Όταν είσαι 41 ...

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Όταν είσαι 41 ...

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Νοέμ 2023, 19:34

Προέλληνα δεν είναι θέμα παρτσακλού ή όχι. Ακόμα και τα παρτσακλά μπορεί να είναι καλά παιδιά.
Για μένα σημασία έχει να μην έχει κάποιος αλητήρια συμπεριφορά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αλλά εγώ δεν μπορώ τα 20χρονα γιατί είναι σε τελείως άλλη φάση στη ζωή τους. Σπουδάζουν, κάνουν, ράνουν. Δεν μπορείς να επενδύσεις σε τίποτα πάνω τους γιατί ακόμα φτιάχνουν τη ζωή τους.
Ίσα ίσα σε βλέπουν σαν τον "μεγάλο" που περιμένουν να τα καθοδηγήσεις.

Άσε που εξαρτώνται ακόμα από τους γονείς τους όπου σημειωτέον οι γονείς τους είναι συνομήλικοι με σένα. Μου φαίνεται λίγο κουλό. Τι δουλειά έχω εγώ με το 20χρονο; Εγώ τον γονιό του θέλω.
Τεσπά, γενικά εγώ θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους κατασταλαγμένους, ανεξάρτητους, που έχουν φτιάξει τη ζωή τους και δεν χρειάζεται να πάρουν "άδεια" από κάποιον.
Σοβαρά μιλάμε τώρα;
Και μόνο που το ακούω γελάω :laugh1:
Στα 40 μου να συναναστρέφομαι με κάποιον που εξαρτάται από τους γονείς του ή που τον ενδιαφέρουν τελείως άλλα πράγματα απο μένα;

Όχι θέλω με κάποιον που είναι στην ίδια φάση με εμένα.

Προφανώς δεν υπονοώ ότι όλα τα 20χρονα είναι ανώριμα παιδια. Υπάρχουν και πολύ οκ άτομα. Αλλά είναι σε άλλη φάση της ζωής τους ρε γμτ. Πώς να το κάνουμε; Και ώριμα να είναι.

Και εννοείται δεν μιλάω για ερωτικές σχέσεις. Αλλά πολλές φορές χρειάζεται να συναναστραφείς με 20χρονα για διάφορους λόγους.

Ε δεν μπορώ. Προτιμώ μεγαλύτερους. Πάνω από 30 σίγουρα. Και αυτό πάλι παίζεται.

Γενικά οι ηλικιακές ομάδες που μου ταιριάζουν είναι οι συνομήλικοί μου και οι 50+.
Με αυτούς τα βρίσκω μια χαρά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Νοέμ 2023, 17:07

bizeli έγραψε:Προέλληνα δεν είναι θέμα παρτσακλού ή όχι. Ακόμα και τα παρτσακλά μπορεί να είναι καλά παιδιά.
Για μένα σημασία έχει να μην έχει κάποιος αλητήρια συμπεριφορά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αλλά εγώ δεν μπορώ τα 20χρονα γιατί είναι σε τελείως άλλη φάση στη ζωή τους. Σπουδάζουν, κάνουν, ράνουν. Δεν μπορείς να επενδύσεις σε τίποτα πάνω τους γιατί ακόμα φτιάχνουν τη ζωή τους.
Ίσα ίσα σε βλέπουν σαν τον "μεγάλο" που περιμένουν να τα καθοδηγήσεις.

Άσε που εξαρτώνται ακόμα από τους γονείς τους όπου σημειωτέον οι γονείς τους είναι συνομήλικοι με σένα. Μου φαίνεται λίγο κουλό. Τι δουλειά έχω εγώ με το 20χρονο; Εγώ τον γονιό του θέλω.
Τεσπά, γενικά εγώ θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους κατασταλαγμένους, ανεξάρτητους, που έχουν φτιάξει τη ζωή τους και δεν χρειάζεται να πάρουν "άδεια" από κάποιον.
Σοβαρά μιλάμε τώρα;
Και μόνο που το ακούω γελάω :laugh1:
Στα 40 μου να συναναστρέφομαι με κάποιον που εξαρτάται από τους γονείς του ή που τον ενδιαφέρουν τελείως άλλα πράγματα απο μένα;

Όχι θέλω με κάποιον που είναι στην ίδια φάση με εμένα.

Προφανώς δεν υπονοώ ότι όλα τα 20χρονα είναι ανώριμα παιδια. Υπάρχουν και πολύ οκ άτομα. Αλλά είναι σε άλλη φάση της ζωής τους ρε γμτ. Πώς να το κάνουμε; Και ώριμα να είναι.

Και εννοείται δεν μιλάω για ερωτικές σχέσεις. Αλλά πολλές φορές χρειάζεται να συναναστραφείς με 20χρονα για διάφορους λόγους.

Ε δεν μπορώ. Προτιμώ μεγαλύτερους. Πάνω από 30 σίγουρα. Και αυτό πάλι παίζεται.

Γενικά οι ηλικιακές ομάδες που μου ταιριάζουν είναι οι συνομήλικοί μου και οι 50+.

Καλά και ο μέσος ΕΛ 40αρης από τους γονείς του εξαρτάται πάλι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2023, 23:51

Λαχουρένιος έγραψε:Καλά και ο μέσος ΕΛ 40αρης από τους γονείς του εξαρτάται πάλι :D

Δεν εννοώ μόνο οικονομικά πάντως.
Μην σου πω δεν εννοώ καν αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2023, 11:57

Η ζωή αρχίζει στα σαράντα και όσο γράφει το κοντέρ γίνεται όλο και καλύτερη.

Το πρότυπο μου. :D
Εικόνα

Αν και στην ηλικία του θα ήμουν ευχαριστημένος και με μία 33 χρόνια μικρότερη, για να μη μου λένε ότι τα 53 χρόνια
όπως στην περίπτωση του είναι λίγο τσιμπημένα, αλλά και πάλι δε θα μου κακόπεφτε αφού έχω όλα τα προσόντα
ακόμα και για να τον ξεπεράσω λόγω του ότι έχω το επιπλέον αβαντάζ του επαναστάτη μαρξιστή-λενινιστή. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Νοέμ 2023, 19:29

ποιος ειναι; ρεεεε!!! δεν θα μπορει να παρει τα ποδια της η κοπελια :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2023, 22:01

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η ζωή αρχίζει στα σαράντα και όσο γράφει το κοντέρ γίνεται όλο και καλύτερη.

Επιβεβαιώνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Νοέμ 2023, 22:10

Ακούστε να δείτε.
Όταν είσαι νεότερος από 40 έχεις μεγαλύτερη παρορμητικότητα και μικρότερη αυτοσυγκράτηση. Όταν περνάς τα 40 αυτά τα δύο χαρακτηριστικά γυρνάνε ανάποδα.

Να σημειώσω εδώ ότι η παρορμητικότητα είναι ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Το μεγαλύτερο και πιο αυτοκαταστροφικό ελάττωμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Φανταστείτε λοιπόν πόσες μαλακίες κάναμε μικρότεροι εξαιτίας της παρορμητικότητάς μας και πόσες κακοτοπιές γλιτώνουμε τώρα εξαιτίας της αυτοσυγκράτησης.

Δεν περιγράφω άλλο.
Νο 1 μάθημα που μαθαίνεις στα 40 σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Νοέμ 2023, 17:54

Πολύ cope έπεσε στο νήμα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Νοέμ 2023, 01:39

bizeli έγραψε:Γενικά οι ηλικιακές ομάδες που μου ταιριάζουν είναι οι συνομήλικοί μου και οι 50+.

:oomg:

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τρέχω μακριά. Να ομολογήσω πάντως ότι μιας και μιλάμε για ΕΛς, πλην ενός αξιόπιστου στενού κύκλου, γενικά τρέχω μακριά όταν βλέπω ΕΛ ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν είναι για να τους πλησιάζεις τους παγκΕΛίνους, σέρνονται κι αρρώστιες. Θα κολλήσεις καμιά τεμπελιά, ανικανότητα, μπουρδολογία, κλεπτομανία, ψευτομαγκιά, κτλ, και θα τρέχεις μετά σε γιατρούς μπας και θεραπευτείς.

Πάντως, για τα άλλα που αναφέρεις, ο λέητ 20άρης ανεπτυγμένης κοινωνίας, έχει το ίδιο και ανώτερο μυαλό και παραστάσεις από τον ΕΛ 40άρη. Κατ αρχήν, έχει περισσότερα χρόνια σε σοβαρή εργασία, περισσότερες εμπειρίες στο εξωτερικό, καλύτερες ικανότητες διαχείρισης χρημάτων, λιγότερη παρορμητικότητα, έχει ζήσει περισσότερο εκτός σπιτιού γονέων, κτλ.
Ας μην μπερδεύουμε το φαινόμενο ΕΛ ημιπιτσιρικάς μέ τους νέους άλλων χωρών. Να γίνει κατανοητό ότι αποτελεί ελληνικη πρωτοτυπία οι 20άρηδες να πιπιλάνε καλαμάκια σε καφετέριες ολημερίς και να κουτσομπολεύουν για το τάδε ρηάλιτι, αντί να κάνουν μία ή και δύο οποιεσδήποτε δουλειές, να αποταμιεύουν, να κάνουν μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό ως μπακπάκερς, να ζούν ανεξαρτητοι απο τους γονείς του ακόμη και με υποβάθμιση βιοτικού επιπέδου.
Βασικά, ποιοί εικοσάρηδες; Στο μάρκετ τα ΣΚ δουλεύουν 15χρονα και 16χρονα (μέχρι 20 ώρες την εβδομάδα επιτρέπεται απο τα 15), με επαγγελματική συμπεριφορά και ικανότητα έμπειρου ενήλικα, ανώτερη πχ απο την ΕΛ θειά που δουλεύει 20 χρόνια σε μάρκετ. Τα παιδάκια αυτά, δεν είναι φτωχά, οι γονείς τους οδηγούν τουλάχιστον καινούργια BMW και το σπίτι τους κοστίζει πάνω απο 1.000.000, αλλά δουλεύουν, για να πάρουν τα ρούχα τους, να πάνε μια εκδρομή, κλπ, γιατί έτσι τα μαθαίνουν οι γονείς τους, αντί να τα νταχτιρντίζουν, να τα δίνουν λεφτά να πηγαίνουν να μοστράρονται στις καφετέριες και στα μπαρ και να καμαρώνουν κιόλας σαν γύφτικα σκεπάρνια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Νοέμ 2023, 00:17

Προέλλην έγραψε: :oomg:

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τρέχω μακριά. Να ομολογήσω πάντως ότι μιας και μιλάμε για ΕΛς, πλην ενός αξιόπιστου στενού κύκλου, γενικά τρέχω μακριά όταν βλέπω ΕΛ ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν είναι για να τους πλησιάζεις τους παγκΕΛίνους, σέρνονται κι αρρώστιες. Θα κολλήσεις καμιά τεμπελιά, ανικανότητα, μπουρδολογία, κλεπτομανία, ψευτομαγκιά, κτλ, και θα τρέχεις μετά σε γιατρούς μπας και θεραπευτείς.

Πάντως, για τα άλλα που αναφέρεις, ο λέητ 20άρης ανεπτυγμένης κοινωνίας, έχει το ίδιο και ανώτερο μυαλό και παραστάσεις από τον ΕΛ 40άρη. Κατ αρχήν, έχει περισσότερα χρόνια σε σοβαρή εργασία, περισσότερες εμπειρίες στο εξωτερικό, καλύτερες ικανότητες διαχείρισης χρημάτων, λιγότερη παρορμητικότητα, έχει ζήσει περισσότερο εκτός σπιτιού γονέων, κτλ.
Ας μην μπερδεύουμε το φαινόμενο ΕΛ ημιπιτσιρικάς μέ τους νέους άλλων χωρών. Να γίνει κατανοητό ότι αποτελεί ελληνικη πρωτοτυπία οι 20άρηδες να πιπιλάνε καλαμάκια σε καφετέριες ολημερίς και να κουτσομπολεύουν για το τάδε ρηάλιτι, αντί να κάνουν μία ή και δύο οποιεσδήποτε δουλειές, να αποταμιεύουν, να κάνουν μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό ως μπακπάκερς, να ζούν ανεξαρτητοι απο τους γονείς του ακόμη και με υποβάθμιση βιοτικού επιπέδου.
Βασικά, ποιοί εικοσάρηδες; Στο μάρκετ τα ΣΚ δουλεύουν 15χρονα και 16χρονα (μέχρι 20 ώρες την εβδομάδα επιτρέπεται απο τα 15), με επαγγελματική συμπεριφορά και ικανότητα έμπειρου ενήλικα, ανώτερη πχ απο την ΕΛ θειά που δουλεύει 20 χρόνια σε μάρκετ. Τα παιδάκια αυτά, δεν είναι φτωχά, οι γονείς τους οδηγούν τουλάχιστον καινούργια BMW και το σπίτι τους κοστίζει πάνω απο 1.000.000, αλλά δουλεύουν, για να πάρουν τα ρούχα τους, να πάνε μια εκδρομή, κλπ, γιατί έτσι τα μαθαίνουν οι γονείς τους, αντί να τα νταχτιρντίζουν, να τα δίνουν λεφτά να πηγαίνουν να μοστράρονται στις καφετέριες και στα μπαρ και να καμαρώνουν κιόλας σαν γύφτικα σκεπάρνια.

Κοίτα στην Ελλάδα που ζούμε my No1 goal for 2024 είναι να ελαχιστοποιήσω, αν όχι να εκμηδενίσω ,τις επαφές μου με κάθε ανθρώπινο στοιχείο και ειδικά ελληνικό ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελπίζω να το πετύχω.
1 .

Επιστροφή σε “Μουσική”