Πιστεύετε ότι ο Γιάννης έχει περάσει το peak του?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πιστεύετε ότι ο Γιάννης έχει περάσει το peak του?
Τριανταρίζει φέτος, έχασε τα δυο τελευταία play off από τραυματισμούς και το '22 έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς της περιφέρειας. Πιστεύω πως οι τραυματισμοί του και η πάροδος των ετών θα τον κάνουν χειρότερο παίκτη, με δεδομένο ότι είναι παίκτης που στηρίζεται στην αθλητικότητά του και όχι στην τέχνικη. Το βρίσκω πολύ δύσκολο μέσα στην επόμενη πενταετία να πάρει δεύτερο δακτυλίδι ή έστω MVP και να ανταγωνιστεί τον Λούκα, τον Γιόκιτς ή τους Σέλτικς, εκτός και αν οι Μπακς σοβαρευτούν και χτίσουν ένα καλό ρόστερ γύρω του. Όσο παίζει θα είναι από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ αλλά δεν νομίζω να φτάσει ποτέ την απόδοση του '20 και του '21 που πήρε τα MVP και τον τίτλο.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Πιστεύετε ότι ο Γιάννης έχει περάσει το peak του?
Έχει αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι του. Παίζει πολύ physical game και αυτό ήδη του έχει δημιουργήσει προβλήματα με τραυματισμούς.
Δεν νομίζω ότι έχει κάτι καλύτερο να παρουσιάσει. Μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση του Σον Κεμπ είναι στην ουσία.
Αν είχε πλαισιωθεί με παίκτες καλούς σουτέρ και που να προσφέρουν στο αμυντικό κομμάτι, σαφώς θα είχε πετύχει περισσότερα.
Δεν νομίζω ότι έχει κάτι καλύτερο να παρουσιάσει. Μια ελαφρώς καλύτερη έκδοση του Σον Κεμπ είναι στην ουσία.
Αν είχε πλαισιωθεί με παίκτες καλούς σουτέρ και που να προσφέρουν στο αμυντικό κομμάτι, σαφώς θα είχε πετύχει περισσότερα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.