Π.Α.Ο.Κ.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 30 Μαρ 2018, 19:07

Πρωταθληματα ελληνικου ποδοσφαιρου:
οσφπ 44
παο 20
αεκ 11

παοκ 2
αρης 3
λαρισα 1
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 30 Μαρ 2018, 19:08

GoBack έγραψε:To κορακι φετος στην Αθηνα στο παιχνιδι με την παοκαρα με αφησε με 10 απο το 5ο λεπτο και σου χαρισε 6-7 καρτες εκ των οποιων η μια δευτερη κιτρινη και η αλλη στα ορια της απευθειας κοκκινης.Το οτι καταφερες και εχασες 1-0 προσεφερε απειρο γελιο.

Ναι ας παμε και στις καρτες, αλλα να μου πεις ποσες καρτες χαρισε στην ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 30 Μαρ 2018, 19:09

Ποσες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 30 Μαρ 2018, 19:20

Τωρα ομως συνπαοκια επειδη δεν ειμαστε ΠΟΚ ειναι ωρα αυτοκριτικης:
Τα λαθη φετος ηταν και παλι μεγαλα παρα τα τεραστια ποσά που ξοδεπσε ο Ιβαν

1) Λαθος επιλογη προπονητη. Ο Λουτσεσκου ειναι ακαταλληλος για πρωταθλητισμο. Ειναι καλος προπονητης αλλα για ομαδες μεσαιου βεληνεκους οπως πχ πανιωνιος ξανθη κτλ. Θελει παικτες τρεχαντηρια αδυνατωντας να καταλαβει οτι μεμια μεγαλη ομαδα οι αντιπαλοι παιζουν μαζικη αμυνα ακομα και μεσα στην εδρα τους οπως πχ ο γαβρος στο πρωτο 30-70 λεπτο φετος μεσα στο κλεμμενο καραισκακι. Ο Λουτσεσκου ειναι παντελος μονοδιαστατος, δεν εχει φαντασια, ειναι προβλεψιμος , και η αναπτυξη της ομαδας ειναι ρηχη. Ομολογουμενως βεβαια χειριστικε περιφημα το ροτεησιον αλλα δεν φτανει αυτο. Πχ δεν σκεφτηκε ποτε του να μεγαλωσει τις αποστασεις μεταξυ Πελκα-Πριγιοβιτς και να τοποθετησει ως 2ο κετνρικο χαφ διπλα στον Τζιμιροτ τον αδικημενο παιχταρα Μπισεσβαρ ωστε να εγκαταλειψει επιτελους ο παοκ την προβλεψιμη αναπτυξη απο τα ακρα με Ματος και Βιερινια.

2) Μεγαλα διοικητικα λαθη. Οι γενικοι αρχηγοι δεν κανουν. Η επιλογη προπονητη ηταν λαθος , και απο οτι φαινεται θα εξελιχθει σε εγκλημα τριετους συνεργασιας. Αν και αντισαντικος , παρακαλω να γινει κατι ωστε να ερθει ο Μεγας Σαντος το σεπτεμβρη. Μεταγραφικος σχεδιασμος στο ποδι, μεγαλες αποφασεις παιρνονται εν θερμω, πολυφωνια ειδικα οταν λειπει ο Ιβαν, ο οποιος συνεχως λειπει. Τεραστιες μεταγραφικες πατατιες, εγκληματικη απομακρυνση παιχταρα Ζαμπρανο κτλ κτλ.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 30 Μαρ 2018, 19:33

Ο Κόλκας βρίσκεται με το σημερινό του άρθρο, στον κολοφώνα της χυδαιότητας. Έπιασε επίπεδα παοκμάνια και ακόμα παρακάτω. Είναι τόσο χυδαίο, τόσο άρρωστο και εμετικό το άρθρο, που αποτελεί νέο επίπεδο ξεφτίλας ακόμα και για αυτόν, τον Κόλκα.
0 .

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 30 Μαρ 2018, 19:35

Τον τσορμπατζογλου γιατι τον αφησαν απροστατευτο και τον γλεντανε ολοι στα σχολια;
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 30 Μαρ 2018, 19:35

Δεν νομίζω ότι σώζεται η μπουγατσούπολη, ειλικρινά. Χαμένη υπόθεση, διότι αυτά που έγραψε ο Κόλκας, πολλά εξ αυτών ας πούμε να μην είμαι υπερβολικός, όντως τα πιστεύουν. 500 χρόνια πίσω από τις γίδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
jason
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jason » 30 Μαρ 2018, 19:38

Namrail έγραψε:Δεν νομίζω ότι σώζεται η μπουγατσούπολη, ειλικρινά. Χαμένη υπόθεση, διότι αυτά που έγραψε ο Κόλκας, πολλά εξ αυτών ας πούμε να μην είμαι υπερβολικός, όντως τα πιστεύουν. 500 χρόνια πίσω από τις γίδες.

Όλα όσα γράφει ισχύουν
Μόνο ηλίθιος χαμουτζης δεν τα βλεπει
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 30 Μαρ 2018, 19:40

Οργισμένος έγραψε:
GoBack έγραψε:Κοιτα ξερω οτι εισαι ειδικος στα οικονομικα και σιγουρα αν ηθελα να ζητησω συμβουλη για μετοχες σε σενα θα ερχομουν καρφι.Απο μπαλα βεβαια δεν σκαμπαζεις και πολλα.Τραβηγματα τετοια γινονται συνεχεια.Οι περισσοτεροι προφανως δεν σφυρανε τιποτα σε τετοιες φασεις.Με το γραμμα του κανονισμου ο διαιτητης θα επρεπε να διακοψει την εκτελεση και να κανει παρατηρησεις στους 2 παικτες.Επελεξε να το αφησει και μετα βαλατε γκολ μαιμου.

Επισης στον ιδιο αγωνα στα πρωτα λεπτα υπαρχει η αγκωνια με προθεση του Ματος που ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας.Δεν δωθηκε ουτε κιτρινη.

http://www.sport24.gr/football/ellada/G ... 59462.html

Και τα οφσαηντ πολλες φορες δεν δινονται λογω μεγαλης ταχυτητας εναλλαγης της φασης αλλα εκει δεν σε βλεπβω να λες τιποτα.
Θα μας καμει μαθηματα διαιτησιας και φερπλεη το ΠΟΚ...Ποιος ρε , το ΠΟΚ... Καλυτερα να βαλομε τον Πατακο να μας κανει μαθηματα δημοκρατιας και τον ΠΑκιστανολιακο να μας καμει μαθηματα αντιρατσισμου...

Βασικά αυτό που χρειάζεστε είναι ανθρωπολόγο, να σας κάνει μαθήματα μπας και γίνετε ποτέ, σε 500 1000 χρόνια, άνθρωποι.
0 .

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 30 Μαρ 2018, 19:41

jason έγραψε:
Namrail έγραψε:Δεν νομίζω ότι σώζεται η μπουγατσούπολη, ειλικρινά. Χαμένη υπόθεση, διότι αυτά που έγραψε ο Κόλκας, πολλά εξ αυτών ας πούμε να μην είμαι υπερβολικός, όντως τα πιστεύουν. 500 χρόνια πίσω από τις γίδες.

Όλα όσα γράφει ισχύουν
Μόνο ηλίθιος χαμουτζης δεν τα βλεπει

Τη Μυκονο θελετε ρε μαλακες; :laugh1:
Τον Κονε δεν τον σκεφτεστε; :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”