Ταινίες που μας άρεσαν

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ταινίες που μας άρεσαν

Δημοσίευσηαπό Spark » 13 Φεβ 2023, 21:28

The Old Way (2023)
Εικόνα
O Colton Briggs (Nicolas Cage), ένας πρώην ψυχρός πιστολέρο και νυν οικογενειάρχης θα αναγκαστεί να επιστρέψει στον παλιό του εαυτό, για να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά. Στο πλευρό του θα είναι η κόρη του, που είναι μόλις 12 χρονών, σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση και με αγωνιώδη κορύφωση.
https://voody-online.com/load/tainies-2023-online/31834-The-Old-Way-2023.html
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Φεβ 2023, 22:11

Spark έγραψε:The Old Way (2023)
Εικόνα
O Colton Briggs (Nicolas Cage), ένας πρώην ψυχρός πιστολέρο και νυν οικογενειάρχης θα αναγκαστεί να επιστρέψει στον παλιό του εαυτό, για να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά. Στο πλευρό του θα είναι η κόρη του, που είναι μόλις 12 χρονών, σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση και με αγωνιώδη κορύφωση.

Ισως το χειροτερο γουεστερν που εχω δει ,μονο η μικρη αξιζε ολοι οι αλλοι για τα μπαζα.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Φεβ 2023, 22:13

Πολυ καλη σειρα
Εικόνα
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 14 Φεβ 2023, 21:36

Perseus1966 έγραψε:Ισως το χειροτερο γουεστερν που εχω δει ,μονο η μικρη αξιζε ολοι οι αλλοι για τα μπαζα.

Δεν έχεις δίκιο, τα χειρότερα γουέστερν είναι τα ιταλικά, το OLD WAYS έχει πρωταγωνιστή κορυφαίο ηθοποιό και σενάριο που δείχνει την αξία της οικογένειας, το ήθος και την σχέση πατέρα-μητέρα-κόρη, αυτά δεν τα βλέπεις σε πολλά γουέστερν. Είναι καλή ταινία, μας άρεσε.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 15 Φεβ 2023, 09:30

Spark έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ισως το χειροτερο γουεστερν που εχω δει ,μονο η μικρη αξιζε ολοι οι αλλοι για τα μπαζα.

Δεν έχεις δίκιο, τα χειρότερα γουέστερν είναι τα ιταλικά, το OLD WAYS έχει πρωταγωνιστή κορυφαίο ηθοποιό και σενάριο που δείχνει την αξία της οικογένειας, το ήθος και την σχέση πατέρα-μητέρα-κόρη, αυτά δεν τα βλέπεις σε πολλά γουέστερν. Είναι καλή ταινία, μας άρεσε.

Ο καλος ο κακος και ο ασχημος ειναι ιταλικο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Φεβ 2023, 10:04

Perseus1966 έγραψε:
Spark έγραψε:The Old Way (2023)
Εικόνα

Ισως το χειροτερο γουεστερν που εχω δει ,μονο η μικρη αξιζε ολοι οι αλλοι για τα μπαζα.

οχι ισως αλλα το χειροτερο !!!! και κριμα στον γνωστο ηθοποιο που το επαιζε καλυτερα θα ηταν να επαιζε το πουλακι του

οσο για τον σταρκ εχει απαισιο γουστο ....απο τα εκατο εργα που προτεινει ζητημα να υποφερονται τα δυο :laugh1

υσ...για να ειμαι δικαιος σαν σεναριο ηταν καλο αλλα λιγο η σκηνοθεσια και πολυ περισσοτερο η ερμηνεια το εκαναν ενα ματσο χαλια
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”