Nito έγραψε:Τι τον ακούτε αυτόν; Ολοστρόγγυλος βγαίνει πάντα μην και χάσει κάποια μερίδα ακροατών. "Ναι μεν αλλά" και αντικειμενικότητα απ' τα λιντλ.
Τί απο οσα λεει ειναι λαθος;

Nito έγραψε:Τι τον ακούτε αυτόν; Ολοστρόγγυλος βγαίνει πάντα μην και χάσει κάποια μερίδα ακροατών. "Ναι μεν αλλά" και αντικειμενικότητα απ' τα λιντλ.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Παλαιά, ήμουν εγγεγραμμένος στη νεολαία γεωργίου. Τον διάβαζα στον φίλαθλο, τον άκουγα στον σπριντ, μετά τον έβλεπα και στα 090. Περάσαν τα χρόνια, έφυγα από ελλάδα, είχα πολύ καιρό να τον ακούσω. Είναι τρομερό πράγμα ο χρόνος. Είδα το βίντεο, καμία σχέση με τον παλιό γεωργίου, έχει χάσει τελείως το edge που είχε

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Παλαιά, ήμουν εγγεγραμμένος στη νεολαία γεωργίου. Τον διάβαζα στον φίλαθλο, τον άκουγα στον σπριντ, μετά τον έβλεπα και στα 090. Περάσαν τα χρόνια, έφυγα από ελλάδα, είχα πολύ καιρό να τον ακούσω. Είναι τρομερό πράγμα ο χρόνος. Είδα το βίντεο, καμία σχέση με τον παλιό γεωργίου, έχει χάσει τελείως το edge που είχε

Maspoli έγραψε:Τον "κερναει τον πονο" αλλα απο τη "βρωμερη ιστοσελιδα" ε;
Maspoli έγραψε:Αν νομιζουν παντως οι Σαντοριναιοι οτι τα οσα επραξαν θα ξεχαστουν 'η θα δοθει συγχωρεση, ειναι γελασμενοι. Θα τον φανε το λογαριασμο και θα 'ναι νταλα ηλιος

Namrail έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Παλαιά, ήμουν εγγεγραμμένος στη νεολαία γεωργίου. Τον διάβαζα στον φίλαθλο, τον άκουγα στον σπριντ, μετά τον έβλεπα και στα 090. Περάσαν τα χρόνια, έφυγα από ελλάδα, είχα πολύ καιρό να τον ακούσω. Είναι τρομερό πράγμα ο χρόνος. Είδα το βίντεο, καμία σχέση με τον παλιό γεωργίου, έχει χάσει τελείως το edge που είχε
Ο Γεωργίου υπήρχε κάποια εποχή που είχε 4-5 δυνατές άκρες σε 2 ομάδες. Μαζί με τον ωραίο τρόπο που είχε να πλασάρει τις πραγματικές πληροφορίες, έκανε γκελ.
Έπειτα αλλάξαν τα πρόσωπα, αυτός δεν προσαρμόστηκε και ότι έλεγε βασίζονταν στο ένστικτο. Που δεν ήταν ούτε είναι το καλύτερό του.