Φανταστείτε ότι έχετε ένα καγκουράμαξο....
-
nemo
- Supreme poster

Re: Φανταστείτε ότι έχετε ένα καγκουράμαξο....
δεν τολμω να το ανοιξω οχι παλι!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:δεν τολμω να το ανοιξω οχι παλι!!!
Τόλμα. Αξίζει.
Ανέτρεξα όλο το νήμα από παλιά και μόνο εγώ έχω βάλει κομματάρες. Όλοι οι υπόλοιποι είστε άμπαλοι.
Τους έχω φτιάξει τους κάγκουρες. Έτοιμη playlist τους έχω.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:δεν τολμω να το ανοιξω οχι παλι!!!
Τόλμα. Αξίζει.
Ανέτρεξα όλο το νήμα από παλιά και μόνο εγώ έχω βάλει κομματάρες. Όλοι οι υπόλοιποι είστε άμπαλοι.
Τους έχω φτιάξει τους κάγκουρες. Έτοιμη playlist τους έχω.
οκ δεν τρελαίνομαι αλλα ακουγεται καπως ευχαριστα και με εναν μπαφο γινεται ακομη
καλυτερο
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Κανένας αξιοπρεπής Έλλην κάγκουρας που σέβεται τον εαυτό του και το ίματζ που με κόπο απέκτησε μπαίνοντας με τις πάντες στις πλατείες
που συχνάζει το σινάφι δε βάζει στη ρόδα του αραποτράγουδα.
Αυτά παίζονται σχεδόν πάντα από Νιγηριανούς νταβατζήδες ή ενίοτε από κάτι Αλβανούς χασισέμπορους που την είδαν ''Χάρλεμ''.
Ο Έλληνας ξεκινάει αποκλειστικά από πανηγυρτζίδικο δημοτικολαϊκό ρεπερτόριο περνάει σε σοβαρότερο αλά Τερλέγκα-Βολάνη
και καταλήγει μετά από αυστηρή επιλογή σε κάποιους τράπερ αποκλείοντας όμως όλους όσους φλωροφέρνουν (Τραννός) κάνοντας ντουέτα
με κάτι ξεπλυμένες σαν την Ζοζεφίν.
Ο εγχώριος κάγκουρας δεν ξεχνά ούτε απαρνείται την πανηγυρτζίδικη μουσική παιδεία του και φροντίζει να την κάνει γνωστή σε όλες τις
γειτονιές που γυρίζει ολημερίς και ασκόπως ψάχνοντας αγωνιωδώς εκείνο το βλέμμα επιδοκιμασίας από το ξέκωλο που σειέται και λυγιέται στο πεζοδρόμιο και ψάχνεται για φόρτωμα και τσάρκες στην παραλιακή.
που συχνάζει το σινάφι δε βάζει στη ρόδα του αραποτράγουδα.
Αυτά παίζονται σχεδόν πάντα από Νιγηριανούς νταβατζήδες ή ενίοτε από κάτι Αλβανούς χασισέμπορους που την είδαν ''Χάρλεμ''.
Ο Έλληνας ξεκινάει αποκλειστικά από πανηγυρτζίδικο δημοτικολαϊκό ρεπερτόριο περνάει σε σοβαρότερο αλά Τερλέγκα-Βολάνη
και καταλήγει μετά από αυστηρή επιλογή σε κάποιους τράπερ αποκλείοντας όμως όλους όσους φλωροφέρνουν (Τραννός) κάνοντας ντουέτα
με κάτι ξεπλυμένες σαν την Ζοζεφίν.
Ο εγχώριος κάγκουρας δεν ξεχνά ούτε απαρνείται την πανηγυρτζίδικη μουσική παιδεία του και φροντίζει να την κάνει γνωστή σε όλες τις
γειτονιές που γυρίζει ολημερίς και ασκόπως ψάχνοντας αγωνιωδώς εκείνο το βλέμμα επιδοκιμασίας από το ξέκωλο που σειέται και λυγιέται στο πεζοδρόμιο και ψάχνεται για φόρτωμα και τσάρκες στην παραλιακή.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
looking for the unknown
- Basic poster

πάντως πριν αρκετα χρονια,εγω ενας συναδελφος και μια συναδελφισα,
καπου στη Σαμοθράκη με ενα καγκουρο-βαν,καπως ετσι έμοιαζε....
στους 2 τριτος δεν χωρά, αλλα η φιλία δεν εσπασε
καπου στη Σαμοθράκη με ενα καγκουρο-βαν,καπως ετσι έμοιαζε....
στους 2 τριτος δεν χωρά, αλλα η φιλία δεν εσπασε

0 .
.......τό Φρέαρ......