Ρε μάγκες τι countrίλες είναι αυτές; Έλεος.
Νόμιζα ότι θα μιλήσουμε για υπολογιστές.
Πρώτη φορά τους ακούω αυτούς τους fleetwood mac.
Fleetwood Mac
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Fleetwood Mac
bizeli έγραψε:Ρε μάγκες τι countrίλες είναι αυτές; Έλεος.
Νόμιζα ότι θα μιλήσουμε για υπολογιστές.
Πρώτη φορά τους ακούω αυτούς τους fleetwood mac.
Καντριλες? Κουφη εισαι? Το οτι δεν ξερεις τους Fleetwood το αφηνω ασχολιαστο

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:
Ωπα τωρα το προσεξα οτι το ανεβασες. Δεν σε ειχα για τοσο ψαγμενο

0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Καντριλες? Κουφη εισαι? Το οτι δεν ξερεις τους Fleetwood το αφηνω ασχολιαστο
Τελικά έβαλα να ακούσω κάποια τραγούδια τους. Μερικά από αυτά τα ξέρω (Little lies, The chain, Everywhere). Μπορεί να ξέρω κι άλλα όμως δεν είχα ψάξει ποτέ ποιοι τα λένε.
Αυτά που έβαλες εσύ δεν τα ξέρω.
1 .
-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:
Ωπα τωρα το προσεξα οτι το ανεβασες. Δεν σε ειχα για τοσο ψαγμενο![]()
Τι ψαγμένος ; αυτά ήταν της ..εποχής μου βρε..
τότε ή άκουγες τέτοια ή καρέκλες..
καρεκλάδες και ροκάδες;
χαρά vs τζέμελι?
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Τελικά έβαλα να ακούσω κάποια τραγούδια τους. Μερικά από αυτά τα ξέρω (Little lies, The chain, Everywhere). Μπορεί να ξέρω κι άλλα όμως δεν είχα ψάξει ποτέ ποιοι τα λένε.
Αυτά που έβαλες εσύ δεν τα ξέρω.
Λογικα θα ξερεις και το Go your own way (το μονο που ηξερα πριν τους ψαξω) και ισως και το Dreams. Εχουν 3 διαφορετικους τραγουδιστες οποτε αν δεν ξερει καποιος μπορει να νομιζει οτι ειναι 3 διαφορετικες μπαντες.
vallon έγραψε:Τι ψαγμένος ; αυτά ήταν της ..εποχής μου βρε..
τότε ή άκουγες τέτοια ή καρέκλες..
καρεκλάδες και ροκάδες;
χαρά vs τζέμελι?
Το Tusk δεν ειναι απο τα εμπορικα τους και δεν περιμενα να εχει ακουστει Ελλαδα.
ΥΓ Εισαι μπαμπογρια τελικα, σε ειχα για πιο νεο τοσο καιρο...
.gif)
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Λοιπόν...
καιρός είναι να οργανώσουμε ένα to know us better party
στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ
για να πλακωθούμε με την ησυχία μας

καιρός είναι να οργανώσουμε ένα to know us better party
στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ
για να πλακωθούμε με την ησυχία μας

1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Λογικα θα ξερεις και το Go your own way (το μονο που ηξερα πριν τους ψαξω) και ισως και το Dreams.
Όταν τα έβαλα να τα ακούσω από τους fleetwood δε μου θύμισαν τίποτα.
Όταν τα έβαλα από τους cranberries τα ήξερα.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Λογικα θα ξερεις και το Go your own way (το μονο που ηξερα πριν τους ψαξω) και ισως και το Dreams.
Όταν τα έβαλα να τα ακούσω από τους fleetwood δε μου θύμισαν τίποτα.
Όταν τα έβαλα από τους cranberries τα ήξερα.
Δεν ηξερα οτι τα εχουν κανει διασκευη αυτοι
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ας γραψω δυο λογια για την ιστορια του συγκροτηματος μεχρι το '75 οποτε και κυκλοφορησαν τον ομοτιτλο δισκο.
Οι FM δημιουργηθηκαν στο Λονδινο το 1967 απο τον κιθαριστα Peter Green, τον μπασιστα John McVie και τον ντραμερ Mick Fleetwood. Οι τρεις τους επαιζαν με τον John Mayall στους Bluesbreaker και ειχαν κυκλοφορησει ενα δισκο. Ο Green εβαλε τα ονοματα του McVie και του Fleetwood στο ονομα της μπαντας για να ψησει τους αλλους δυο και κυριως τον McVie να αφησουν τον Mayall και να κανουν δικο τους συγκροτημα.
Το συγκροτημα κυκλοφορησε συνολικα 9 δισκους πριν την ελευση των Buckingham και Nicks με μικρη εως μετρια εμπορικη επιτυχια και πολλους διαφορετικους κιθαριστες αλλα παντα σταθερο τον πυρηνα McVie και Fleetwood στον οποιο προστεθηκε η Christine Mc Vie το 1971 ως πληρες μελος (εμφανιζοταν ως session player παλιοτερα στους δισκους τους). Στην αρχη ειχαν καθαρα blues ηχο και στην πορεια προσεθεσαν πολλα στοιχεια ψυχεδελειας.
Συνεβησαν πολλα ευτραπελα με τους εκαστοτε κιθαριστες του συγκροτηματος που οδηγησαν σε πολλες αλλαγες της συνθεσης του συγκροτηματος. Ο Peter Green το καψε απο το LSD και παρατησε το συγκροτημα. O Spencer εμπλεξε με μια αιρεση και εφυγε και αυτος. Ο Kirwan λιγο πριν απο μια συναυλια τα παιξε εντελως και αρχισε να κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο οποτε τον εδιωξαν. O Weston ειχε σχεση με την γυναικα του Fleetwood και οταν το καταλαβε ο Mick τον εδιωξε. Moνο ο Welch ηταν νορμαλ και εφυγε λογω προσωπικων προβληματων. Απο τους παραπανω κιθαριστες μονο o Spencer ζει σημερα.
Οι FM δημιουργηθηκαν στο Λονδινο το 1967 απο τον κιθαριστα Peter Green, τον μπασιστα John McVie και τον ντραμερ Mick Fleetwood. Οι τρεις τους επαιζαν με τον John Mayall στους Bluesbreaker και ειχαν κυκλοφορησει ενα δισκο. Ο Green εβαλε τα ονοματα του McVie και του Fleetwood στο ονομα της μπαντας για να ψησει τους αλλους δυο και κυριως τον McVie να αφησουν τον Mayall και να κανουν δικο τους συγκροτημα.
Το συγκροτημα κυκλοφορησε συνολικα 9 δισκους πριν την ελευση των Buckingham και Nicks με μικρη εως μετρια εμπορικη επιτυχια και πολλους διαφορετικους κιθαριστες αλλα παντα σταθερο τον πυρηνα McVie και Fleetwood στον οποιο προστεθηκε η Christine Mc Vie το 1971 ως πληρες μελος (εμφανιζοταν ως session player παλιοτερα στους δισκους τους). Στην αρχη ειχαν καθαρα blues ηχο και στην πορεια προσεθεσαν πολλα στοιχεια ψυχεδελειας.
Συνεβησαν πολλα ευτραπελα με τους εκαστοτε κιθαριστες του συγκροτηματος που οδηγησαν σε πολλες αλλαγες της συνθεσης του συγκροτηματος. Ο Peter Green το καψε απο το LSD και παρατησε το συγκροτημα. O Spencer εμπλεξε με μια αιρεση και εφυγε και αυτος. Ο Kirwan λιγο πριν απο μια συναυλια τα παιξε εντελως και αρχισε να κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο οποτε τον εδιωξαν. O Weston ειχε σχεση με την γυναικα του Fleetwood και οταν το καταλαβε ο Mick τον εδιωξε. Moνο ο Welch ηταν νορμαλ και εφυγε λογω προσωπικων προβληματων. Απο τους παραπανω κιθαριστες μονο o Spencer ζει σημερα.
0 .