Μουσική απο σειρές
-
Αρχέλαος
- Basic poster

Re: Μουσική απο σειρές
Aκολουθεί το υπέροχο Kiss the Sky του Shawn Lee το οποίο πρωτάκουσα στην αμερικάνικη σειρά Life(2007-09) με πρωταγωνιστή τον μετέπειτα Nicholas Brody στο φοβερό Homeland.
2 .
-
Αρχέλαος
- Basic poster

Tα άσματα που παρατέθηκαν από Suits και True Detective(έχω δει μόνο τον πρώτο κύκλο, εκκρεμούν οι άλλοι) είναι υπέροχα.
Ιδίως η γυναικεία ερμηνεία στο τελευταίο άσμα.
Ιδίως η γυναικεία ερμηνεία στο τελευταίο άσμα.
1 .
-
Αρχέλαος
- Basic poster

Από την σειρά Affair, ένας ηθοποιός ερμηνεύει φοβερά το House of the rising sun. Απίστευτο feeling.
2 .
-
micro
- Basic poster

Από τη σειρά Lucifer, το Sinnerman της Nina Simone ερμηνεύεται από ... τον διάολο!
3 .
-
Suzy-Cute✽
- Rookie poster

-
Εσθήρ
- Basic poster

Καλα η μουσικη του GOT ηταν ανεπαναληπτη την εχω και στο κινητο μου σαν χτυπημα. 

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
Αρχέλαος
- Basic poster

micro έγραψε:Από τη σειρά Lucifer, το Sinnerman της Nina Simone ερμηνεύεται από ... τον διάολο!![]()
Φανταστικό.
Όταν ξεκινησε η ιδιωτική τηλεόραση, στα πρώτα χρόνια παίζονταν και ξένες σειρές των 80'ς ή και των 70'ς.
Μία από αυτές ήταν οι Αντίζηλοι(Persuaders) με τους σπουδαίους ηθοποιούς Roger Moore και Tony Curtis την οποία και έδειχνε το Mega Channel.
H μουσική(theme) που είχε με ταξίδευε απίστευτα.
2 .
-
Suzy-Cute✽
- Rookie poster

Το μουσικό θέμα μιας από τις λίγες αξιόλογες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι το"Φεύγα"( που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μανίνας Ζουμπουλάκη) που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2002-2003
1 .
-
micro
- Basic poster

Αρχέλαος έγραψε:
Όταν ξεκινησε η ιδιωτική τηλεόραση, στα πρώτα χρόνια παίζονταν και ξένες σειρές των 80'ς ή και των 70'ς.
Μία από αυτές ήταν οι Αντίζηλοι(Persuaders) με τους σπουδαίους ηθοποιούς Roger Moore και Tony Curtis την οποία και έδειχνε το Mega Channel.
H μουσική(theme) που είχε με ταξίδευε απίστευτα.
Κάτι μου θυμίζει η μουσική, καλό.
Από τη σειρά Bunheads, μια χορογραφία που μου άρεσε και το Instanbul(not Constantinople).
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .