Υποθετικό σενάριο: Γκάλης στο ΝΒΑ

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Υποθετικό σενάριο: Γκάλης στο ΝΒΑ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μαρ 2023, 18:28

taxalataxalasa έγραψε:
Adminović έγραψε:
By whom?

Μ.Ο. Πόντων / παιχνίδι

Πρώτο βιολί!

Αυτό είναι συνάρτηση και του χρόνου συμμετοχής.
Ο Ντράζεν είχε ένα από τα καλύτερα στατιστικά πόντων ανά λεπτό συμμετοχής σε όλο το ΝΒΑ και πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας.

Τριψήφιο αριθμό πόντων (112) σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ολυμπια Λιουμπλιάνα για το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας, 60αρα σε ευρωπαϊκό τελικό με τη Ρεάλ, 40ρες στο ΝΒΑ.
Αυτά μόνο ο Ντράζεν.
Ο Γκάλης ακόμη παλεύει να πάρει ένα ευρωπαϊκό κύπελλο με τον Άρη. :pardon:

Μη μιλήσουμε για τίτλους και διακρίσεις, η μέρα με την νύχτα. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 27 Μαρ 2023, 18:54

Adminović έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:
Μ.Ο. Πόντων / παιχνίδι

Πρώτο βιολί!

Ο Ντράζεν είχε ένα από τα καλύτερα στατιστικά πόντων ανά λεπτό συμμετοχής σε όλο το ΝΒΑ και πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας.

Τριψήφιο αριθμό πόντων (112) σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ολυμπια Λιουμπλιάνα για το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας, 60αρα σε ευρωπαϊκό τελικό με τη Ρεάλ, 40ρες στο ΝΒΑ.
Αυτά μόνο ο Ντράζεν.

Επιμενεις ασκοπα!

Η ιστορια εγραψε. Γκαλης, πρωτο βιολι! Μ.Ο. πόντων / παιχνίδι.

EuroLeague career statistical leaders 1958 to 2001

1 Nikos Galis Aris, Panathinaikos 32.4 points per game

Οτι και να λες, αυτο δεν αλλαζει!

Ο Ντράζεν είχε 15.4 ποντους / παιχνίδι.

Πολυ πιο κατω απο το πρωτο βιολί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μαρ 2023, 19:03

taxalataxalasa έγραψε:
Adminović έγραψε:

Αυτά μόνο ο Ντράζεν.

Επιμενεις ασκοπα!

Καλά, όταν το πρώτο ευρωπαϊκό βιολί καταφέρει να πάρει τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο, τα ξαναλέμε. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 27 Μαρ 2023, 19:35

Adminović έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:
Επιμενεις ασκοπα!

Καλά, όταν το πρώτο ευρωπαϊκό βιολί καταφέρει να πάρει τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο, τα ξαναλέμε. :laugh1:

Πηρε το 87 εναν τιτλο αφου πατησε στον ζβερκο της Γιουγκοσλαβια πρωτα με 44 ποντους του Ημίθεου Γκαλη και επειτα παλι δευτερη φαπα στην Γιουγκοσλαβια του Ντραζεν με 30 ποντους του Ημιθεου Γκαλη (ο ντραζεν εβαλε μονο 22) και στον τελικο καρπαζωσε και την ΕΣΣΔ με 40 ποντους.

Τι άλλο ήθελες να κάμει; Πρωτο βιολί λέμεεεεεε!

Ξεκόλα! Λευκος Σωσίας του MJ ήταν ο ημίθεος! Ατυχησε που ηταν στον ΠαπΆρη... Αν ηταν σε μεγαλη ομάδα θα ηταν υπερπρωταθλητης!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μαρ 2023, 22:55

taxalataxalasa έγραψε:Πηρε το 87 εναν τιτλο αφου πατησε στον ζβερκο της Γιουγκοσλαβια πρωτα με 44 ποντους του Ημίθεου Γκαλη και επειτα παλι δευτερη φαπα στην Γιουγκοσλαβια του Ντραζεν με 30 ποντους του Ημιθεου Γκαλη (ο ντραζεν εβαλε μονο 22) και στον τελικο καρπαζωσε και την ΕΣΣΔ με 40 ποντους.

Ξεκόλα! Λευκος Σωσίας του MJ ήταν ο ημίθεος! Ατυχησε που ηταν στον ΠαπΆρη... Αν ηταν σε μεγαλη ομάδα θα ηταν υπερπρωταθλητης!

Σε συλλογικό επίπεδο λέμε, διότι σε συλλογικό επίπεδο είναι και τα στατιστικά που βάζεις. :D

Ο Ντράζεν με την Τσιμπόνα πήρε Ευρωλίγκες, όχι με τη Ρεάλ. Δεν ήταν καμιά υπερομάδα η Τσιμπόνα. :pardon:

Καλά, άσε, μην πιάσουμε καλύτερα πόσες ψωλιές έχει φάει ο Γκάλης και η εθνική από Γιουγκοσλαβία και μετέπειτα την Κροατία ή την Σερβία. Δεν σε συμφέρει, άκου με που σου λέω... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 01:22

Adminović έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Πηρε το 87 εναν τιτλο αφου πατησε στον ζβερκο της Γιουγκοσλαβια πρωτα με 44 ποντους του Ημίθεου Γκαλη και επειτα παλι δευτερη φαπα στην Γιουγκοσλαβια του Ντραζεν με 30 ποντους του Ημιθεου Γκαλη (ο ντραζεν εβαλε μονο 22) και στον τελικο καρπαζωσε και την ΕΣΣΔ με 40 ποντους.

Σε συλλογικό επίπεδο λέμε, διότι σε συλλογικό επίπεδο είναι και τα στατιστικά που βάζεις. :D

Ο Ντράζεν με την Τσιμπόνα πήρε Ευρωλίγκες, όχι με τη Ρεάλ. Δεν ήταν καμιά υπερομάδα η Τσιμπόνα. :pardon:

Καλά, άσε, μην πιάσουμε καλύτερα πόσες ψωλιές έχει φάει ο Γκάλης και η εθνική από Γιουγκοσλαβία και μετέπειτα την Κροατία ή την Σερβία. Δεν σε συμφέρει, άκου με που σου λέω... :laugh1:

Η Ιστορία έγραψε.

Γκαλης μ.ο. 32.4 points per game. :campeon_23: :violi: :elladara:

D. Petrovic μ.ο. 15.4 points per game. Ούτε καν 2ο βιολί...

Αν θες να μιλησουμε για ομαδικες επιτυχιες δεν εχω προβλημα να παραδεχτω την μπασκετοσυνη των Σερβο-Κροατων. Ειμαι αντικειμενικος.

Αλλα όταν μιλάμε για :campeon_23: :violi: θα μιλαμε για τον Γκάλη τον λευκό σωσία του MJ!

Αν ήταν ο Γκάλης Σερβοκροάτης θα τον ειχες κανει αγαλμα σε ολες τις πλαταιες τις ΣερβοΚροατιας! ή όχι;

Nicola Galic και έτσι να ουμε! :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2023, 02:53

taxalataxalasa έγραψε:Αν θες να μιλησουμε για ομαδικες επιτυχιες δεν εχω προβλημα να παραδεχτω την μπασκετοσυνη των Σερβο-Κροατων. Ειμαι αντικειμενικος.

Αλλα όταν μιλάμε για :campeon_23: :violi: θα μιλαμε για τον Γκάλη τον λευκό σωσία του MJ!

Αν ήταν ο Γκάλης Σερβοκροάτης θα τον ειχες κανει αγαλμα σε ολες τις πλαταιες τις ΣερβοΚροατιας! ή όχι;

LoL :laugh1:

Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι ο Γκάλης ήταν εκ των κορυφαίων της εποχής του, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Απλά ΔΕΝ ήταν Ο κορυφαίος. Νομίζω ότι έχω εξηγήσει τη θέση μου. Τώρα αν θεωρείς σπουδαίο επίτευγμα ότι πέτυχε περισσότερους πόντους σε μια διοργάνωση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ, τί να σου πω.... :pardon:

Τότε για εσένα ο κορυφαίος παίκτης σε Μουντιάλ είναι ο Ούγγρος Σάντορ Κότσις (με μ.ο. 2.2 γκολ ανά αγώνα - 11 γκολ σε 5 αγώνες), πάνω από Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν, Ρονάλντο κλπ κλπ κλπ. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :axakaloe:

Αν βέβαια ρωτήσεις έναν που βλέπει μπάλα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει ποιος είναι αυτός. Τον Πελέ, τον Μαραντόνα και τους άλλους όμως όλοι τους ξέρουν και σίγουρα θα τους έβαζαν στους κορυφαίους. :pardon:

Κάνε λοιπόν μια σύγκριση στα επιτεύγματα του Ντράζεν (μέχρι τα 28 του, όταν είχε το θανατηφόρο τροχαίο) και σε αυτά του Γκάλη και πες μας τί συμπέρασμα βγάζεις. :D

https://www.fiba.basketball/hall-of-fam ... n-Petrovic

https://www.fiba.basketball/hall-of-fame/Nikos-Galis
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 03:03

Adminović έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Αν θες να μιλησουμε για ομαδικες επιτυχιες δεν εχω προβλημα να παραδεχτω την μπασκετοσυνη των Σερβο-Κροατων. Ειμαι αντικειμενικος.

Εγώ δεν αμφισβήτησα ότι ο Γκάλης ήταν εκ των κορυφαίων της εποχής του, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Απλά ΔΕΝ ήταν Ο κορυφαίος. Νομίζω ότι έχω εξηγήσει τη θέση μου. Τώρα αν θεωρείς σπουδαίο επίτευγμα ότι πέτυχε περισσότερους πόντους σε μια διοργάνωση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ, τί να σου πω.... :pardon:

Τότε για εσένα ο κορυφαίος παίκτης σε Μουντιάλ είναι ο Ούγγρος Σάντορ Κότσις (με μ.ο. 2.2 γκολ ανά αγώνα - 11 γκολ σε 5 αγώνες), πάνω από Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν, Ρονάλντο κλπ κλπ κλπ. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :axakaloe:

Αν βέβαια ρωτήσεις έναν που βλέπει μπάλα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει ποιος είναι αυτός. Τον Πελέ, τον Μαραντόνα και τους άλλους όμως όλοι τους ξέρουν και σίγουρα θα τους έβαζαν στους κορυφαίους. :pardon:

Κάνε λοιπόν μια σύγκριση στα επιτεύγματα του Ντράζεν (μέχρι τα 28 του, όταν είχε το θανατηφόρο τροχαίο) και σε αυτά του Γκάλη και πες μας τί συμπέρασμα βγάζεις. :D

Μα τι λες ρε κομπανιερo ; Ο Πελε εχει βαλει ενα κοντεινερ goal. 1,279 goals σε 1,363 παιχνίδια. Και γι αυτο ειναι πρωτο βιολι.

Ψαχνεις να βρεις τροπο αν βγαλεις το Πετροβίτη απο πανω, αλλα δεν γινεται. Οι ποντοι και το μ.ο. ανα παιχνιδι σε διαψευδουν.

Τι να κανουμε τωρα; Ετσι ειναι η ζωη! Ο κροάτης ειναι πολυ μετα τον Γκάλη.
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 28 Μαρ 2023, 03:06

Nikos Galis is one of the biggest scoring-machines in basketball's history: averaged over 30 points a game.

Για τον Πετροβιτη δεν λεει κατι αναλογο.

Πρωτο Βιολι ο Γκάλης.

Ο άλλος ειχε καλυτερους συμπαικτες απο τον Γκαλη και κερδιζε τιτλους. Δεν λεει κατι αυτο!

Αν ειχε ο Γκαλης τους ιδιους συμπαικτες με τον Πετροβιτη, θα ειχε πιο πολλους τιτλους απο τον Ντραζεν.

Απλο! Αναλογικό και αντικειμενικό.

:elladara: :ailadara:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2023, 03:14

taxalataxalasa έγραψε:
Adminović έγραψε:

Μα τι λες ρε κομπανιερo ; Ο Πελε εχει βαλει ενα κοντεινερ goal. 1,279 goals σε 1,363 παιχνίδια. Και γι αυτο ειναι πρωτο βιολι.

Ψαχνεις να βρεις τροπο αν βγαλεις το Πετροβίτη απο πανω, αλλα δεν γινεται. Οι ποντοι και το μ.ο. ανα παιχνιδι σε διαψευδουν.

Τι να κανουμε τωρα; Ετσι ειναι η ζωη! Ο κροάτης ειναι πολυ μετα τον Γκάλη.

Ανενημέρωτο σε τσάκωσα!

Ο Πελέ σε Μουντιάλ έχει μόλις 0.86 γκολ ανά αγώνα, πολύ λιγότερο από το 2.2 του Κότσις ή το 2.17 του Φοντέν.

Ψάχνεις τρόπο να βγάλεις τον Πελέ από πάνω, αλλά οι αριθμοί σε διαψεύδουν!

Τί να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή! Ο Πελέ τρώει τη σκόνη του Κότσις και του Φοντέν!

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”