Τί λέτε ρε;;
Χίλιες φορές να ακούω τουρμποφόλκ, παρά τον κάθε βαρεμένο νερόβραστο που μουγκανίζει.
bizeli έγραψε:Τώρα η φάση είναι πιο trap.
Σχετικά με τον sinboy κι εγώ στην αρχή φρίκαρα. Τον θεωρούσα παρακμή. Και μάλιστα τα έπαιρνα στο κρανίο με τους μαθητάς μου που άκουγαν τέτοιου είδους μουσική.
Αλλά το συγκεκριμένο είδος μουσικής φαίνεται παρακμή (μπορεί και να είναι) αλλά είναι ένα είδος που θέλει λίγο εξοικείωση. Με την πρώτη σίγουρα δεν αρέσει.
Εγώ όσο πιο πολύ ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει και ανακαλύπτω πιασάρικα κομμάτια που άνετα στέκονται σε κλαμπάκια ή σε μπιτσόμπαρο.
Μου αρέσει μάλιστα και ο αλήτικος στίχος τους. Με εκφράζει θα έλεγα. Είναι άμεσος και ψυχοθεραπευτικός.
Το είχα ψυλλιαστεί ότι οι μαθητές σου σε κόλλησαν sinboyτιδα.
Και κάπως έτσι λειτουργούν και οι δισκογραφικές με τους μαθητές σου. Τους βομβαρδίζουν όλη την ώρα σε ραδιόφωνα και κανάλια με sin boy και τον κάθε sin boy, οπότε στο τέλος το συνηθίζουν και τους αρέσει.
Οι στίχοι αυτών των τραγουδιών, ως επί το πλείστον δηλαδή, είναι του στυλ "γω σας κατουράω όλους", "είμαι ο πρώτος", "έχω τα λεφτά", "οι μπάτσοι με ψάχνουν" κοκ.
Τί να ακούσεις δηλαδή; Άσε το μουγκάνισμα, που θες υπότιτλους για να δεις τί λένε.
Το μόνο "καλλιτέχνημα" που έχουν όλοι αυτοί είναι τα τατουάζ τους.
Ο Tus ξεφτίλισε όλο αυτό το σινάφι με αυτό το κλιπάκι...