Τρρρρελό κράξιμο...

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τρρρρελό κράξιμο...

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 01 Αύγ 2020, 11:17

ο Σάσκε πιστεύω οτι έχει μέλλον.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Αύγ 2020, 19:09

mixaliss έγραψε:

ο Σάσκε πιστεύω οτι έχει μέλλον.

Πρώτη φορά τον βλέπω αυτόν.
Έλληνας είναι ή Αλβανός;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Αύγ 2020, 19:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Η τραπ εχει ωραια κομματια αλλα εχει να κανει με το ποιους θα ακουσεις και ποια κομματια θα ακουσεις. Ας πουμε το Gigi του Σιν Μποι γαμαει ενω τα αλλα δεν μου αρεσουν. Ειναι ενας αλλος ο Hawk ο οποιος συμμετειχε στο Καλιεντε το οποιο μου ειχε φανει πατατα, αλλα το '17 μαζι με κατι αλλους ειχε βγαλει μια δισκαρα που ακουω ακομα τακτικα. Επισης προφανως η αμερικανικη ραπ/τραπ θα ειναι πολυ πιο μπροστα απο τις ελληνικες μαλακιουλες.

Σε καθε ειδος πρεπει να ξερεις που να ψαξεις για να ακουσεις κατι καλο.

Ρε φίλε ήθελα να το βάλω αλλά είπα θα χάσετε πάσα ιδέα.
Κι εμένα μου αρέσει πολύ.
Ρε συ αυτό το στυλ τραγουδιών θέλει να τα ακούσεις αρκετούτσικες φορές.
Με την πρώτη θα σου φανούν χαζά αλλά έχουν φάση άμα μυηθείς περισσότερο, μπαίνεις στο τρυπάκι.

Εικόνα
Εμένα μου αρέσει.
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 03 Αύγ 2020, 21:48

bizeli έγραψε:Έλληνας είναι ή Αλβανός;

Έλληνας από τη Χρυσούπολη Καβάλας. Το μεγάλο σουξέ του είναι αυτό

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2020, 22:00

Ειναι ωραιο κομματι και δεν βλεπω σε τι υστερει απο κατι αλλες σαβουρες των λαικων που τις παιζουν συνεχεια αλλα και σε σχεση με το Μαμα. Πιο λογικο θα μου φαινοταν να εκανε μεγαλη επιτυχια με το Τζιτζι που ειναι πολυ καλυτερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Αύγ 2020, 22:01

mixaliss έγραψε:
bizeli έγραψε:Έλληνας είναι ή Αλβανός;

Έλληνας από τη Χρυσούπολη Καβάλας. Το μεγάλο σουξέ του είναι αυτό

Παρα πολλοι απο αυτην την νεα φουρνια ειναι βορειοελλαδιτες. Λαιτ, Χοκ, Σασκε, Υπο* και αλλοι της τραπ ειναι απο Θεσ/νικη και αλλες πολεις της Β. Ελλαδας.

*αυτος ειναι πολυ παλιος αλλα εγινε γνωστος και με τον νεο ηχο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Αύγ 2020, 00:53

mixaliss έγραψε:Έλληνας από τη Χρυσούπολη Καβάλας. Το μεγάλο σουξέ του είναι αυτό

Έλα ρε σοβαρά;
Δεν τον ξέρω καθόλου. Πρώτη φορά τον ακούω και τον βλέπω.

Μιχάλη τώρα άμα σου πω ότι σε θεωρώ 100% υπεύθυνο που το γύρισα σε αυτού του είδους μουσική, θα με πιστέψεις;
Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά παλιότερα που είχε βγει το τραγούδι του sinboy "mama" εγώ είχα φρικάρει που άκουγαν οι μαθητές μου τέτοια μουσική και είχα απογοητευθεί με το πολύ χαμηλό επίπεδο της νεολαίας καθώς σε καμιά περίπτωση δε θεωρούσα μουσική αυτό το πράγμα. Και τέλος πάντων ήμουν τελείως αρνητική. Δεν μπορούσα να το ακούσω ούτε μισό δευτερόλεπτο.
Και σε κάποια φάση πετάγεσαι εσύ και λες "εμένα μου αρέσει".
:laugh1:

Ρε φίλε πώς να στο πω; Έπεσα από τα σύννεφα. Ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα του άρεζε αυτή μουσική. Σε θεωρώ πολύ σοβαρό και μετρημένο, και αν και δεν ξέρω την ηλικία σου, στο μυαλό μου σε έχω κάπου στα middle age.
Στην αρχή δεν σου κρύβω, απόρησα έως και τσατίστηκα που δε συστρατεύθηκες με τις δικές μου απόψεις. Καλά λέω πώς είναι δυνατόν; Λοβοτομή τους έχουν κάνει όλους και τους αρέσει αυτό το τραγούδι και αυτό το είδος γενικότερα;

Την επόμενη μέρα πάω σχολείο και συζητάω αυτό το τραγούδι με έναν συνάδελφο ψάχνοντας να βρω "συμπαραστάτη" στην αρνητίλα μου μετά το δικό σου στραπάτσο. Ήθελα να κάνω μια έρευνα ας πούμε πώς το βλέπουν και οι υπόλοιποι της ηλικίας μας. Καλά για τα παιδιά ήξερα. Και που λες και ο συνάδελφός μου μου είπε ακριβώς το ίδιο με σένα "εμένα μου αρέσει, έχει ωραίο ρυθμό" και κάτι τέτοια.

Τσατίστηκα πάλι. Καλά είναι δυνατόν; Πώς τους αρέσει αυτό το πράγμα; (σκέφτηκα)
Παρόλα αυτά μετά από αυτό το δικό σου "εμένα μου αρέσει" και του συναδέλφου στη συνέχεια σκέφτηκα "ρε λες;"
Και που λες κάθισα μια φορά και το άκουσα ολόκληρο και ένα κλικ έγινε... :laugh1: .
The rest is history...

Και από τότε όποτε ακούω τέτοια τραγούδια σκέφτομαι εσένα.
Λέω θα άρεζε άραγε και αυτό το κομμάτι στον Μιχάλη;
Με εξέπληξες.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Αύγ 2020, 00:58

Λαχουρένιος έγραψε:Παρα πολλοι απο αυτην την νεα φουρνια ειναι βορειοελλαδιτες. Λαιτ, Χοκ, Σασκε, Υπο* και αλλοι της τραπ ειναι απο Θεσ/νικη και αλλες πολεις της Β. Ελλαδας.

Εμένα αυτός που δε μου αρέσει είναι ο Σνικ, Σνιφ .... πώς σκατά λέγεται;
Καλά δε λέω και μεγάλα λόγια γιατί στο μέλλον μπορεί να αλλάξω γνώμη.
Έτσι έλεγα και για τον sinboy.

Πάντως επικρατεί τρελή κόντρα ανάμεσα σε όλους αυτούς.
Δεν ξέρω αν είναι στημένο και το κάνουν για λόγους διαφήμισης πάντως πέφτει τρελό βρίσιμο ανάμεσά τους και εκτοξεύονται απειλές εκατέρωθεν "άμα σε πετύχω στο δρόμο παλιο@@" και κάτι τέτοια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2020, 07:18

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Παρα πολλοι απο αυτην την νεα φουρνια ειναι βορειοελλαδιτες. Λαιτ, Χοκ, Σασκε, Υπο* και αλλοι της τραπ ειναι απο Θεσ/νικη και αλλες πολεις της Β. Ελλαδας.

Εμένα αυτός που δε μου αρέσει είναι ο Σνικ, Σνιφ .... πώς σκατά λέγεται;
Καλά δε λέω και μεγάλα λόγια γιατί στο μέλλον μπορεί να αλλάξω γνώμη.
Έτσι έλεγα και για τον sinboy.

Πάντως επικρατεί τρελή κόντρα ανάμεσα σε όλους αυτούς.
Δεν ξέρω αν είναι στημένο και το κάνουν για λόγους διαφήμισης πάντως πέφτει τρελό βρίσιμο ανάμεσά τους και εκτοξεύονται απειλές εκατέρωθεν "άμα σε πετύχω στο δρόμο παλιο@@" και κάτι τέτοια.

Πολλα ειναι ψεμματα, ας πουμε αυτος ο Σνικ ειχε και καλα κοντρα με τον Λαιτ περσυ και πριν λιγες μερες εβγαλαν κομματι μαζι.. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 04 Αύγ 2020, 08:51

τρρρελό decadance. :ehmmm:
1 .

Επιστροφή σε “Μουσική”