Eurovision 2023

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eurovision 2023

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Μάιος 2023, 22:01

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Συμφωνώ δεν ήταν άσχημο τραγουδάκι ωστόσο όχι για τους τύπους της eurovision.
Μερικά προβληματάκια που εντόπισα:
-Αν και δεν είναι παράφωνος (κάποια πετάγματα "εκτός" είναι στιλ πια στις μέρες μας και "ιδιαιτερότητα") αλλά σίγουρα το να χορεύεις με τέτοια ένταση σε κάποια σημεία ενώ τραγουδάς θα σε κάνει να χάσεις τον τόνο άθελά σου.
- Η μουσική/ενορχήστρωση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Δλδ σχεδόν δεν είχε μουσική πίσω του για τον στηρίξει...

Καλά η ''χορογραφία'' ήταν τελείως cringe. Απορώ ποιος την σκέφτηκε. Πιστεύω ήταν σημαντίκος λόγος που χαντακώθηκε το κομμάτι. Θα μπορούσαν να βάλουν χορευτές και backing vocalists στην σκηνή για να μην είναι τόσο άδειο.

Η μουσική ΟΚ, μπαλάντα ήταν. Ακούω ακουστική κιθάρα, πιάνο και προς το τέλος νομίζω είχε κάποια synth. Ήταν έτσι το στυλ του κομματιού. Η μίξη ήταν κακή. Όταν έπαιζε η μπότα από το beat κάλυπτε την κιθάρα και σε κάποιες φάσεις τα δεύτερα φωνητικά (ειδικά στο bridge προς το τέλος) κάλυπταν την φωνή του Βερνίκου.

Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι και το σουηδικό κομμάτι που κέρδισε ήταν πολύ απλό σκηνικά και η σκηνή ως προς τις διαστάσεις μου φάνηκε πολύ μικρότερη απ'ότι σε άλλους διαγωνισμούς. Μου φάνηκε μίζερη όλη η φάση.

nemo έγραψε:τον ειδα για λιγο που κουνιοταν σαν σπαστικος και δεν καταλαβα λεξη

Ε αφού δεν ξέρεις αγγλικά.... :laugh1: Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν ραπ το κομμάτι.

αφου σου λεω δεν καταλαβα λεξη γιατι δεν ξεχωριζα λεξεις
μου κανει εντυπωση οτι βρισκετε να πειτε και καλα λογια -δεν πατε καλα !!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 14 Μάιος 2023, 22:20

nemo έγραψε:μου κανει εντυπωση οτι βρισκετε να πειτε και καλα λογια -δεν πατε καλα !!!

Δεν είναι ποτέ τα πράγματα άσπρο μαύρο. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2023, 22:53

nemo έγραψε:αφου σου λεω δεν καταλαβα λεξη γιατι δεν ξεχωριζα λεξεις

Αμά δεν ξέρεις την γλώσσα είναι λογικό ρε Νέμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Μάιος 2023, 23:38

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:αφου σου λεω δεν καταλαβα λεξη γιατι δεν ξεχωριζα λεξεις

Αμά δεν ξέρεις την γλώσσα είναι λογικό ρε Νέμο.

κολλησες!!
γμτ μου εσυ στην μουσικη εχεις γουστο ουτε καν επρεπε να το πιασεις στο στομα σου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Μάιος 2023, 06:45

η σουηδέζα πάντως έμοιαζε για πακιστανή
απογοήτευση κύριοι..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2023, 18:05

Κι εγώ σήμερα το έμαθα. Ποιο;
Το ότι το πανηγύρι της eurovision είναι νατοϊκής έμπνευσης. :D
Το στόρι λέει ότι στις 28/1/1955 η επιτροπή του ΝΑΤΟ για τον πολιτισμό και τη δημόσια πληροφόρηση έδωσε στο διευθυντή της Γαλλικής ραδιοφωνίας έκθεση για τη δημιουργία ενός δυτικοευρωπαϊκού μουσικού φεστιβάλ που θα το ονόμαζαν γιουροβίζιον γιατί λέει ο μουσικός κατσιβελισμός στην Ευρώπη είχε πιάσει ταβάνι με όλα αυτά τα κομμουνιστικά άσματα που άκουγαν οι νέοι της εποχής.
Στις 30/11/1955 σε νέα συνάντηση και πάλι στο Παρίσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για κατευθείαν διοργάνωση για ένα μουσικό δυτικοευρωπαϊκό πανηγύρι από το ΝΑΤΟ στο οποίο θα μοίραζαν και το ανάλογο προπαγανδιστικό υλικό.
Η ιδέα δεν προχώρησε γιατί λέει το ξανασκέφτηκαν και είδαν ότι θα τους έπαιρναν με τις πέτρες.
Οπότε σε νέα συνάντηση στις 12/2/1956 αποφάσισαν με εισήγηση της νατοϊκής επιτροπής να υλοποιήσει το σχέδιο της πολιτιστικής αναβάθμισης της Ευρώπης η European Broadcasting Union
και το πολιτιστικό νταραβέρι άρχισε το Μάη του 56 μοιράζοντας από τότε και μέχρι σήμερα αντικειμενικές πρωτιές όπως αυτή στην πρόμαχο του ΝΑΤΟ Ουκρανία πέρσι και στην εν αναμονή νατοϊκιά Σουηδία φέτος.
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον κόσμο. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2023, 21:52

Δυο τραγούδια σε ένα
Δείτε τι φτιάξαν
:worship_sq1: