ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.
Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΑΕΚ

Δημοσίευσηαπό GoBack » 02 Απρ 2018, 01:06

jason έγραψε:νταξει έπαιζαν απ το μισάωρο με 10 με ανύπαρκτη κόκκινη
αλλά στο πρώτο ματς πήραν τα σπόρια :giggle02:

Τις ειδες τις καρτες η απλα διαβαζεις τι γραφουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
jason
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jason » 02 Απρ 2018, 01:07

Lestat έγραψε:
jason έγραψε:
τι να βομβαρδισετε ρε φουκαραδες, ουτε sold out κάνατε
Εντωμεταξύ καταλαβαίνετε ότι με τις πουστιες σας ξεχάστε το οακα ε;

Στη θεση σου, αυτο που θα με απασχολουσε ιδιαιτερα δεν θα ηταν το Οακα κλπ...
Θα με ανησυχουσε πολυ εντονα το γεγονος οτι την χρονια που εχω απεναντι μου το φαντασμα του Παναθηναικου, τον χειροτερο Ολυμπιακο της δεκαετιας, την κυβερνηση να μου εχει στρωσει ροζ χαλιά να πατησω, την ΕΠΟ δικη μου, ομαδες δορυφορους, διαιτησια το λιγοτερο 70-30, χανω το πρωταθλημα.
Και θα αναρωτιομουν, ειλικρινα, πότε θα υπαρξουν ξανα αυτες οι σουπερ ιδανικες συνθηκες για να κατακτησω τον τιτλο;;;;

-12 , 10 αγωνιστικές και 2 μηδενισμούς ξέχασες
ουτε 10αδα δεν θα μπαινες εσύ έτσι με αυτές τις σούπερ ιδανικές συνθήκες
0 .

Άβαταρ μέλους
Lestat
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Lestat » 02 Απρ 2018, 01:12

jason έγραψε:
Lestat έγραψε:
Στη θεση σου, αυτο που θα με απασχολουσε ιδιαιτερα δεν θα ηταν το Οακα κλπ...
Θα με ανησυχουσε πολυ εντονα το γεγονος οτι την χρονια που εχω απεναντι μου το φαντασμα του Παναθηναικου, τον χειροτερο Ολυμπιακο της δεκαετιας, την κυβερνηση να μου εχει στρωσει ροζ χαλιά να πατησω, την ΕΠΟ δικη μου, ομαδες δορυφορους, διαιτησια το λιγοτερο 70-30, χανω το πρωταθλημα.
Και θα αναρωτιομουν, ειλικρινα, πότε θα υπαρξουν ξανα αυτες οι σουπερ ιδανικες συνθηκες για να κατακτησω τον τιτλο;;;;

Φιλε μου, εχετε πλασει τον δικο σας φανταστικο κοσμο και λετε απιθανα πραγματα! Ποιο μειον 12; Με τον γαυρο πηρες πισω τους 3 βαθμους με εναν Σκουτερη να κανει κοπτοραπτικη αρθρων του κωδικα. Με την ΑΕΚ μπηκες μεσα με πιστολι και απειλες στον διαιτητη και εφαγες 3 βαθμους, οσο το κουτακι μπυρας στη Λεωφορο!!!! Ημαρτον δηλαδη!!!! Σε χαιδευουν απο κυβερνηση μεχρι δικαστες και μου γραφεις για μειον 12;;;
1 .

Άβαταρ μέλους
jason
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jason » 02 Απρ 2018, 01:18

Lestat έγραψε:
jason έγραψε:

Φιλε μου, εχετε πλασει τον δικο σας φανταστικο κοσμο και λετε απιθανα πραγματα! Ποιο μειον 12; Με τον γαυρο πηρες πισω τους 3 βαθμους με εναν Σκουτερη να κανει κοπτοραπτικη αρθρων του κωδικα. Με την ΑΕΚ μπηκες μεσα με πιστολι και απειλες στον διαιτητη και εφαγες 3 βαθμους, οσο το κουτακι μπυρας στη Λεωφορο!!!! Ημαρτον δηλαδη!!!! Σε χαιδευουν απο κυβερνηση μεχρι δικαστες και μου γραφεις για μειον 12;;;

Μπήκες μεσα μπήκες μέσα
Γιατί μπήκε ο άλλος μεσα; Μήπως γιατί του έκλεψες με τη διαιτησία το πρωταθλημα; η νομίζεις δεν θα μπουκαρε ο κόσμος μετά και θα παιρνες παλικαρισιο κετσετζογλικο 0-0
0 .

Άβαταρ μέλους
jason
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jason » 02 Απρ 2018, 01:20

GoBack έγραψε:
jason έγραψε:νταξει έπαιζαν απ το μισάωρο με 10 με ανύπαρκτη κόκκινη
αλλά στο πρώτο ματς πήραν τα σπόρια :giggle02:

Τις ειδες τις καρτες η απλα διαβαζεις τι γραφουν;

τις ειδα
καμια απ τις 2 του ινσουα δεν ειναι, καλά στου κουρμπελη γελάει ο κόσμος, σφαγή βγαλμένη από πειραια
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 02 Απρ 2018, 01:21

-12 λένε. Διότι μετράνε τους σίγουρους (στο μυαλό τους) 3 πόντους με τον Ολυμπιακό και φυσικά τους τρεις πόντους με την ΑΕΚ, που ο διαιτητής ακύρωσε (σωστότατα) το γκολ ως οφσάιντ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν άλλαξε απόφαση μετά από 2 ώρες στα αποδυτήρια, επειδή σκέφτηκε τα αγέννητα παιδιά του και πήρε υπόψη τους κουμπουροφόρους που έκαναν βόλτες στο χορτάρι.

Για σεναριογράφοι μυθοπλασίας είστε καλοί (αν και προβλέψιμοι).
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 02 Απρ 2018, 01:24

jason έγραψε:
Μπήκες μεσα μπήκες μέσα
Γιατί μπήκε ο άλλος μεσα;

Γιατί νόμιζε ότι ήταν στη γουινέα μπισσάου, όπου οι παράγοντες εισβάλλουν με όπλο και δεν τρέχει κάστανο.

jason έγραψε:Μήπως γιατί του έκλεψες με τη διαιτησία το πρωταθλημα;

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
jason
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jason » 02 Απρ 2018, 01:26

Namrail έγραψε:-12 λένε. Διότι μετράνε τους σίγουρους (στο μυαλό τους) 3 πόντους με τον Ολυμπιακό και φυσικά τους τρεις πόντους με την ΑΕΚ, που ο διαιτητής ακύρωσε (σωστότατα) το γκολ ως οφσάιντ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν άλλαξε απόφαση μετά από 2 ώρες στα αποδυτήρια, επειδή σκέφτηκε τα αγέννητα παιδιά του και πήρε υπόψη τους κουμπουροφόρους που έκαναν βόλτες στο χορτάρι.

Για σεναριογράφοι μυθοπλασίας είστε καλοί (αν και προβλέψιμοι).

ναι αλλά οργανωθείτε, σήμερα ο πρόεδρος σου είπε ότι η φαση ηταν 50-50, ούτε χανους απ τη γροιλανδία δεν θα πείσετε έτσι
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 02 Απρ 2018, 01:28

jason έγραψε:ναι αλλά οργανωθείτε, σήμερα ο πρόεδρος σου είπε ότι η φαση ηταν 50-50, ούτε χανους απ τη γροιλανδία δεν θα πείσετε έτσι

Ο πρόεδρος τηρεί το σαβουάρ βιβρ γιατί είναι τζέντελεμαν. Η φάση ήταν 2000% οφσάιντ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Lestat
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Lestat » 02 Απρ 2018, 01:30

jason έγραψε:
Lestat έγραψε:

Μπήκες μεσα μπήκες μέσα
Γιατί μπήκε ο άλλος μεσα; Μήπως γιατί του έκλεψες με τη διαιτησία το πρωταθλημα; η νομίζεις δεν θα μπουκαρε ο κόσμος μετά και θα παιρνες παλικαρισιο κετσετζογλικο 0-0

Δηλαδη επρεπε να μπει μεσα και ο τιγρης περσι στον Βολο. Αυτο λες.
Πες οτι ο νεαντερνταλ που εχεις για προεδρο ειναι τοσο ηλιθιος που μπουκαρε με οπλο για μια φαση που νομιζε οτι αδικηθηκε, οταν ενα χρονο πριν πανηγυριζε το καλπικο κυπελλο.
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”