GYM
-
Cecily Anne
- Rookie poster

Re: GYM
Ρε μάναμ, εξαρτάται τι πρόγραμμα κάνεις, αντοχής; Εγώ προσπαθώ να βάλω μυες και γι'αυτό θα κάνω για τα επόμενα (αρκετά) χρόνια αποκλειστικά βάρη. Τώρα για το τέταρτο που τρέχω μετά, προφανώς και έχω αποθέματα γλυκογόνου, δεν κάνω βάρη για να κατέβω σε αγώνες, ήμαρτον. Ρωτα τον γυμναστή σου για το πρόγραμμά σου και μην κάνεις του κεφαλιού σου.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Αγις έγραψε:paralo έγραψε:
700 θερμίδες η ώρα πάει.
Τόσες καίγονται με 20 λεπτά σωστές ασκήσεις έντασης με σκοινάκι και με αποτελέσματα σε όλο το σώμα - δύναμη - αντοχή ισορροπία και συγχρονισμό.
Για αυτή την παπαριά αμφιβάλλω - άσε που τα κάνουν όλα λάθος.
Το πιο υπέροχο στο πρόγραμμα είναι η μουσική που η κίνηση γίνεται στο μπιτ κ το non repetitive που απομακρύνει τη βαρεμάρα. (Πχ το ν κάνεις σχοινσκι. Τι είμαι; Αυτιστικό ; )
0 .
#ccc
-
Αγις
- Rookie poster

paralo έγραψε:Αγις έγραψε:
Τόσες καίγονται με 20 λεπτά σωστές ασκήσεις έντασης με σκοινάκι και με αποτελέσματα σε όλο το σώμα - δύναμη - αντοχή ισορροπία και συγχρονισμό.
Για αυτή την παπαριά αμφιβάλλω - άσε που τα κάνουν όλα λάθος.
Το πιο υπέροχο στο πρόγραμμα είναι η μουσική που η κίνηση γίνεται στο μπιτ κ το non repetitive που απομακρύνει τη βαρεμάρα. (Πχ το ν κάνεις σχοινσκι. Τι είμαι; Αυτιστικό ; )
Aσχετη είσαι .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Αγις
- Rookie poster

paralo έγραψε:Ε ναι. Τι θα ήμουν; Παλεμαχος καράτε που κράζω μέσω φόρα;
Όλοι έχουμε έναν τίτλο αγαπητέ.
Απλή εκγυμαζομενη είμαι. Ο ουτις είναι γυμναστής πχ. Εσύ ξαναδιάβασε το ποστ γ ν δεις.
Ενα θύμα - αγοραστής είσαι ''προιόντων '' γυμναστικής που βολεύεται με την ψευδαίσθηση σε μοδάτο περιτύλιγμα οτι κάτι κάνει..
* Παλαίμαχος.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
paralo
- Crazy poster

Αγις έγραψε:paralo έγραψε:Ε ναι. Τι θα ήμουν; Παλεμαχος καράτε που κράζω μέσω φόρα;
Όλοι έχουμε έναν τίτλο αγαπητέ.
Απλή εκγυμαζομενη είμαι. Ο ουτις είναι γυμναστής πχ. Εσύ ξαναδιάβασε το ποστ γ ν δεις.
Ενα θύμα - αγοραστής είσαι ''προιόντων '' γυμναστικής που βολεύεται με την ψευδαίσθηση σε μοδάτο περιτύλιγμα οτι κάτι κάνει..
* Παλαίμαχος.
Ψιλογερασες αλλά επειδή παίζει να είμαστε συνομηλικοι , σε εσένα φαίνεται.

0 .
#ccc
-
Αγις
- Rookie poster

paralo έγραψε:Αγις έγραψε:
* Παλαίμαχος.
Ψιλογερασες αλλά επειδή παίζει να είμαστε συνομηλικοι , σε εσένα φαίνεται.
Το τι είμαστε είναι εύκολο να φανεί ανεβάζοντας βιντεο μας σε ωρα γυμναστικής με ελαφρά περιβολή
Είσαι ;
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ