Άντρες και χορός

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Άντρες και χορός

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Απρ 2019, 15:13

Προσπάθησα να χορέψω λίγο shuffle.

Μάγκες εκτός του ότι ξεβιδώθηκα πρέπει να έχασα 10.000 θερμίδες μέσα σε 10 λεπτά.
Καίγαν τα ποδάρια μου.

Φαίνεται εύκολο αλλά είναι Π-Α-Ν-Δ-Υ-Σ-Κ-Ο-Λ-Ο.

:worship_sq1:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Απρ 2019, 16:14

bizeli έγραψε:Προσπάθησα να χορέψω λίγο shuffle.

Μάγκες εκτός του ότι ξεβιδώθηκα πρέπει να έχασα 10.000 θερμίδες μέσα σε 10 λεπτά.
Καίγαν τα ποδάρια μου.

Φαίνεται εύκολο αλλά είναι Π-Α-Ν-Δ-Υ-Σ-Κ-Ο-Λ-Ο.

:worship_sq1:

Eγώ να δεις, χτες και σήμερα λόγω υγρασίας; το αριστερό το πόδι το εγχειρισμένο με πάει γ@μιώντας :s_mad , ακόμα shuffle να επιχειρήσω...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Απρ 2019, 16:26

Στύγιος έγραψε:
Eγώ να δεις, χτες και σήμερα λόγω υγρασίας; το αριστερό το πόδι το εγχειρισμένο με πάει γ@μιώντας :s_mad , ακόμα shuffle να επιχειρήσω...

Ναι ενώ αν δεν είχες εγχειρισμένο πόδι θα χόρευες...
:laugh1:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Απρ 2019, 16:33

bizeli έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Ναι ενώ αν δεν είχες εγχειρισμένο πόδι θα χόρευες...
:laugh1:

Προς απάντηση σου ,χόρεψα ένα επικίνδυνο τσιφτετέλι το 2004 σε αχανές κέντρο με κοστούμι και γραβάτα στην εξαήμερη της Γ' Λυκείου στην Κρήτη , πρέπει να έγινα "ρόμπα" μόνο σε 1200 άτομα και 3 - 4 σχολεία :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Απρ 2019, 16:42

Στύγιος έγραψε:Προς απάντηση σου ,χόρεψα ένα επικίνδυνο τσιφτετέλι το 2004 σε αχανές κέντρο με κοστούμι και γραβάτα στην εξαήμερη της Γ' Λυκείου στην Κρήτη , πρέπει να έγινα "ρόμπα" μόνο σε 1200 άτομα και 3 - 4 σχολεία :whistle:

Μπράβο σου. Να χορεύετε.
Εγώ περιττό να σας πω εκτός του ότι ντρέπομαι θανάσιμα να χορεύω είμαι τελείως σκράπας. Τελείως όμως.
Μου αρέσει πολύ ο χορός, γι 'αυτό και θαυμάζω όσους το έχουν, αλλά εγώ δεν σκαμπάζω.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Απρ 2019, 16:54

bizeli έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Προς απάντηση σου ,χόρεψα ένα επικίνδυνο τσιφτετέλι το 2004 σε αχανές κέντρο με κοστούμι και γραβάτα στην εξαήμερη της Γ' Λυκείου στην Κρήτη , πρέπει να έγινα "ρόμπα" μόνο σε 1200 άτομα και 3 - 4 σχολεία :whistle:

Μπράβο σου. Να χορεύετε.
Εγώ περιττό να σας πω εκτός του ότι ντρέπομαι θανάσιμα να χορεύω είμαι τελείως σκράπας. Τελείως όμως.
Μου αρέσει πολύ ο χορός, γι 'αυτό και θαυμάζω όσους το έχουν, αλλά εγώ δεν σκαμπάζω.

Κακώς ,κι εγώ δεν το είχα στα πάρτυ στο σχολείο και ήμουν στην απόξω, αργότερα πήρα την "εκδίκηση" μου..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Απρ 2019, 16:57

Στον αντρα ειναι πιο δυσκολος ο χορος γιατι πρεπει οντως να χορεψει ωραια. Η γυναικα λιγο κωλο να κουνησει θα τραβηξει ολα τα βλεμματα. Λογω κωλου οχι χορου :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Απρ 2019, 17:04

Στύγιος έγραψε:Κακώς ,κι εγώ δεν το είχα στα πάρτυ στο σχολείο και ήμουν στην απόξω, αργότερα πήρα την "εκδίκηση" μου..

Δεν το έχω καθόλου.
Έχω λίγο ρυθμό, εντάξει, αλλά ως εκεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Απρ 2019, 17:08

Λαχουρένιος έγραψε:Στον αντρα ειναι πιο δυσκολος ο χορος γιατι πρεπει οντως να χορεψει ωραια. Η γυναικα λιγο κωλο να κουνησει θα τραβηξει ολα τα βλεμματα. Λογω κωλου οχι χορου :fico:

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών όταν βγαίνεις έξω σε κάποιο κλαμπ.
Αυτοί που κάθονται με το ποτό στο χέρι και γυρνάνε το κεφάλι τους σαν φάρος ψάχνοντας για γκόμενα και οι άλλοι που βγαίνουν για να χορέψουν και δείχνουν ότι διασκεδάζουν.
credits στους δεύτερους
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Απρ 2019, 17:09

bizeli έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Κακώς ,κι εγώ δεν το είχα στα πάρτυ στο σχολείο και ήμουν στην απόξω, αργότερα πήρα την "εκδίκηση" μου..

Δεν το έχω καθόλου.
Έχω λίγο ρυθμό, εντάξει, αλλά ως εκεί.

Στη Β' Λυκείου, θυμάμαι, καθόμουν "καρεκλάς" κι ο άλλος μου "χούφτωνε" τη Λίλα που την είχα στο μάτι απ' το γυμνάσιο ακόμα :cry:
0 .

Επιστροφή σε “Μουσική”