Mουντιαλ 2018

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.

Ζευγαρι τελικου

Το δημοψήφισμα λήγει στις 26 Ιουν 2018, 19:26

Βραζιλια Γερμανια
3
19%
Βραζιλια Ισπανια
2
13%
Βραζιλια Αργεντινη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βραζιλια Αγγλια
1
6%
Γαλλια Γερμανια
2
13%
Γαλλια Ισπανια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γαλλια Αγγλια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γαλλια Αργεντινη
1
6%
Αλλο
7
44%

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates
Rookie poster
Rookie poster

Re: Mουντιαλ 2018

Δημοσίευσηαπό Dr Socrates » 04 Ιούλ 2018, 20:53

και λιγο αναδρομη στο παρελθον
ο τιτανοτεραστιος Rene Higuita
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 05 Ιούλ 2018, 10:56

Έτσι όπως τα έφεραν οι διασταυρώσεις τεράστια ευκαιρία για Αγγλία να πάει τελικό για πρώτη φορά μετά το 66'. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για Σουηδία(πρώτη φορά μετά το 58'), αλλά και για Ρωσία, Κροατία(αν δεν πάνε τώρα,πότε; )
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 06 Ιούλ 2018, 15:38

Προσωπικά μου ειναι αδιάφορο ποιος θα περάσει αλλα θα ηθελα να παρακαλέσω τους παίκτες κ των δυο ομάδων να γινει ψηλό παιχνίδι για να εχω την ευκαιρία να ξαναθαυμάσω κατι τετοιο,ειναι βαθιά κ εσωτερική μου επιθυμια

Εικόνα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2018, 21:15

Βαρετο το Γαλλια-Ουρουγαη. Οι ομαδες μου φανηκαν ισοτιμες, με την Γαλλια ελαφρως καλυτερη και αποτελεσματικη. Αν δεν ειχε κανει την μαλακια ο τερματοφυλακας στο δευτερο, μπορει να χε αλλαξει η ψυχολογια και να ισοφαριζε η Ουρουγουαη.

Μολις ειδα οτι παλι ειναι κωλοφαρδοι οι κωλοβελγοι. Προηγουνται με αυτογκολ 1-0 της Βραζιλιας.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιούλ 2018, 22:10

ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2018, 22:57

Το σημερινο δεν το πηρε το Βελγιο, το εχασε η Βραζιλια. Μεγαλος μαγκας ο βελγος τερματοφυλακας, πολυ ωραιες αποκρουσεις. Οι βραζιλιανοι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, θα μπορουσαν να ριξουν 4αρα αν ηταν πιο αποτελεσματικοι.

Τελικα το μουντιαλ θα το σηκωσει ειτε ομαδα που εχει παρει μονο 1 (Γαλλια, Αγγλια) ειτε ομαδα που δεν το εχει παρει ποτε (Κροατια, Βελγιο)
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 06 Ιούλ 2018, 23:06

Στηριζουμε Ρωσια....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 06 Ιούλ 2018, 23:08

Λαχουρένιος έγραψε:Το σημερινο δεν το πηρε το Βελγιο, το εχασε η Βραζιλια. Μεγαλος μαγκας ο βελγος τερματοφυλακας, πολυ ωραιες αποκρουσεις. Οι βραζιλιανοι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, θα μπορουσαν να ριξουν 4αρα αν ηταν πιο αποτελεσματικοι.

Τελικα το μουντιαλ θα το σηκωσει ειτε ομαδα που εχει παρει μονο 1 (Γαλλια, Αγγλια) ειτε ομαδα που δεν το εχει παρει ποτε (Κροατια, Βελγιο)

Υποτιμας την Ρωσια...εγω την βλεπω τελικο.
Οχι γιατι ειναι καλυτερη,αλλα παιζει στο γηπεδο της και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες της.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2018, 23:13

talaipwros έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το σημερινο δεν το πηρε το Βελγιο, το εχασε η Βραζιλια. Μεγαλος μαγκας ο βελγος τερματοφυλακας, πολυ ωραιες αποκρουσεις. Οι βραζιλιανοι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα, θα μπορουσαν να ριξουν 4αρα αν ηταν πιο αποτελεσματικοι.

Υποτιμας την Ρωσια...εγω την βλεπω τελικο.
Οχι γιατι ειναι καλυτερη,αλλα παιζει στο γηπεδο της και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες της.

Εχω παρακολουθησει μονο την φαση των 16 (και αυτη οχι ολοκληρη) και δεν εχω την συνολικη εικονα των ομαδων. Στο ματς με την Ισπανια δεν ειδα κατι ιδιαιτερο, κατα τυχη προκριθηκαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 06 Ιούλ 2018, 23:17

Μόνο εγώ νομίζω ότι έπρεπε να δωθούν 1-2 πέναλυ υπέρ του Νεϋμάρ; Ηταν όλα θέατρο; Τέσσερεις φορές ζήτησε πέναλτυ. Ειδικά αυτό στο 89' νομίζω ήταν.
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”