Τρρρρελό κράξιμο...

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τρρρρελό κράξιμο...

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Ιούλ 2020, 21:42

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Ελπίζω να αναφέρεσαι σε αυτά που βάζει ο αντμίν και όχι σε αυτά που βάζω εγώ.
:D

Ναι, δεν μπορω τα τσιφτετελοσκυλαδικα προτιμω τα ποπ ή τραπ. Παντως ξενη μουσικη που δεν ειναι στα αγγλικα δεν μπορω να ακουσω. Ολες οι αλλες γλωσσες με ενοχλουν και ειδικα τα αλβανικα μου ακουγονται απαισια. Επισης δεν μπορω και τα ισπανικα.

Κι εγώ παλιότερα έτσι ήμουν αλλά άλλαξα.
Λέω για τα αγγλόφωνα τραγούδια. Κι εγώ μόνο με αυτά ήμουν εξοικειωμένη.
Αλλά εδώ και πολύ καιρό έχω ανοίξει τους μουσικούς μου ορίζοντες.
Όπως επίσης και τα γαλλικά τραγούδια είναι πολύ ωραία.
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 28 Ιούλ 2020, 01:17

bizeli έγραψε:Άκουσα το κομμάτι που έβαλες και περίμενα να ακούσω μπίτια έτσι όπως το προλόγισες αλλά δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Τι είναι τα μπίτια; Μου δίνεις επίσης την εντύπωση ότι δε γνωρίζεις το κομμάτι. Ούτε καν το ξεκίνημα;

bizeli έγραψε:Αυτό άμα το ακούσεις σε subwoofer 500 W θα σου τρυπήσει το τύμπανο και τα μηνίγγια μαζί.

Τρόπος του λέγειν βέβαια :D . Είναι αλήθεια όμως ότι για να «ακούσεις» καλά το χθόνιο Soubasse 32' με το οποίο ξεκινάει η πρώτη νότα ρε του πεντάλ, χρειάζεσαι πολύ ισχυρό subwoofer, ικανό να ωθήσει τόσο αέρα ώστε να νιώσεις την πίεση γιατί βρίσκεται στη ζώνη των υποήχων. Έτσι γίνεται όταν είσαι κοντά στους αυλούς γιατί η θεμελιώδης συχνότητα δε γίνεται αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί· νιώθεις όμως με το σώμα. Για τέτοιες δουλειές έχω ένα ζευγάρι ακουστικά HyperX, σε χαμηλή πάντα ένταση.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Ιούλ 2020, 02:08

tensor έγραψε:Τι είναι τα μπίτια; Μου δίνεις επίσης την εντύπωση ότι δε γνωρίζεις το κομμάτι. Ούτε καν το ξεκίνημα;

Το ξέρω το κομμάτι βρε. Ειδικά η εισαγωγή είναι πασίγνωστη.
Απλά επειδή είπες για subwoofer και για εκρηκτική μουσική φαντάστηκα ότι θα έβαλες κάποια διασκευή αυτού. Συνηθίζεται κλασικά κομμάτια να τα διασκευάζουν και να κάνουν remixes club version και τέτοια.
Για αυτό είπα για μπίτια.
beat --> beatia (στον πληθυντικό ελληνοποιημένο) -->μπίτια--> έντονος ρυθμός --> να κοπανάς το κεφάλι σου

for example

tensor έγραψε:Τρόπος του λέγειν βέβαια :D . Είναι αλήθεια όμως ότι για να «ακούσεις» καλά το χθόνιο Soubasse 32' με το οποίο ξεκινάει η πρώτη νότα ρε του πεντάλ, χρειάζεσαι πολύ ισχυρό subwoofer, ικανό να ωθήσει τόσο αέρα ώστε να νιώσεις την πίεση γιατί βρίσκεται στη ζώνη των υποήχων. Έτσι γίνεται όταν είσαι κοντά στους αυλούς γιατί η θεμελιώδης συχνότητα δε γίνεται αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί· νιώθεις όμως με το σώμα. Για τέτοιες δουλειές έχω ένα ζευγάρι ακουστικά HyperX, σε χαμηλή πάντα ένταση.

Εσύ που είσαι μουσικός τα εξηγείς καλύτερα. Εγώ είμαι παντελώς άσχετη. Μόνο να ακούω μουσική ξέρω.
Αλλά ναι και εμένα μου φάνηκε "ενοχλητικός" ο ήχος υπό ιδιαίτερες συνθήκες.
Όπου ιδιαίτερες συνθήκες εννοώ να το ακούς σε υψηλή ένταση.
Τώρα δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο πράγμα αλλά είναι ιδιαίτερος όντως ο ήχος αυτού του κομματιού που έβαλες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Ιούλ 2020, 09:55

Τί λέτε ρε;;
Χίλιες φορές να ακούω τουρμποφόλκ, παρά τον κάθε βαρεμένο νερόβραστο που μουγκανίζει.

bizeli έγραψε:Τώρα η φάση είναι πιο trap.
Σχετικά με τον sinboy κι εγώ στην αρχή φρίκαρα. Τον θεωρούσα παρακμή. Και μάλιστα τα έπαιρνα στο κρανίο με τους μαθητάς μου που άκουγαν τέτοιου είδους μουσική.
Αλλά το συγκεκριμένο είδος μουσικής φαίνεται παρακμή (μπορεί και να είναι) αλλά είναι ένα είδος που θέλει λίγο εξοικείωση. Με την πρώτη σίγουρα δεν αρέσει.
Εγώ όσο πιο πολύ ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει και ανακαλύπτω πιασάρικα κομμάτια που άνετα στέκονται σε κλαμπάκια ή σε μπιτσόμπαρο.
Μου αρέσει μάλιστα και ο αλήτικος στίχος τους. Με εκφράζει θα έλεγα. Είναι άμεσος και ψυχοθεραπευτικός.

Το είχα ψυλλιαστεί ότι οι μαθητές σου σε κόλλησαν sinboyτιδα. :D
Και κάπως έτσι λειτουργούν και οι δισκογραφικές με τους μαθητές σου. Τους βομβαρδίζουν όλη την ώρα σε ραδιόφωνα και κανάλια με sin boy και τον κάθε sin boy, οπότε στο τέλος το συνηθίζουν και τους αρέσει. :fico:

Οι στίχοι αυτών των τραγουδιών, ως επί το πλείστον δηλαδή, είναι του στυλ "γω σας κατουράω όλους", "είμαι ο πρώτος", "έχω τα λεφτά", "οι μπάτσοι με ψάχνουν" κοκ.
Τί να ακούσεις δηλαδή; Άσε το μουγκάνισμα, που θες υπότιτλους για να δεις τί λένε.
Το μόνο "καλλιτέχνημα" που έχουν όλοι αυτοί είναι τα τατουάζ τους. :pardon:

Ο Tus ξεφτίλισε όλο αυτό το σινάφι με αυτό το κλιπάκι... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιούλ 2020, 14:25

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Ιούλ 2020, 16:50

nemo έγραψε:οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιούλ 2020, 21:07

Adminović έγραψε:ι

e οχι να μας παρουν και το bizeli οι αλβανοι!!!!!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Ιούλ 2020, 11:34

Γω στηρίζω κροατική ποπ. Φαντάζομαι θα αρέσει και στο μπιζέλι.

Γενικά πάντως η ποπ δεν με τραβάει και τόσο. Πιο πολύ μου αρέ η ηλεκτρονική και η χάουζ.
Για να βάλεις μουσική δυνατά στο αμάξι, εννοείται ότι επιβάλλεται κάνα μπιτάκι ή η τουρμποφόλκ. :D :headphones41: :glasses12:

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Ιούλ 2020, 22:14

Adminović έγραψε:Το είχα ψυλλιαστεί ότι οι μαθητές σου σε κόλλησαν sinboyτιδα. :D

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι κάποια ακούσματα των παιδιών σήμερα έρχονται στα αυτιά μου μέσω της δουλειάς μου. Άλλα τα απορρίπτω κατευθείαν, άλλα μου αρέσουν και άλλα, όπως ο sinboy, θέλει λίγο χρόνο να τα αποδεχθείς αλλά στο τέλος σου αρέσουν.
Το καλό είναι ότι μέσω των παιδιών κρατάω μια επαφή με τα σημερινά ακούσματα της νεολαίας. Κι εντάξει δεν είμαι κι εγώ τόσο γριά. Είμαι αρκετά open minded.
Αλλά και τα παιδιά να μην ήταν στη μέση νομίζω και μόνη μου θα ανακάλυπτα αυτή τη μουσική καθώς όπως έχω ξαναπεί είμαι "μουσικός κουβάς" που σημαίνει ότι ακούω τα πάντα ανεξαρτήτως ποιότητας .... ό,τι τέλος πάντων ορίζεται ως ποιότητα.
Το σίγουρο είναι ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και λιγότερη "αυστηρή" με τα μουσικά μου ακούσματα.

Adminović έγραψε:Και κάπως έτσι λειτουργούν και οι δισκογραφικές με τους μαθητές σου. Τους βομβαρδίζουν όλη την ώρα σε ραδιόφωνα και κανάλια με sin boy και τον κάθε sin boy, οπότε στο τέλος το συνηθίζουν και τους αρέσει. :fico:

Ναι προφανώς, σημασία όμως στην τελική έχει να περνάς καλά και να αισθάνεσαι καλά με τη μουσική που ακούς.

Adminović έγραψε:Οι στίχοι αυτών των τραγουδιών, ως επί το πλείστον δηλαδή, είναι του στυλ "γω σας κατουράω όλους", "είμαι ο πρώτος", "έχω τα λεφτά", "οι μπάτσοι με ψάχνουν" κοκ.
Τί να ακούσεις δηλαδή; Άσε το μουγκάνισμα, που θες υπότιτλους για να δεις τί λένε.
Το μόνο "καλλιτέχνημα" που έχουν όλοι αυτοί είναι τα τατουάζ τους. :pardon:

Εγώ περνάω τέτοια φάση τώρα.
Λίγο αλητείααααα...
:P

Adminović έγραψε:Ο Tus ξεφτίλισε όλο αυτό το σινάφι με αυτό το κλιπάκι... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Και ο tus μου αρέσει. Δεν μπαίνω σε αυτήν την κόντρα που έτσι κι αλλιώς θα φθίνει και η ζωή συνεχίζεται. Η μουσική χωράει τους πάντες.

Και μιας και είπαμε για tus το καινούριο του τραγούδι ... πολύ καλό

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Αύγ 2020, 09:36

bizeli έγραψε:Κοίτα η αλήθεια είναι ότι κάποια ακούσματα των παιδιών σήμερα έρχονται στα αυτιά μου μέσω της δουλειάς μου. Άλλα τα απορρίπτω κατευθείαν, άλλα μου αρέσουν και άλλα, όπως ο sinboy, θέλει λίγο χρόνο να τα αποδεχθείς αλλά στο τέλος σου αρέσουν.

Η τραπ εχει ωραια κομματια αλλα εχει να κανει με το ποιους θα ακουσεις και ποια κομματια θα ακουσεις. Ας πουμε το Gigi του Σιν Μποι γαμαει ενω τα αλλα δεν μου αρεσουν. Ειναι ενας αλλος ο Hawk ο οποιος συμμετειχε στο Καλιεντε το οποιο μου ειχε φανει πατατα, αλλα το '17 μαζι με κατι αλλους ειχε βγαλει μια δισκαρα που ακουω ακομα τακτικα. Επισης προφανως η αμερικανικη ραπ/τραπ θα ειναι πολυ πιο μπροστα απο τις ελληνικες μαλακιουλες.

Σε καθε ειδος πρεπει να ξερεις που να ψαξεις για να ακουσεις κατι καλο.
0 .

Επιστροφή σε “Μουσική”