Άντρες και χορός

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Άντρες και χορός

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Δεκ 2021, 20:09

bizeli έγραψε:Εγώ μη σου πω ότι έπρεπε να μας βάλεις και κανένα βίντεο από σένα (έστω και καμουφλαρισμένος) να σε δούμε να χορεύεις.

Κάπως έτσι χόρευα την Μπατσάντα στη Βενεζουέλα.

Εδώ το χορεύουν αλλιώς. σαν στρατιωτάκια. Πήγαινα στο Fuego αλλά είχε περισσότερο Σάλσα. Καλή και αυτή.

Δεν ξέρω πως να καμουφλάρω βίντεό μου.

Μου φαίνεται ότι όλα αυτά θα τα ξεχάσουμε. Βλέπω ταινίες και εκπλήσσομαι που οι άνθρωποι αγγίζονται ή και πλησιάζουν ο ένας τον άλλο μέσα σε πλήθος. Ίσως δεν μας φύγει ποτέ ο ιός.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Δεκ 2021, 20:27

NikosVy έγραψε:Κάπως έτσι χόρευα την Μπατσάντα στη Βενεζουέλα.

Εδώ το χορεύουν αλλιώς. σαν στρατιωτάκια. Πήγαινα στο Fuego αλλά είχε περισσότερο Σάλσα. Καλή και αυτή.

Εγώ τους λάτιν χορούς τους μπερδεύω λίγο. Καταλαβαίνω ότι είναι λάτιν αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω πάντα τα είδη σάλσα, μάμπο, ρούμπα κτλ
Εκτός από το ταγκό. Αυτό νομίζω το ξεχωρίζω.

NikosVy έγραψε: Δεν ξέρω πως να καμουφλάρω βίντεό μου.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα editing βίντεο (είτε free είτε με πληρωμή) που θολώνεις το πρόσωπο. Αλλά θέλει να εξασκηθείς λίγο.

NikosVy έγραψε: Μου φαίνεται ότι όλα αυτά θα τα ξεχάσουμε. Βλέπω ταινίες και εκπλήσσομαι που οι άνθρωποι αγγίζονται ή και πλησιάζουν ο ένας τον άλλο μέσα σε πλήθος. Ίσως δεν μας φύγει ποτέ ο ιός.

Ναι ρε φίλε. Κι εγώ το ίδιο.
Θα μας πάρει πολύ καιρό να ξαναπλησιάσουμε ο ένας τον άλλον.
Εμένα αν μου πεις τώρα ότι αύριο δεν υπάρχει ιός, ξαναεπιστρέψτε σε αυτά που ξέρατε ... θα μου φανεί περίεργο.
Αφού όλοι αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον λες και έχουμε χολέρα.
Εγώ φοβάμαι και να βήξω μπροστά σε κόσμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Δεκ 2021, 20:53

Άντε μη διοργανώσω κανέναν διαγωνισμό χορού τώρα εδώ μέσα.
:tonguemoji:
Ψήνεστε;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Δεκ 2021, 21:04

bizeli έγραψε:Εμένα αν μου πεις τώρα ότι αύριο δεν υπάρχει ιός, ξαναεπιστρέψτε σε αυτά που ξέρατε ... θα μου φανεί περίεργο.

Βλέπω παλιές ταινίες με θέμα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ξεχνιέμαι και σκέφτομαι "κοίτα ρε που δεν φοράνε μάσκα". Και δείχνει την επίθεση στις Αρδέννες. Ή το γκέττο των Εβραίων στη Βαρσοβία.

Μου θυμίζει και ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με Time Travel που δείχνει πως ήρθε μια ομάδα τρομοκρατών από το Μέλλον στη Γερμανία του 1941 και κάποιος έπεισε τον Χίτλερ να μη κάνει επίθεση στη Ρωσία (του είπε "Μην πας, στην έχουν στημένη, προσπάθησε να καταλάβεις τις ΗΠΑ, κάνε με συνέταιρο"). Την πάτησε ο Χίτλερ, ο άλλος, μόλις έγινε συγκυβερνήτης, τον έκλεισε σε φρενοκομείο τον Φύρερ και κατέλαβε τις ΗΠΑ, κάτι πήγε στραβά με τον εγκέφαλό του και έγινε λίγα χρόνια μετά μια φοβερή πυρηνική καταστροφή στον πλανήτη. Οπότε ετοιμάστηκε μια άλλη ομάδα ανορθόδοξου πολέμου από το μέλλον για να έρθει με Time Travel το 1941 να σώσει τον Χίτλερ από τη συνομωσία, να τον βοηθήσει να κυβερνήσει, ώστε να ξανακούσουν πουλιά να κελαϊδάνε (κάτι που χάθηκε με το πυρηνικό ολοκαύτωμα). Λέγανε "ας ακούμε πουλιά να κελαϊδάνε και χαλάλι ο Χίτλερ".

Έτσι και εδώ, θα λέμε ο,τιδήποτε να μας συμβεί, ακόμα και αν πέσει κομήτης, χειρότερο είναι να ζούμε για κανένα αιώνα ακόμα φορώντας μάσκες.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Δεκ 2021, 21:11

NikosVy έγραψε:Βλέπω παλιές ταινίες με θέμα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ξεχνιέμαι και σκέφτομαι "κοίτα ρε που δεν φοράνε μάσκα". Και δείχνει την επίθεση στις Αρδέννες. Ή το γκέττο των Εβραίων στη Βαρσοβία.

Μου θυμίζει και ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με Time Travel που δείχνει πως ήρθε μια ομάδα τρομοκρατών από το Μέλλον στη Γερμανία του 1941 και κάποιος έπεισε τον Χίτλερ να μη κάνει επίθεση στη Ρωσία (του είπε "Μην πας, στην έχουν στημένη, προσπάθησε να καταλάβεις τις ΗΠΑ, κάνε με συνέταιρο"). Την πάτησε ο Χίτλερ, ο άλλος, μόλις έγινε συγκυβερνήτης, τον έκλεισε σε φρενοκομείο τον Φύρερ και κατέλαβε τις ΗΠΑ, κάτι πήγε στραβά με τον εγκέφαλό του και έγινε λίγα χρόνια μετά μια φοβερή πυρηνική καταστροφή στον πλανήτη. Οπότε ετοιμάστηκε μια άλλη ομάδα ανορθόδοξου πολέμου από το μέλλον για να έρθει με Time Travel το 1941 να σώσει τον Χίτλερ από τη συνομωσία, να τον βοηθήσει να κυβερνήσει, ώστε να ξανακούσουν πουλιά να κελαϊδάνε (κάτι που χάθηκε με το πυρηνικό ολοκαύτωμα). Λέγανε "ας ακούμε πουλιά να κελαϊδάνε και χαλάλι ο Χίτλερ".

Έτσι και εδώ, θα λέμε ο,τιδήποτε να μας συμβεί, ακόμα και αν πέσει κομήτης, χειρότερο είναι να ζούμε για κανένα αιώνα ακόμα φορώντας μάσκες.

Έτσι είναι.
Κι εγώ το έχω ξαναπεί σε άλλη συζήτηση.
Όποτε φέρνω στο μυαλό μου πώς ήμασταν παλιά, αισθάνομαι σαν το πνεύμα των χριστουγέννων του Κάρολου Ντίκενς που κοιτάει απ' έξω την παλιά του ζωή και βλέπει τι είχε και τι έχασε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 04 Δεκ 2021, 21:26

Παλιά χόρευα: Στα 80s ροκ και ντίσκο (πήγαινα δημοτικο΄)
Μετα στα ρέηβ πάρτι, αλλά δεν έπαιρνα ναρκωτικά.
Πιο μετά στα γκοθάδικα/μεταλάδικα.

Αλλά μετά ελάττωσα πολύ τη νυχτερινή διασκέδαση
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Δεκ 2021, 22:03

Βρε αφήστε τα παλιά.
Τώρα τι κάνουμε.
Για να βλέπω συμμετοχές. :D

Ορίστε σας βάζω κάτι απλό. Μπορεί κανείς να το κάνει (να γελάσουμε);

Εγώ το προσπάθησα και νομίζω ότι έχω θέμα.
Δεν μπορώ να συγχρονίσω το δεξί και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μου.
Ό,τι να ναι.
Γελούσαν και τα κάδρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Απρ 2022, 23:18

Όταν με ρωτάνε γιατί δε μου αρέσουν οι μικρότεροι...
That's why

Damn!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Απρ 2022, 23:32

Μόνο 10 δευτερόλεπτα :crybaby:

0 .

Άβαταρ μέλους