Τι είναι αυτό ρε;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Τι είναι αυτό ρε;
ειπα και εγω δεν θα το σχολιασει το μπιζελι ; αν και αργησε το εκανε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:Αυτή τη παπαριά θα στείλουμε στη γιουροβίζιον;
1,5 εκ προβολές λέει στο γιουτουμπ
Ρε χάπατα κι επειδή έχει 1,5 εκ προβολές σημαίνει ότι το τραγούδι σαρώνει ή ότι μπήκαν 1,5 εκατομμύρια άτομα να ακούσουν από περιέργεια τι μαλακία θα στείλουμε πάλι;
Γιατί ρε συ; Aποτυπώνει εξαιρετικά εύστοχα τον αδιαμφισβήτητα κυρίαρχο τσιφτετελικοτραπικό μουσικό πολιτισμό της χώρας.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Άκουσα εκατοντάδες φορές το ''Ζάρι'' και επισημαίνω ότι πρόκειται για διαφαινόμενο μουσικό διαμάντι,
στα πλαίσια του μουσικού νεορεαλισμού, που αποτυπώνεται αριστουργηματικά μέσα από την ερμηνεία
της εκφραστικότατης, πανέμορφης και σοπρανοφέρνουσας ερμηνεύτριας και η οποία καθ' όλη τη διάρκεια
του τραγουδιού καταφέρνει έχοντας στα χείλη ένα ανεπαίσθητο αυτάρεσκο ειρωνικό μειδίαμα αυτοπεποίθησης
ξεκάθαρα να δηλώνει ότι φέτος οι ευρωβιζονίζουσες αδελφές θα φάνε τη σκόνη της.
Παράλληλα το βίντεο το οποίο ντύνει οπτικά το νεοπαγές ευρωβιζιονικό αριστούργημα αποτυπώνει
με σκηνοθετική σαφήνεια και χρησιμοποιώντας πλειάδα χορευτών, σφιχτή ροή και μεταμοντέρνα κοστούμια
την εικόνα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας μέσα από εκπληκτικές λήψεις του αθηναϊκού τοπίου
και υποβλητικές εικόνες πιτόγυρων και τζατζικιού που κόβουν την ανάσα των θεατών μεταφέροντας τους νοητά
σε μια πλοκή ψιλορομαντικής διάθεσης που στο γκραν φινάλε της τελευταίας άριας τους οδηγεί σε μια σειρά σπασμωδικά
συμπεράσματα που αποσκοπούν στο βίαιο ξύπνημα της ταξικής τους συνείδησης.
στα πλαίσια του μουσικού νεορεαλισμού, που αποτυπώνεται αριστουργηματικά μέσα από την ερμηνεία
της εκφραστικότατης, πανέμορφης και σοπρανοφέρνουσας ερμηνεύτριας και η οποία καθ' όλη τη διάρκεια
του τραγουδιού καταφέρνει έχοντας στα χείλη ένα ανεπαίσθητο αυτάρεσκο ειρωνικό μειδίαμα αυτοπεποίθησης
ξεκάθαρα να δηλώνει ότι φέτος οι ευρωβιζονίζουσες αδελφές θα φάνε τη σκόνη της.
Παράλληλα το βίντεο το οποίο ντύνει οπτικά το νεοπαγές ευρωβιζιονικό αριστούργημα αποτυπώνει
με σκηνοθετική σαφήνεια και χρησιμοποιώντας πλειάδα χορευτών, σφιχτή ροή και μεταμοντέρνα κοστούμια
την εικόνα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας μέσα από εκπληκτικές λήψεις του αθηναϊκού τοπίου
και υποβλητικές εικόνες πιτόγυρων και τζατζικιού που κόβουν την ανάσα των θεατών μεταφέροντας τους νοητά
σε μια πλοκή ψιλορομαντικής διάθεσης που στο γκραν φινάλε της τελευταίας άριας τους οδηγεί σε μια σειρά σπασμωδικά
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν, έμπαινες Μαρίνακι?
Δεν είναι ο τύπος μου ρε.
Άσε που είναι και χαμηλοκώλα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:ειπα και εγω δεν θα το σχολιασει το μπιζελι ; αν και αργησε το εκανε
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παράλληλα το βίντεο το οποίο ντύνει οπτικά το νεοπαγές ευρωβιζιονικό αριστούργημα αποτυπώνει
Πλάκα πλάκα αυτός υποτίθεται ότι ήταν ο σκοπός του βίντεο κλιπ αλλά το έκαναν τόσο κακά...
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δεν είναι ο τύπος μου ρε.
Άσε που είναι και χαμηλοκώλα.
Όπως το 90% των ελληνίδων δηλαδή

0 .
-
bizeli
- Moderator

Δεν μπορώ ρε παιδιά. Όσες φορές και να το ακούσω το κομμάτι (παρά την πλύση εγκεφάλου) ... δεν μου κάθεται καλά.
Ούτε καν το έχω συμπαθήσει.
Ειδικά αυτή η τσιριχτή φωνή ... απορώ πώς θεωρείται τραγούδι αυτό το πράμα και όχι κάποιου είδους φάρσα.
Και βαρέθηκα. Όλες οι γκόμενες το ίδιο στυλ σε εμφάνιση. Τις ίδιες χορευτικές κινήσεις. Τα ίδια ρούχα. Το ίδιο μοτίβο. Και η σάττι μια από τα ίδια απλά συν χάλια τραγούδι.
Για να μη με λέτε μίζερη όμως.
Καλή επιτυχία Ελλάδα.
Να ορίστε το πα.
Αν και
Ούτε καν το έχω συμπαθήσει.
Ειδικά αυτή η τσιριχτή φωνή ... απορώ πώς θεωρείται τραγούδι αυτό το πράμα και όχι κάποιου είδους φάρσα.
Και βαρέθηκα. Όλες οι γκόμενες το ίδιο στυλ σε εμφάνιση. Τις ίδιες χορευτικές κινήσεις. Τα ίδια ρούχα. Το ίδιο μοτίβο. Και η σάττι μια από τα ίδια απλά συν χάλια τραγούδι.
Για να μη με λέτε μίζερη όμως.
Καλή επιτυχία Ελλάδα.
Να ορίστε το πα.
Αν και

0 .
-
bizeli
- Moderator

Ειδικά αυτό το ... τα,τα,τα, τα... ξέρετε πώς προέκυψε ε;
Προσπάθησαν να σκεφτούν κάτι που θα μείνει στα μυαλά των ευρωπαίοι και σκέφτηκαν το τα, τα, τα
Δλδ πόσο γιουροβιζιονίστικος τρόπος σκέψης;
Μπράβο Μαρίνα Σάττη.
Άξια.
Προσπάθησαν να σκεφτούν κάτι που θα μείνει στα μυαλά των ευρωπαίοι και σκέφτηκαν το τα, τα, τα
Δλδ πόσο γιουροβιζιονίστικος τρόπος σκέψης;
Μπράβο Μαρίνα Σάττη.
Άξια.
0 .