Aπό ταινίες: Whiplash,The hunt,Big Hero 6
κι από σειρές Vikings:)
Ταινίες (και σειρές) που είδατε
-
- Basic poster
Re: Ταινίες (και σειρές) που είδατε
καλα ρε Μετρανιον δεν μπορεις ουτε με προξυ να κατεβασεις?
ονλαιν χαλια? εμενα το Κοντι δουλευει σφαιρα.
0 .
-
- Maître des anions
Perseus έγραψε:καλα ρε Μετρανιον δεν μπορεις ουτε με προξυ να κατεβασεις?
Υπάρχουν κάτι άλλα για κατέβασμα, αλλά δεν γουστάρω, έχω βολευτεί πλέον με το ονλινε, δεν είναι οι ταχύτητες εδώ στην Γερμανία όπως στην Ελλάδα. Έχω 25άρα γραμμή και μου τα δίνει όλα, δεν είναι απατεώνες σαν την Ελλάδα, σου λένε 24 και παίρνεις 10 δίνοντας ένα σωρό λεφτά.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
- Basic poster
μονο 25 ? γιαιτ τοσο λιγο ? η γκομενα στην Σοφια εχει 50.
εγω ειμαι τυχερος πιανω 14 το οποιο με καλυπτει .
0 .
-
- Basic poster
πολυ καλη σειρα ο Ντεξτερ ,ειμαι στον 4 κυκλο και μου αρεσει πολυ.
0 .
-
- Basic poster
-
- Maître des anions
Perseus έγραψε:μονο 25 ? γιαιτ τοσο λιγο ? η γκομενα στην Σοφια εχει 50.
Μπορώ να πάω και σε 200άρα γραμμή με 40€ το μήνα, αλλά δεν είμαι εφοπλιστής φίλε μου, ένας απλός βιοπαλαιστής είμαι.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
- Moderator
Δεν την είδαμε ακόμα αλλά ίσως την δούμε
Η Nelly καταφέρνει να επιζήσει από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έχοντας όμως υποστεί πολλά τραύματα στο σώμα της. Θα υποβληθεί σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να αναπλάσει το πρόσωπό της. Όταν ολοκληρωθούν, θα αναζητήσει το σύζυγό της, ο οποίος όμως δεν θα την αναγνωρίσει. Αντιθέτως λόγω της ομοιότητάς της, θα της προτείνει να υποδυθεί την γυναίκα του που ο ίδιος θεωρεί νεκρή, με σκοπό να διεκδικήσουν την περιουσία της. Η Nelly αν και διστακτική δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μάθει την αλήθεια για τα πραγματικά του αισθήματα του άνδρα της, για το αν την αγαπά ακόμα και για το αν την πρόδωσε.
Η Nelly καταφέρνει να επιζήσει από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, έχοντας όμως υποστεί πολλά τραύματα στο σώμα της. Θα υποβληθεί σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να αναπλάσει το πρόσωπό της. Όταν ολοκληρωθούν, θα αναζητήσει το σύζυγό της, ο οποίος όμως δεν θα την αναγνωρίσει. Αντιθέτως λόγω της ομοιότητάς της, θα της προτείνει να υποδυθεί την γυναίκα του που ο ίδιος θεωρεί νεκρή, με σκοπό να διεκδικήσουν την περιουσία της. Η Nelly αν και διστακτική δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μάθει την αλήθεια για τα πραγματικά του αισθήματα του άνδρα της, για το αν την αγαπά ακόμα και για το αν την πρόδωσε.
0 .
-
- ☭ Ле́нин ☭
Eίδα τo predestination που μου είχαν συστήσει ως καλούλι low-budget Sci-fi σε εκείνο το άλλο φόρουμ
Οταν το τσέκαρα στο IMDB δεν είχα παρατηρήσει ότι ήταν βασισμένο στο διήγημα του Henlein "All you zombies", και εξεπλάγην ευχάριστα. Το διήγημα αυτό - όπως και το by his bootstraps - είναι από τα πρώτα διηγήματα ΕΦ για χρονικά παράδοξα που είχα διαβάσει (πολύ πιτσιρικάς, στην συλλογή του Εξάντα όπου είχαν δημοσιευτεί με τους τίτλους "Ολοι εσείς οι νεκροζώντανοι" και "Στο κατόπι") και είχα ενθουσιαστεί.
Ειδικά το all you zombies πρέπει να τόχα διαβάσει 5-6 φορές και όπως ανακάλυψα χθες βλέποντας την ταινία, το είχα αποστηθίσει (τους περισσότερους διαλόγους του διηγήματος τους έχουν περάσει αυτούσιους στο σενάριο της ταινίας). Η ταινία απλώς προσθέτει άλλο ένα πρόσωπο (και την αντίστοιχη υποπλοκή) που δεν υπάρχει στο διήγημα, κατά τα λοιπά ακολουθεί σχεδόν απολύτως πιστά το (αριστουργηματικό!) έργο του Χενλάιν.
Καλό, να το δείτε! Και προσέξτε (αν δεν έχετε διαβάσει το διήγημα) το τραγούδι που παίζει στο μπαρ όπου γίνεται η συνάντηση... δίνει hint για τη συνέχεια

Οταν το τσέκαρα στο IMDB δεν είχα παρατηρήσει ότι ήταν βασισμένο στο διήγημα του Henlein "All you zombies", και εξεπλάγην ευχάριστα. Το διήγημα αυτό - όπως και το by his bootstraps - είναι από τα πρώτα διηγήματα ΕΦ για χρονικά παράδοξα που είχα διαβάσει (πολύ πιτσιρικάς, στην συλλογή του Εξάντα όπου είχαν δημοσιευτεί με τους τίτλους "Ολοι εσείς οι νεκροζώντανοι" και "Στο κατόπι") και είχα ενθουσιαστεί.
Ειδικά το all you zombies πρέπει να τόχα διαβάσει 5-6 φορές και όπως ανακάλυψα χθες βλέποντας την ταινία, το είχα αποστηθίσει (τους περισσότερους διαλόγους του διηγήματος τους έχουν περάσει αυτούσιους στο σενάριο της ταινίας). Η ταινία απλώς προσθέτει άλλο ένα πρόσωπο (και την αντίστοιχη υποπλοκή) που δεν υπάρχει στο διήγημα, κατά τα λοιπά ακολουθεί σχεδόν απολύτως πιστά το (αριστουργηματικό!) έργο του Χενλάιν.
Καλό, να το δείτε! Και προσέξτε (αν δεν έχετε διαβάσει το διήγημα) το τραγούδι που παίζει στο μπαρ όπου γίνεται η συνάντηση... δίνει hint για τη συνέχεια
0 .
-
- Βαλκάνιος Κούρος
Με το πρεντεστινέισον έπαθα μουνόπλακα, κλακάζ. Εγώ έπεσα πάνω του όταν είδα το ιντερστέλλαρ και άρχισα να να την ψάχνω με το bootstrap paradox, το οποίο εικάζω ότι είναι και το θέμα του διηγήματος που γράφεις.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό