Λαχουρένιος έγραψε:Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος. Σε σχέση με τα σκουπιδοτράπ και τα χαζολαικά που γίνονται επιτυχίες στην χώρα μας αυτό είναι ένα κλικ λιγότερο σκουπίδι.
Broooooooo...trust me. Ξέρω από σκουπίδια. Αυτό δεν είναι καν σκουπίδι ... αυτό είναι
Δεν μπορώ καν να το περιγράψω.
Ακόμα και αν πήγε να τρολλάρει τον θεσμό της eurovision ή να κάνει οποιοδήποτε άλλο statement τέλος πάντων (που ακόμα και αυτό το θεωρώ παρωχημένο ... χέσε μας δλδ) δεν είναι ούτε καν αυτό.
Η Σάττι έχει μπει σε μια διαδικασία μιμητισμού που δεν ξέρει και η ίδια τι ακριβώς προσπαθεί να μιμηθεί και τα έχει κάνει όλα έναν αχταρμά.
Κρίμα πραγματικά κρίμα ... τη θεωρούσα μια αξιοπρεπή καλλιτέχνη (χωρίς να είμαι φαν της) και θεωρώ ότι οι μουσικές επιλογές από ένα σημείο και μετά την έχουν χαντακώσει.
Ό,τι κι αν κάνεις αν δεν είναι γνήσιο αυτό που κάνεις ... φαίνεται. Τουλάχιστον σε εμένα.
Δεν ξέρω ίσως κάποια στιγμή να ξαναβρεί τον δρόμο της - και δεν αναφέρομαι σε ποιοτική μουσική ή όχι - αλλά be yourself και όχι κάτι άλλο.
Και by the way δεν αναφέρομαι μόνο στη μουσική της αλλά σε όλη της την εικόνα και συμπεριφορά που βγάζει προς τα έξω.
Λαχουρένιος έγραψε: Ο κόσμος πάει με το ρεύμα. Αν πάει καλά θα μείνει σαν επιτυχία. Αν πατώσει, θα ξεχαστεί και η καριέρα της Σάττι θα πάει φούντο.
Ο κόσμος είναι ηλίθιος. Δεν έχω υψηλές προσδοκίες.
Λαχουρένιος έγραψε:Τίποτα δεν έχει, δικαιολογία είναι για να μπαλώσει την μέτρια εμφάνιση της. Δεν το πιστεύω ότι αρρώστησε. Και όντως το στήσιμο ήταν φτωχό και έκανε πολλά ερασιτεχνικά λάθη πχ σε πολλά σημεία παρασύρθηκε από την χορογραφία και ξέχασε να επαναφέρει το μικρόφωνο
.gif)
Δεν ξέρω μωρέ τι είχε και τι δεν είχε. Για μένα όλο ήταν ένα fail. Μια προχειρότητα. Ακόμα και τα φωτορυθμικά από πίσω. Τα μονόπλανα, τα σκατόπλανα, η Σάτι που τραγουδούσε καταιδρωμένη, χορευτικά εποχής παπαρίζου, ρούχα ό,τι να ναι, τίποτα το ιδιαίτερο... boring. Τα έχουμε ξαναδεί αυτά.
Και ίσως αυτό είναι το πρόβλημα με την Σάττι. Νόμιζε ότι θα πρωτοτυπήσει με κάτι αλλά δεν...