Το Counterpart ειναι μια σειρα για την οποια ακουσα καλα λογια και ειπα να ξεκινησω να βλεπω. Δυστυχως ειμαι στο τριτο επεισοδιο και δε βρισκω κανενα νοημα. Τη βλεπει καποιος; Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιο το ολο θεμα περα απο το οφθαλμοφανες των παραλληλων συμπαντων; Ποιο το νοημα ολων αυτων των δολοφονιων; ή μηπως αυτο ειναι το θεμα; να δουμε ποιος τις εχει παραγγειλει; Οπως και ναχει, δε δημιουργει καμια περιεργια γιαυτη τη γνωση...
Δεν ξερω αν ανηκει στην κατηγορια, αλλα δε βρηκα καποια αλλη πιο σχετικη... αν υπαρχει παρακαλω να μετακινηθει.
Βλεπει καποιος το Counterpart;
-
GoBack
- Rookie poster

Re: Βλεπει καποιος το Counterpart;
Εχω σκοπο να το αρχισω οταν τελειωσω το δευτερο κυκλο του Jessica Jones.Δεν με πειθει βεβαια παρολο που φερνει σε fringe αλλα τι να κανεις,δεν βγαινουν πχια καλα sci-fi.
0 .
-
Gantenbein
- Rookie poster

Είδα 4-5 επεισόδια.
Δεν ξέρω εάν βοηθάω αλλά: Η ψυχροπολεμική διαίρεση του Βερολίνου καθίσταται κοσμική επειδή η φιλελεύθερη φαντασία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον «ολοκληρωτικό» Άλλο.
ΥΓ. Τί υπέροχη γυναίκα η Olivia Williams - την είχα ερωτευτεί ήδη από το Rushmore.
Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιο το ολο θεμα περα απο το οφθαλμοφανες των παραλληλων συμπαντων; Ποιο το νοημα ολων αυτων των δολοφονιων;
Δεν ξέρω εάν βοηθάω αλλά: Η ψυχροπολεμική διαίρεση του Βερολίνου καθίσταται κοσμική επειδή η φιλελεύθερη φαντασία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον «ολοκληρωτικό» Άλλο.
ΥΓ. Τί υπέροχη γυναίκα η Olivia Williams - την είχα ερωτευτεί ήδη από το Rushmore.
0 .
-
LavrentyiBeria
- Rookie poster

Το βλέπω και μου αρέσει πολύ, χωρίς να ασχολούμαι με το ζήτημα της υπόθεσης
Ο Σίμμονς είναι εξαιρετικός και η Ολίβια ήταν/είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κινηματογράφο
Είναι σειρά ηθοποιών, με υπόβαθρο ΕΦ, πάντως και όχι αντίστροφα
Ο Σίμμονς είναι εξαιρετικός και η Ολίβια ήταν/είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κινηματογράφο
Είναι σειρά ηθοποιών, με υπόβαθρο ΕΦ, πάντως και όχι αντίστροφα
0 .
-
GoBack
- Rookie poster

Το ξεκινησα.Ειμαι στα 5 λεπτα του πρωτου επεισοδιου και νομιζω οτι βλεπω spin off του fringe.Μεχρι και το opening theme μοιαζει.Μεχρι και το καπελο που φοραει ο Simons θυμιζει Walter Bishop 

0 .
-
Gantenbein
- Rookie poster

Και το Westworld έχει παρόμοια μουσική, όπως και παρόμοιας αισθητικής «opening/closing titles»-σεκάνς.
#Kulturindustrie
#Kulturindustrie
0 .
-
Στύγιος
Το παράτησα μετά το 4ο επεισόδιο ,δε μου 'κανε το κλικ για παρακάτω 

0 .