bizeli έγραψε:Και αυτό είναι κακό επειδή...;
Επειδή ρίχνει το επίπεδο του διαγωνισμού. Πάνε τριτοτέταρτα ονόματα από χώρες που δεν έχουν αξιόλογη μουσική γενικά.
Το γεγονός ότι χάνεται κάποιος δε σημαίνει ότι δεν είναι άξιος καλλιτέχνης. Πρώτα απ'όλα ξέρεις πολύ καλά πώς λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα. Ποιους προωθούν και ποιους δεν προωθούν. Επίσης,υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που "δεν έχουν χαθεί" αλλά δεν αξίζουν μία. Ένα φεγγάρι πχ ήταν τραγουδίστρια και η Μπεζαντάκου και η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Δεν έχει να λέει αυτό. Έχεις λάθος κριτήριο.
Υπάρχουν, επίσης, πολλοί αξιόλογοι μουσικοί/συνθέτες/τραγουδιστές που ανεβάζουν τη δουλειά τους στα προσωπικά τους προφίλ στα social media και δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Αλλά άμα ακούσεις τη δουλειά τους είναι φοβεροί.
Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά για ποιο λόγο να θάβουν συγκεκριμένα όσους συμμετέχουν στην Γιουροβίζιον και όχι άλλους? Στην τελική, αν θέλει να ανακαλύψει κάποιος νέα μουσική, πιο πιθανό είναι να βρει κάτι σε λίστες του Spotify παρά εκεί.
Δεν υπογράφουν και καμιά εγγύηση ξέρω γω ότι μετά τη γιουροβίζιον θα ακολουθήσουν την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον. Είναι σαν να μου λες ότι όποιος είναι πτυχιούχος πχ από μια σχολή πρέπει απαραίτητα να έχει και μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ξέρω γω. Μπορεί αυτό να είναι το επιθυμητό αλλά δεν το έγραφε πάνω στο πτυχίο σου αυτό.
Όχι, αλλά δεν σου κάνει εντύπωση που παρά την προβολή που αποκτούν χάνονται αμέσως μετά τον τελικό? Σαν αυτούς που πάνε στα ριάλιτι τραγουδιού.
Το έχεις ξαναπεί αυτό. Ξεκόλλα ρε φίλε. Open your mind.
Συγκρίνεις τους σουηδούς που έχουν τόσους γνωστούς καλλιτέχνες και συνθέτες με τα υπόλοιπα πανηγύρια? Που έχουμε για πρώτα ονόματα τον Παντελίδη και τον Αργυρό που δεν ξέρουν να τραγουδήσουν. Δεν είναι τυχαίο που η Παπαρίζου μεγάλωσε εκεί.
Όταν πάνε τριτοτέταρτοι από τριτοτέταρτες χώρες λογικό είναι να είναι χαμηλό το επίπεδο. Πχ σε μας όταν μεσουρανούσε η Βανδή και η Κοκκίνου, στέλναμε την Καλομοίρα και τον..Σαρμπέλ.