Mουντιαλ 2018
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Mουντιαλ 2018
Στύγιος έγραψε:talaipwros έγραψε:
.... μονο που στην αρχη εδειχνε οτι η μπαλα βρηκε στο κεφαλι του ο μακρυχερις .
Το βίντεο το είδες που στηρίζεται στον ώμο του συμπαίκτη του;
Το οτι στην αρχη ο μακρυχερις εδειχνε στον διατητη οτι η μπαλα βρηκε στο κεφαλι του και οχι αυτα που λες, δειχνει οτι γνωριζει και ο ιδιος οτι εχει λερωμενη την φωλια του.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Στύγιος
Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:αλλη φορα να παιζεις με βαση τις τακτικες και τα συστηματα στυγιε
Δεν έχω παίξει εκ πεποιθήσεως ποτέ στοίχημα ,ούτε πρόκειται ν' αρχίσω τώρα

0 .
-
Στύγιος
talaipwros έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Το βίντεο το είδες που στηρίζεται στον ώμο του συμπαίκτη του;
Το οτι στην αρχη ο μακρυχερις εδειχνε στον διατητη οτι η μπαλα βρηκε στο κεφαλι του και οχι αυτα που λες, δειχνει οτι γνωριζει και ο ιδιος οτι εχει λερωμενη την φωλια του.
Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυς ,αλλά εδώ κατευθείαν ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΚΑΘΌΛΟΥ VAR, ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οντως το χερι του αντιπαθεστατου Πικε ηταν ακουσιο και δεν επρεπε να το σφυριξει. Το ματς ειναι τελειως βαρετο, σταματησα παλι να το βλεπω.
Ξεκιναει η Ισπανια κατι χλιαρες επιθεσεις, οι ρωσοι πετανε την μπαλα μακρια στο κεντρο, και παλι απο την αρχη.
Τα φαβορι εχουν απογοητευσει σε αυτο το κυπελλο. Δε θα μου κανει εντυπωση να το σηκωσει φετος καποια ομαδα που δεν το εχει ξανασηκωσει ποτε ή καμια Αγγλια ή Ουρουγαη που εχουν να το παρουν πανω απο μισο αιωνα.
Ξεκιναει η Ισπανια κατι χλιαρες επιθεσεις, οι ρωσοι πετανε την μπαλα μακρια στο κεντρο, και παλι απο την αρχη.
Τα φαβορι εχουν απογοητευσει σε αυτο το κυπελλο. Δε θα μου κανει εντυπωση να το σηκωσει φετος καποια ομαδα που δεν το εχει ξανασηκωσει ποτε ή καμια Αγγλια ή Ουρουγαη που εχουν να το παρουν πανω απο μισο αιωνα.
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Οντως το χερι του αντιπαθεστατου Πικε ηταν ακουσιο και δεν επρεπε να το σφυριξει. Το ματς ειναι τελειως βαρετο, σταματησα παλι να το βλεπω.
Ε ρε πστη κοινή λογική , όντως οι Ισπανοί δε βλέπονται οι μλκες με τις πασούλες και μ 'εχουν εκνευρίσει, αλλά όχι κι έτσι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker