κοντα στα ακουσματα μου, ενω εσενα μαλλον οχι και ισως για αυτο δεν σου αρεσει. Τις τελευταιες μερες ακουω αυτον τον δισκο συνεχεια.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Ακουω χιπ χοπ περιστασιακα οποτε το RnB ειναι κοντα στα ακουσματα μου, ενω εσενα μαλλον οχι και ισως για αυτο δεν σου αρεσει. Τις τελευταιες μερες ακουω αυτον τον δισκο συνεχεια.
Όχι ρε δεν έχει να κάνει με αυτό.
Είμαι μουσικός κουβάς. Ακούω τα πάντα από νησιώτικα μέχρι τραπ μουσική αρκεί να μου κάνει κλικ το κομμάτι.
Απλά η doja cat δεν μου έκανε κλικ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Όχι ρε δεν έχει να κάνει με αυτό.
Είμαι μουσικός κουβάς. Ακούω τα πάντα από νησιώτικα μέχρι τραπ μουσική αρκεί να μου κάνει κλικ το κομμάτι.
Απλά η doja cat δεν μου έκανε κλικ.
Ολοι εχουμε καποια ειδη που ακουμε πολυ περισσοτερο απο τα αλλα. Δεν γινεται να σου αρεσουν ολα το ιδιο.
0 .