Τι είναι αυτό ρε;

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τι είναι αυτό ρε;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2024, 12:49

bizeli έγραψε:Και αυτό είναι κακό επειδή...;

Επειδή ρίχνει το επίπεδο του διαγωνισμού. Πάνε τριτοτέταρτα ονόματα από χώρες που δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά.

Το γεγονός ότι χάνεται κάποιος δε σημαίνει ότι δεν είναι άξιος καλλιτέχνης. Πρώτα απ'όλα ξέρεις πολύ καλά πώς λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα. Ποιους προωθούν και ποιους δεν προωθούν. Επίσης,υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που "δεν έχουν χαθεί" αλλά δεν αξίζουν μία. Ένα φεγγάρι πχ ήταν τραγουδίστρια και η Μπεζαντάκου και η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Δεν έχει να λέει αυτό. Έχεις λάθος κριτήριο.
Υπάρχουν, επίσης, πολλοί αξιόλογοι μουσικοί/συνθέτες/τραγουδιστές που ανεβάζουν τη δουλειά τους στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Αλλά άμα ακούσεις τη δουλειά τους είναι φοβεροί.

Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά για ποιο λόγο να θάβουν συγκεκριμένα όσους συμμετέχουν στην Γιουροβίζιον και όχι άλλους? Στην τελική, αν θέλει να ανακαλύψει κάποιος νέα μουσική, πιο πιθανό είναι να βρει κάτι σε λίστες του Spotify παρά εκεί.

Δεν υπογράφουν και καμιά εγγύηση ξέρω γω ότι μετά τη γιουροβίζιον θα ακολουθήσουν την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον. Είναι σαν να μου λες ότι όποιος είναι πτυχιούχος πχ από μια σχολή πρέπει απαραίτητα να έχει και μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ξέρω γω. Μπορεί αυτό να είναι το επιθυμητό αλλά δεν το έγραφε πάνω στο πτυχίο σου αυτό.

Όχι, αλλά δεν σου κάνει εντύπωση που παρά την προβολή που αποκτούν χάνονται αμέσως μετά τον τελικό? Σαν αυτούς που πάνε στα ριάλιτι τραγουδιού.

Το έχεις ξαναπεί αυτό. Ξεκόλλα ρε φίλε. Open your mind.

Συγκρίνεις τους σουηδούς που έχουν τόσους γνωστούς καλλιτέχνες και συνθέτες με τα υπόλοιπα πανηγύρια? Που έχουμε για πρώτα ονόματα τον Παντελίδη και τον Αργυρό που δεν ξέρουν να τραγουδήσουν. Δεν είναι τυχαίο που η Παπαρίζου μεγάλωσε εκεί.

Όταν πάνε τριτοτέταρτοι από τριτοτέταρτες χώρες λογικό είναι να είναι χαμηλό το επίπεδο. Πχ σε μας όταν μεσουρανούσε η Βανδή και η Κοκκίνου, στέλναμε την Καλομοίρα και τον..Σαρμπέλ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2024, 12:54

Adminović έγραψε:
bizeli έγραψε:Οι maneskin από Ιταλία μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό που είναι και οι πιο πρόσφατοι.

Πρώτη φορά τους ακούω.

Είχαν κερδίσει το '21. Αυτοί όντως αξίζουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Μάιος 2024, 13:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:
Πρώτη φορά τους ακούω.

Είχαν κερδίσει το '21. Αυτοί όντως αξίζουν.

Γκούγκλιασα να δω ποιοι είναι.
Νταξει, μια μετριότητα είναι, από 2-3 τραγούδια τους που άκουσα λίγο.
Θα μου πεις, σε σχέση με τη σαχλαμάρα και το σκουπιδαριό που πάει στην Ευρωβύζιον, αυτοί φαντάζουν Rolling Stones. :dunno:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2024, 15:54

Λαχουρένιος έγραψε:Επειδή ρίχνει το επίπεδο του διαγωνισμού. Πάνε τριτοτέταρτα ονόματα από χώρες που δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά.

Χώρες που δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά...
Τι θα πει αυτό; Μάγκα μου πολύ άσχημο ακούγεται αυτό. Όλες οι χώρες έχουν τα δικά τους ξεχωριστά πολιτισμικά στοιχεία και αυτό είναι το ωραίο.
Και η eurovision έχει και αυτόν τον σκοπό να παρουσιάσει κάθε χώρα την κουλτούρα της και ίσως να αλλάξεις γνώμη για κάποιες χώρες που νόμιζες ότι δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά.

Λαχουρένιος έγραψε:Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά για ποιο λόγο να θάβουν συγκεκριμένα όσους συμμετέχουν στην Γιουροβίζιον και όχι άλλους? Στην τελική, αν θέλει να ανακαλύψει κάποιος νέα μουσική, πιο πιθανό είναι να βρει κάτι σε λίστες του Spotify παρά εκεί.

Ε ωραία. Υπάρχει και η eurovision. Γιατί σε χαλάει δλδ και τόση σνομπαρία; Είναι αυτό που λέμε μια "γιορτή τραγουδιού". Συγκεντρώνονται διάφοροι λαοί, περνάνε καλά, ακούμε κανά καλό τραγουδάκι και λίγο το σασπένς του διαγωνισμού... Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
Από κει και πέρα αν προκύψει κάτι περισσότερο για κάποιον καλλιτέχνη ... μαγκιά του.
Τόσα μας χωρίζουν ... ας υπάρχει και κάτι που μας ενώνει στον κόσμο.

Λαχουρένιος έγραψε:Όχι, αλλά δεν σου κάνει εντύπωση που παρά την προβολή που αποκτούν χάνονται αμέσως μετά τον τελικό? Σαν αυτούς που πάνε στα ριάλιτι τραγουδιού.

Ε ας χάνονται ρε Λαχουρένιε. Που σου είπα το θέμα είναι πολυπαραγοντικό. Αλλά τι μας νοιάζει; Μια βραδιά είναι. Περνάμε όλοι καλά. Ως εκεί.

Λαχουρένιος έγραψε: Συγκρίνεις τους σουηδούς που έχουν τόσους γνωστούς καλλιτέχνες και συνθέτες με τα υπόλοιπα πανηγύρια? Που έχουμε για πρώτα ονόματα τον Παντελίδη και τον Αργυρό που δεν ξέρουν να τραγουδήσουν. Δεν είναι τυχαίο που η Παπαρίζου μεγάλωσε εκεί.

Όταν πάνε τριτοτέταρτοι από τριτοτέταρτες χώρες λογικό είναι να είναι χαμηλό το επίπεδο. Πχ σε μας όταν μεσουρανούσε η Βανδή και η Κοκκίνου, στέλναμε την Καλομοίρα και τον..Σαρμπέλ.

Τρεις σειρές και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Άστο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2024, 16:22

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τι έγινε ρε;
Ακόμα δεν ανακλήθηκε το μπουλούκι από το πανηγύρι μετά τα χασμουρητά του βλαμμένου;
Πού νομίζει ότι πήγε και ξάπλωνε και ξυνότανε τη στιγμή που έδινε συνέντευξη το Ισραήλ;
Αυτά ας τα έκανε όταν πάει να δώσει προσωπική συναυλία στη Γάζα και όχι όταν εκπροσωπεί
την Ελλάδα σε έναν τόσο σημαντικό μουσικό διαγωνισμό όπως η γκεϊβίζιον. :fico:
Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση που αναγνωρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ στην άμυνα
θα πάρουν θέση ή θα το κάνουν γαργάρα και με το δίκιο τους θα μας κωλοδαχτυλιάσουν οι Εβραίοι; :D

Τελείως άκυρο αυτό που έκανε (αν το έκανε για αυτόν τον λόγο). Αλλά για όποιον λόγο και να το έκανε φέρθηκε σαν παρτσακλό.
Ακτιβισμός του κώλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2024, 16:24

Adminović έγραψε:Γκούγκλιασα να δω ποιοι είναι.
Θα μου πεις, σε σχέση με τη σαχλαμάρα και το σκουπιδαριό που πάει στην Ευρωβύζιον, αυτοί φαντάζουν Rolling Stones. :dunno:

23 Ιουλίου έρχονται Ελλάδα, ΟΑΚΑ
Έχει ήδη προκληθεί ντελίριο.

Πού ζεις μεν;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μάιος 2024, 16:25

Adminović έγραψε:Γκούγκλιασα να δω ποιοι είναι.

Σίγουρα. Για σύγχρονο ροκ καλοί είναι. Όσο να 'ναι, είναι πολύ κορεσμένο είδος. Μετά από 70 χρόνια έχουν γίνει τα πάντα. Δεν περιμένεις να ακούσεις κάτι συνταρακτικό πια.

bizeli έγραψε:Χώρες που δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά...
Τι θα πει αυτό; Μάγκα μου πολύ άσχημο ακούγεται αυτό. Όλες οι χώρες έχουν τα δικά τους ξεχωριστά πολιτισμικά στοιχεία και αυτό είναι το ωραίο.
Και η eurovision έχει και αυτόν τον σκοπό να παρουσιάσει κάθε χώρα την κουλτούρα της και ίσως να αλλάξεις γνώμη για κάποιες χώρες που νόμιζες ότι δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά.

Η Ελλάδα πάντως σίγουρα δεν έχει καλή μουσική σε επίπεδο ελαφριάς/εμπορικής μουσικής. Ποια είναι καλή μουσική, οι παντελίδηδες ή οι διάφοροι Λάιτ και Ρακ?

Ε ωραία. Υπάρχει και η eurovision. Γιατί σε χαλάει δλδ και τόση σνομπαρία; Είναι αυτό που λέμε μια "γιορτή τραγουδιού". Συγκεντρώνονται διάφοροι λαοί, περνάνε καλά, ακούμε κανά καλό τραγουδάκι και λίγο το σασπένς του διαγωνισμού... Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
Από κει και πέρα αν προκύψει κάτι περισσότερο για κάποιον καλλιτέχνη ... μαγκιά του.
Τόσα μας χωρίζουν ... ας υπάρχει και κάτι που μας ενώνει στον κόσμο.

Σαν θέαμα μια χαρά είναι. Το λέει και η λέξη Eurovision. Από μουσική..ε άστο καλύτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2024, 16:27

Λαχουρένιος έγραψε:..ε άστο καλύτερα.

Φίλε το αφήνω γιατί δε θα συμφωνήσουμε πουθενά.
Ας επικεντρωθούμε στον σημερινό τελικό τουλάχιστον.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2024, 17:12

Η Αυστρία τι σας λέει;

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2024, 17:27

Κύπρος;

Να σας πω την αλήθεια με το πρώτο άκουσμα δε μου άρεσε. Αλλά μπροστά στη δική μας τη μαχλαμπούχλα ... όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται κλάσεις ανώτερα.

Αν και της Κύπρου άρχισε να μου αρέσει όντως. Δεν είναι κακό. Και ωραία σκηνική παρουσία και ωραία κοπέλα. Πολύ αξιοπρεπές.
0 .

Επιστροφή σε “Μουσική”