Αν και δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα το θυμάται κάποιος, ψάχνω ένα τραγούδι ξένο που δε θυμάμαι απολύτως τίποτα από στίχους, τίτλους και ονόματα οπότε δεν μπορώ να το βρω πουθενά με λέξεις κλειδιά.
Οι μόνες πληροφορίες που μπορώ να σας δώσω είναι ότι ήταν rnb με έναν μαύρο ράπερ (πολύ πολύ γνωστό της εποχής του) και μιας γυναίκας που τραγουδούσε ψιλοόπερα στα ενδιάμεσα.
Ήταν πολύ χιτάκι την περίοδο των 90s, το έπαιζε συνέχεια το MTV.
Θυμάμαι το βίντεοκλιπ όμως.
Ήταν λίγο φουτουριστικό, σε ένα διαστημόπλοιο μέσα στο διάστημα, η γυναίκα (όχι πολύ νεαρής ηλικίας) ήταν ντυμένη στα άσπρα, είχε κόκκινα κοντά μαλλιά (αν θυμάμαι καλά) και εμφανιζόταν μέσα από μια οθόνη και καλά. Ή το αντίθετο; Ο ράπερ εμφανιζόταν μέσα σε από μια οθόνη;
Δε θυμάμαι.
Λοιπόν, αυτό το τραγούδι το ψάχνω χρόνια. Μιλάμε για τρελό ψάξιμο. Έψαξα όλους τους ράπερς που μεσουρανούσαν στη δεκαετία του 90, άκουσα ένα ένα τα τραγούδια τους αλλά πουθενά. Ποιος διάολος ήταν;
Για την κοπελιά δεν έχω κανένα άλλο clue για να την ψάξω μπας και...
Το είχα πετύχει παλιότερα τυχαία κάπου αλλά πάλι το ξέχασα ποιο ήταν.
Ήταν το αγαπημένο τραγούδι στην εφηβεία μου και θέλω να δω αν το ξανακούσω και σήμερα αν θα μου αρέσει το ίδιο.
Any hope?
Ψάχνω τραγούδι ...
-
bizeli
- Moderator

Re: Ψάχνω τραγούδι ...
Αμάν παιδιά, το βρήκα.
Σας το ορκίζομαι το έψαχνα χρόνια.
Δεν ξέρω τι έγινε και το βρήκα με τη μία τώρα.
Έγραψα στο yt τις πιο σχετικές λέξεις κλειδιά που μπορούσα να σκεφτώ "rap opera space" και μου το έβγαλε πρώτο πρώτο.
Θα τρελαθώ.
Σας το ορκίζομαι το έψαχνα χρόνια.
Έγραψα στο yt τις πιο σχετικές λέξεις κλειδιά που μπορούσα να σκεφτώ "rap opera space" και μου το έβγαλε πρώτο πρώτο.
Θα τρελαθώ.
2 .
-
bizeli
- Moderator

Γελάω γιατί μου είχε μείνει η εικόνα ότι η γυναίκα δεν ήταν και πολύ νεαρής ηλικίας.
Στα μάτια μου τότε μου φαινόταν γριά.
Αυτή παίζει να ήταν τότε, όσο είμαι εγώ σήμερα.
Μπορεί και μικρότερη.
.gif)
Αυτογκόλ έβαλα.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

μπράβο μπιζελάκι, ωραίο κομμάτι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

Λοιπόν, παιδιά το έψαξα το θέμα. Η τραγουδίστρια είναι Νορβηγίδα σοπράνο και είναι γεννημένη το 1969.
Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε το 1997 άρα τότε ήταν 28 χρονών κι εμένα μου φαινόταν τότε γριά.
Άκου δεν ήταν και πολύ νεαρής ηλικίας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
Εμένα στα μάτια μου τότε φάνταζε σαν τη γυναίκα του όζι όζμπορν

Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε το 1997 άρα τότε ήταν 28 χρονών κι εμένα μου φαινόταν τότε γριά.
Άκου δεν ήταν και πολύ νεαρής ηλικίας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
Εμένα στα μάτια μου τότε φάνταζε σαν τη γυναίκα του όζι όζμπορν

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οντως φαινεται μεγαλυτερη απο 28, καπου 40 την εκανα. Με πηγες χρονια πισω, το ρεφραιν το θυμομουν το υπολοιπο τραγουδι οχι. Πολυ ωραιο.
Ο Warren G ειναι γνωστος σε οσους ασχολουνται με ραπ.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Οντως φαινεται μεγαλυτερη απο 28, καπου 40 την εκανα. Με πηγες χρονια πισω, το ρεφραιν το θυμομουν το υπολοιπο τραγουδι οχι. Πολυ ωραιο.
Λοιπόν, αυτό το τραγούδι όταν το άκουσα την πρώτη φορά έπαθα την πλάκα μου.
Ξεροστάλιαζα
μπροστά από την TV πότε θα το ξαναπετύχω.Youtube δεν είχαμε τότε οπότε έπαιζε ΜΤV 24/24ωρο μη τυχόν το παίξει κάποια στιγμή και δεν το πετύχω.
Ήταν η πρώτη φορά που άκουγα rap σε συνδυασμό με κάποιο άλλο είδος μουσικής και μάλιστα με όπερα.

Παίζει να ήταν και το πρώτο τραγούδι στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής που επιχείρησε κάτι τέτοιο.
Μαλακίες λέω. Και οι queen έχουν ανακατέψει διάφορα είδη μουσικής σε ένα.
Τέσπα, για τα δεδομένα της εποχής το θεώρησα πολύ προχώ.
Τώρα μέχρι και οι σταβέντο την έχουν ξεσκίσει την ιδέα.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Στύγιος
bizeli έγραψε:Αμάν παιδιά, το βρήκα.
Σας το ορκίζομαι το έψαχνα χρόνια.![]()
Θα τρελαθώ.
Κομματάρα
,το είχα λιώσει , γι' αυτό και 2-3 άλλα ( π.χ Gangsta's Paradise κλπ) είχα αλλάξει ηχεία στο αμάξι για να ακούγονται τα μπίτια στη διαπασών ,κάγκουρας και τα ρέστα 
0 .