Mουντιαλ 2018

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.

Ζευγαρι τελικου

Το δημοψήφισμα λήγει στις 26 Ιουν 2018, 19:26

Βραζιλια Γερμανια
3
19%
Βραζιλια Ισπανια
2
13%
Βραζιλια Αργεντινη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βραζιλια Αγγλια
1
6%
Γαλλια Γερμανια
2
13%
Γαλλια Ισπανια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γαλλια Αγγλια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γαλλια Αργεντινη
1
6%
Αλλο
7
44%

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Mουντιαλ 2018

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2018, 12:32

Και το Μεξικό ίδρωσε για να περάσει (και οι όμιλοι της κεντρικής και βορείου Αμερικής είναι γτπκ). Από τους ίδιους ομίλους είναι πχ και ο Παναμάς, που τρώει φάπες.

Ο Μέσσι δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει τίτλο (έστω και κόπα Αμέρικα) με την Αργεντινή. Enough said.

Η Πορτογαλία δεν είχε διεθνή τίτλο και τα κατάφερε χάρη στον Κριστιάνο (και φέτος μπορεί να χτυπήσει μέχρι και ημιτελικά και υπό προϋποθέσεις και τελικό).

Εγώ ελπίζω ότι η Κροατία θα κάνει την έκλπηξη φέτος και θα πάει ημιτελικά ή τελικό. Αν παίξει σοβαρά, τους έχει άνετα τους άλλους του ομίλου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 19 Ιουν 2018, 12:57

Adminović έγραψε:Και το Μεξικό ίδρωσε για να περάσει (και οι όμιλοι της κεντρικής και βορείου Αμερικής είναι γτπκ). Από τους ίδιους ομίλους είναι πχ και ο Παναμάς, που τρώει φάπες.

Ο Μέσσι δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει τίτλο (έστω και κόπα Αμέρικα) με την Αργεντινή. Enough said.

Η Πορτογαλία δεν είχε διεθνή τίτλο και τα κατάφερε χάρη στον Κριστιάνο (και φέτος μπορεί να χτυπήσει μέχρι και ημιτελικά και υπό προϋποθέσεις και τελικό).

Εγώ ελπίζω ότι η Κροατία θα κάνει την έκλπηξη φέτος και θα πάει ημιτελικά ή τελικό. Αν παίξει σοβαρά, τους έχει άνετα τους άλλους του ομίλου.
Κι εγώ, αυτό λέω, δεν ήταν το Μεξικό η ομαδάρα, αλλά έπεσε και στην Γερμανία για τον πούτσο. Ο Μέσσι είναι πολύ καλός, σε μεγάλο βαθμό υπερτιμημένος, και προϊόν marketing. Αυτό που είδαμε προχτές στην Αργεντινή ήτανε αξιοθρήνητο. Συμφωνώ επίσης πως με Cristiano η Πορτογαλία έφτασε να πάρει τίτλο, και έφτασε να δείξει αυτό που έδειξε προχθές με την Ισπανία. Αυτοί είναι νικητές, όσο και αν πονάει μερικούς, ο CR7 είναι θεός και winner. Κι αποτέλεσμα πολύ σκληρής και συστηματικής δουλειάς, αλλιώς δεν θα τα έκανε συνέχεια, θα τα έκανε δυο φορές και τελείωσε. Αλλά αυτό που κάνει είναι άθλος, να παίζεις στα 33 με τέτοια αθλητικότητα, να πηδάς εκεί, να τρέχεις εδώ, και να στέλνεις τα φάουλ με το μοιρογνωμόνιο, ε, άντε, πολύ τον λοιδορήσανε τα ρακόμελα, ο άνθρωπος είναι φαινόμενο. Μόνο επειδή είχε πολύ ποπ προφίλ κι όχι asta la victoria siempre, κι επειδή δεν έπαιζε σε ομάδα που το μάρκετινγκ πουλάει στους σοφιστικέ προοδευτικάριους, αλλά σε δεξιά ομάδα, και επειδή το παιδί είναι βλαχάκι στον χαρακτήρα, τον κάνανε τσίρκο. Αμ, δεν είναι έτσι το τσίρκο, το τσίρκο τους έχει ξεβρακώσει όλους, και όταν ο Iniesta δείχνει έτοιμος για την Ευαγγελίστρια, και ο Lahm έχει πιάσει δουλειά σε γραφείο, ο Χριστιανός Ρονάλντος, παίζει σαν τζόβεννο. Η Ιστορία τον δικαίωσε, και ντρόπιασε τα ρακόμελα που τον κοροϊδέψανε. Για Κροατία επίσης συμφωνώ, μεγάλη έναρξη, ομάδα που ξέρει να επιβάλλεται, με τρομερή ποιότητα. Δέκα φορές σοβαρότερη από την Σερβία, που άρχισε...σέρβικα, δηλαδή επιπόλαια.
2 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2018, 13:04

Cavaliere έγραψε:Μόνο επειδή είχε πολύ ποπ προφίλ κι όχι asta la victoria siempre, κι επειδή δεν έπαιζε σε ομάδα που το μάρκετινγκ πουλάει στους σοφιστικέ προοδευτικάριους, αλλά σε δεξιά ομάδα, και επειδή το παιδί είναι βλαχάκι στον χαρακτήρα, τον κάνανε τσίρκο. Αμ, δεν είναι έτσι το τσίρκο, το τσίρκο τους έχει ξεβρακώσει όλους, και όταν ο Iniesta δείχνει έτοιμος για την Ευαγγελίστρια, και ο Lahm έχει πιάσει δουλειά σε γραφείο, ο Χριστιανός Ρονάλντος, παίζει σαν τζόβεννο. Η Ιστορία τον δικαίωσε, και ντρόπιασε τα ρακόμελα που τον κοροϊδέψανε. Για Κροατία επίσης συμφωνώ, μεγάλη έναρξη, ομάδα που ξέρει να επιβάλλεται, με τρομερή ποιότητα. Δέκα φορές σοβαρότερη από την Σερβία, που άρχισε...σέρβικα, δηλαδή επιπόλαια.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πχ να σχολιάζουν μέχρι και το αν έκλασε ξέρω γω ο Κριστιάνο στον αγώνα και πω πω τί αγενής που είναι, ενώ πχ όταν ο Μέσσι φτύνει μπροστά στην κάμερα αντίπαλο, όταν κάνει χτυπήματα εκτός φάσης ή θεατρινισμούς του χειριστου είδους, δεν τρέχει μία. Το πολύ-πολύ να γράψουν κάνα σχολιάκι στα ψιλά.

Έχω την αίσθηση ότι η Μπαρτσελόνα μέσω χροηγών έχει πιάσει τα πιο πολλά δημοσιογραφικά πόστα και έτσι υπερπροβάλλουν τον Μέσσι και θάβουν τον Ρονάλντο. Αλλά -δυστυχώς για αυτούς- οι αριθμοί και οι επιδόσεις δεν τους δικαιώνουν. :pardon:
2 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 19 Ιουν 2018, 17:02

"Tον ήπιανε" κι οι Κολομβιανοί απ' τα τζαπόνια :yesyes: Έχει να κυκλοφορήσει μπάφος απόψε :cannabis:
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 19 Ιουν 2018, 17:05

την καλύτερη μπάλα ως τώρα την έχει παίξει το Περού. γνώμη μου..

Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 19 Ιουν 2018, 17:12

βλεπω αγγλια
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 19 Ιουν 2018, 17:13

Adminović έγραψε:Η μόνη σούπερ έκπληξη μέχρι στιγμής ήταν η ήττα της Γερμανίας.

Τα άλλα αποτελέσματα ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενα για όποιον παρακολουθεί μπάλα και δεν στέκεται σε ονόματα.

Κάποιοι πχ λένε ότι η Αργεντινή είναι φαβορί και απορουν με το Χ που έφερε.
Η Αργεντινή παίδες κανονικά δεν έπρεπε καν να είναι στο Μουντιάλ. Έφαγε απίστευτο διαιτητικό σπρώξιμο στα προκριματικά και με τα χίλια ζόρια τελικά προκρίθηκε.

ριξε παστο στην πορεια της αγγλιας ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 19 Ιουν 2018, 17:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πυθαγορας έγραψε:
Προβλεψη Τελικος Βραζιλια με Γερμανια.

Έχω 500 ευρώ και είμαι άσχετος με τα ποδοσφαιρικά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Να τα χώσω στη Βραζιλία;

ριξτα σε πορεια της αγγλιας Ρεκλα :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2018, 17:16

Ποια Αγγλία ρε;

Αυτοί εχθές ήθελαν κωλοφαρδία στο 90φεύγα να νικήσουν την Τυνησία.

Η Αγγλία είναι λουζερομάδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 19 Ιουν 2018, 17:18

Adminović έγραψε:Ποια Αγγλία ρε;

Αυτοί εχθές ήθελαν κωλοφαρδία στο 90φεύγα να νικήσουν την Τυνησία.

Η Αγγλία είναι λουζερομάδα.

εδω ειμαστε και θα το δεις

συμπαγης ομαδα

για 4-0 ηταν χθες
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”