Μια χαρά είχα στη ζωή μου ... μόνο μία. Και μου την πήρες.

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Re: Μια χαρά είχα στη ζωή μου ... μόνο μία. Και μου την πήρες.

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 09 Ιουν 2020, 20:38

bizeli έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Γιατί πρέπει να παίρνεις ως παράδειγμα τα άκρα;
Ναι υπάρχουν και ανόητοι που δεν παίρνουν κανένα μέτρο και το υποστηρίζουν κιολας αυτό τι σημαίνει;Ότι είναι σωστό ή ότι το κάνουν όλοι; Ούτε το ένα ούτε το άλλο. :)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Τι παίρνω εγώ ως παράδειγμα;
Μιλάμε για μια απόφαση της κυβέρνησης να μην ξαναγίνουν συναυλίες ή άλλες εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν κόσμο.

Οχι βρε συ αναφερόμουν στην απάντηση του λαχουρένιου που σου είπε ότι θα γινουν συναυλίες και απάντησες τι κλειστίκαμε 2,5 μηνες μέσα και τώρα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ποιος είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα; Αν το εννοούσε ο λαχουρένιος κακώς,και αυτο ειναι άκρο,αυτό εννοώ.Δεν είμαστε ολοι ο λαχουρένιος όμως
την άποψη του εξέφρασε. Το να λες ή καραντίνα ή δεν τρέχει τίποτα έχεις πάρει τα δυο άκρα αυτό λεω/και αυτο απλά ο λαχουρένιος το λέει..δεν ισχύει.Είναι τα 2 άκρα.Βγηκαμε απο την καραντίνα αλλα με μέτρα.Απλα δεν τα τηρούν κάποιοι ανεγκεφαλοί.Δεν βγήκαμε απο την καραντίνα για να το παίζουμε ότι δεν τρέχει τίποτα.
Και βέβαια τρέχει κάτι,αυτό λέμε πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πριν,αυτό εννοω :)
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Ιουν 2020, 20:41

Εσθήρ έγραψε:Οχι βρε συ αναφερόμουν στην απάντηση του λαχουρένιου που σου είπε ότι θα γινουν συναυλίες και απάντησες τι κλειστίκαμε 2,5 μηνες μέσα και τώρα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ποιος είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα; Αν το εννοούσε ο λαχουρένιος κακώς,και αυτο ειναι άκρο,αυτό εννοώ.Δεν είμαστε ολοι ο λαχουρένιος όμως
την άποψη του εξέφρασε. Το να λες ή καραντίνα ή δεν τρέχει τίποτα έχεις πάρει τα δυο άκρα αυτό λεω/και αυτο απλά ο λαχουρένιος το λέει..δεν ισχύει.Είναι τα 2 άκρα.Βγηκαμε απο την καραντίνα αλλα με μέτρα.Απλα δεν τα τηρούν κάποιοι ανεγγεφαλοί.Δεν βγήκαμε απο την καραντίνα για να το παίζουμε ότι δεν τρέχει τίποτα.
Και βέβαια τρέχει κάτι,αυτό λέμε πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πριν,αυτό εννοω :)

Α οκ, κι έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω τι εννοείς.
It's clear now.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 09 Ιουν 2020, 20:43

bizeli έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Οχι βρε συ αναφερόμουν στην απάντηση του λαχουρένιου που σου είπε ότι θα γινουν συναυλίες και απάντησες τι κλειστίκαμε 2,5 μηνες μέσα και τώρα κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ποιος είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα; Αν το εννοούσε ο λαχουρένιος κακώς,και αυτο ειναι άκρο,αυτό εννοώ.Δεν είμαστε ολοι ο λαχουρένιος όμως
την άποψη του εξέφρασε. Το να λες ή καραντίνα ή δεν τρέχει τίποτα έχεις πάρει τα δυο άκρα αυτό λεω/και αυτο απλά ο λαχουρένιος το λέει..δεν ισχύει.Είναι τα 2 άκρα.Βγηκαμε απο την καραντίνα αλλα με μέτρα.Απλα δεν τα τηρούν κάποιοι ανεγγεφαλοί.Δεν βγήκαμε απο την καραντίνα για να το παίζουμε ότι δεν τρέχει τίποτα.

Α οκ, κι έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω τι εννοείς.
It's clear now.

:xaxax: :xaxax: :xaxax:
Εσύ μια χαρά τα λες,απλά σου επισήνανα ότι πήρες σαν δεδομένο ότι ισχύουν αυτά που λέει ο λαχουρένιος.Οπότε μετάσ αφώς έχουμε τα δυο άκρα.Απο τη μια καραντίνα και μετά ΤΙΠΟΤΑ.Δεν ισχύει αυτό,τουλαχιστον τυπικά και και όπως θα έπρεπε. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Ιουν 2020, 20:45

Εσθήρ έγραψε: :xaxax: :xaxax: :xaxax:
Εσύ μια χαρά τα λες,απλά σου επισήνανα ότι πήρες σαν δεδομένο ότι ισχύουν αυτά που λέει ο λαχουρένιος.Οπότε μετάσ αφώς έχουμε τα δυο άκρα.Απο τη μια καραντίνα και μετά ΤΙΠΟΤΑ.Δεν ισχύει αυτό,τουλαχιστον τυπικά και και όπως θα έπρεπε. :)

Κάτσε να δούμε τώρα με την αύξηση των κρουσμάτων μην πάμε σε δεύτερο lockdown έστω και σε τοπικό επίπεδο.
Επειδή κάποιοι είναι μαλάκες...
1 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 09 Ιουν 2020, 20:47

bizeli έγραψε:
Εσθήρ έγραψε: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Κάτσε να δούμε τώρα με την αύξηση των κρουσμάτων μην πάμε σε δεύτερο lockdown έστω και σε τοπικό επίπεδο.
Επειδή κάποιοι είναι μαλάκες...

Έτσι ακριβώς έχω συγχιστεί με το κάθε ανεγκέφαλο γμτ,αλλά την πληρώνουμε όλοι εξαιτίας τους.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Ιουν 2020, 22:29

vallon έγραψε:95 νέα κρούσματα
πάμε για ξανακλείσιμο μέσα...

Σκατά πάλι μέσα θα μείνουμε.
Συναυλίες ονειρεύομαι εγώ.
1 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 09 Ιουν 2020, 22:56

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:95 νέα κρούσματα
πάμε για ξανακλείσιμο μέσα...

Σκατά πάλι μέσα θα μείνουμε.
Συναυλίες ονειρεύομαι εγώ.

Υπάρχει και χερότερο σενάριο.Να μην μας κλείσουν μέσα για να τα κονομίσουν κάποιοι και να ψοφάμε σαν τα κοτόπουλα.
Εικόνα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Δεκ 2020, 23:49

Κάθομαι και βλέπω συναυλίες στο youtube.
:crying11:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Δεκ 2020, 00:02

Φέρτε να κάνουμε το εμβόλιο ρε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας
:-/
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2020, 00:20

bizeli έγραψε:Φέρτε να κάνουμε το εμβόλιο ρε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας

No.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ότι, παρά τη σοβαρότητα της πανδημίας της Covid-19, που έχει σκοτώσει περισσότερους από 1,7 εκατομμύριο ανθρώπους μέσα σε έναν χρόνο και έχει μολύνει πολλά εκατομμύρια, είναι επείγουσα ανάγκη ο κόσμος να προετοιμαστεί «για το χειρότερο» σενάριο. https://www.zougla.gr/kosmos/article/i- ... dopi-o-pou

Οι συναυλιες-ταξιδακια-καλοπεραση τελος :pardon:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Μουσική”