ο τιτανοτεραστιος Rene Higuita
Mουντιαλ 2018
-
Dr Socrates
- Rookie poster

-
Echelon
- Crazy poster

Re: Mουντιαλ 2018
Έτσι όπως τα έφεραν οι διασταυρώσεις τεράστια ευκαιρία για Αγγλία να πάει τελικό για πρώτη φορά μετά το 66'. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για Σουηδία(πρώτη φορά μετά το 58'), αλλά και για Ρωσία, Κροατία(αν δεν πάνε τώρα,πότε; )
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Προσωπικά μου ειναι αδιάφορο ποιος θα περάσει αλλα θα ηθελα να παρακαλέσω τους παίκτες κ των δυο ομάδων να γινει ψηλό παιχνίδι για να εχω την ευκαιρία να ξαναθαυμάσω κατι τετοιο,ειναι βαθιά κ εσωτερική μου επιθυμια

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Βαρετο το Γαλλια-Ουρουγαη. Οι ομαδες μου φανηκαν ισοτιμες, με την Γαλλια ελαφρως καλυτερη και αποτελεσματικη. Αν δεν ειχε κανει την μαλακια ο τερματοφυλακας στο δευτερο, μπορει να χε αλλαξει η ψυχολογια και να ισοφαριζε η Ουρουγουαη.
Μολις ειδα οτι παλι ειναι κωλοφαρδοι οι κωλοβελγοι. Προηγουνται με αυτογκολ 1-0 της Βραζιλιας.
Μολις ειδα οτι παλι ειναι κωλοφαρδοι οι κωλοβελγοι. Προηγουνται με αυτογκολ 1-0 της Βραζιλιας.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το σημερινο δεν το πηρε το Βελγιο, το εχασε η Βραζιλια. Μεγαλος μαγκας ο βελγος τερματοφυλακας, πολυ ωραιες αποκρουσεις. Οι βραζιλιανοι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, θα μπορουσαν να ριξουν 4αρα αν ηταν πιο αποτελεσματικοι.
Τελικα το μουντιαλ θα το σηκωσει ειτε ομαδα που εχει παρει μονο 1 (Γαλλια, Αγγλια) ειτε ομαδα που δεν το εχει παρει ποτε (Κροατια, Βελγιο)
Τελικα το μουντιαλ θα το σηκωσει ειτε ομαδα που εχει παρει μονο 1 (Γαλλια, Αγγλια) ειτε ομαδα που δεν το εχει παρει ποτε (Κροατια, Βελγιο)
0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

Στηριζουμε Ρωσια....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Το σημερινο δεν το πηρε το Βελγιο, το εχασε η Βραζιλια. Μεγαλος μαγκας ο βελγος τερματοφυλακας, πολυ ωραιες αποκρουσεις. Οι βραζιλιανοι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, θα μπορουσαν να ριξουν 4αρα αν ηταν πιο αποτελεσματικοι.
Υποτιμας την Ρωσια...εγω την βλεπω τελικο.
Οχι γιατι ειναι καλυτερη,αλλα παιζει στο γηπεδο της και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες της.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

talaipwros έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Το σημερινο δεν το πηρε το Βελγιο, το εχασε η Βραζιλια. Μεγαλος μαγκας ο βελγος τερματοφυλακας, πολυ ωραιες αποκρουσεις. Οι βραζιλιανοι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, θα μπορουσαν να ριξουν 4αρα αν ηταν πιο αποτελεσματικοι.
Υποτιμας την Ρωσια...εγω την βλεπω τελικο.
Οχι γιατι ειναι καλυτερη,αλλα παιζει στο γηπεδο της και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες της.
Εχω παρακολουθησει μονο την φαση των 16 (και αυτη οχι ολοκληρη) και δεν εχω την συνολικη εικονα των ομαδων. Στο ματς με την Ισπανια δεν ειδα κατι ιδιαιτερο, κατα τυχη προκριθηκαν.
0 .
-
Leporello
- Basic poster

Μόνο εγώ νομίζω ότι έπρεπε να δωθούν 1-2 πέναλυ υπέρ του Νεϋμάρ; Ηταν όλα θέατρο; Τέσσερεις φορές ζήτησε πέναλτυ. Ειδικά αυτό στο 89' νομίζω ήταν.
0 .