Βλεπει καποιος το Counterpart;

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
Custom_F
Rookie poster
Rookie poster

Βλεπει καποιος το Counterpart;

Δημοσίευσηαπό Custom_F » 18 Μαρ 2018, 18:42

Το Counterpart ειναι μια σειρα για την οποια ακουσα καλα λογια και ειπα να ξεκινησω να βλεπω. Δυστυχως ειμαι στο τριτο επεισοδιο και δε βρισκω κανενα νοημα. Τη βλεπει καποιος; Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιο το ολο θεμα περα απο το οφθαλμοφανες των παραλληλων συμπαντων; Ποιο το νοημα ολων αυτων των δολοφονιων; ή μηπως αυτο ειναι το θεμα; να δουμε ποιος τις εχει παραγγειλει; Οπως και ναχει, δε δημιουργει καμια περιεργια γιαυτη τη γνωση...

Δεν ξερω αν ανηκει στην κατηγορια, αλλα δε βρηκα καποια αλλη πιο σχετικη... αν υπαρχει παρακαλω να μετακινηθει.
0 .

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Re: Βλεπει καποιος το Counterpart;

Δημοσίευσηαπό GoBack » 20 Μαρ 2018, 17:27

Εχω σκοπο να το αρχισω οταν τελειωσω το δευτερο κυκλο του Jessica Jones.Δεν με πειθει βεβαια παρολο που φερνει σε fringe αλλα τι να κανεις,δεν βγαινουν πχια καλα sci-fi.
0 .

Gantenbein
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Gantenbein » 22 Μαρ 2018, 22:42

Είδα 4-5 επεισόδια.

Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιο το ολο θεμα περα απο το οφθαλμοφανες των παραλληλων συμπαντων; Ποιο το νοημα ολων αυτων των δολοφονιων;

Δεν ξέρω εάν βοηθάω αλλά: Η ψυχροπολεμική διαίρεση του Βερολίνου καθίσταται κοσμική επειδή η φιλελεύθερη φαντασία δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον «ολοκληρωτικό» Άλλο.

ΥΓ. Τί υπέροχη γυναίκα η Olivia Williams - την είχα ερωτευτεί ήδη από το Rushmore.
0 .

Άβαταρ μέλους
LavrentyiBeria
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό LavrentyiBeria » 22 Μαρ 2018, 23:40

Το βλέπω και μου αρέσει πολύ, χωρίς να ασχολούμαι με το ζήτημα της υπόθεσης
Ο Σίμμονς είναι εξαιρετικός και η Ολίβια ήταν/είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κινηματογράφο
Είναι σειρά ηθοποιών, με υπόβαθρο ΕΦ, πάντως και όχι αντίστροφα
0 .

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 25 Μαρ 2018, 01:59

Το ξεκινησα.Ειμαι στα 5 λεπτα του πρωτου επεισοδιου και νομιζω οτι βλεπω spin off του fringe.Μεχρι και το opening theme μοιαζει.Μεχρι και το καπελο που φοραει ο Simons θυμιζει Walter Bishop :)
0 .

Gantenbein
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Gantenbein » 25 Μαρ 2018, 13:40

Και το Westworld έχει παρόμοια μουσική, όπως και παρόμοιας αισθητικής «opening/closing titles»-σεκάνς.

#Kulturindustrie
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Μαρ 2018, 19:56

Το παράτησα μετά το 4ο επεισόδιο ,δε μου 'κανε το κλικ για παρακάτω :s_no
0 .

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”