Πρωταθλημα 2018-Εξελίξεις
-
zteo
- Rookie poster

Re: Πρωταθλημα 2018-Εξελίξεις
Μια ερωτηση οι Χατζηισσαιας,Κατσε,Λαμπρου,Ουαρντα αγορστηκαν για να παιξουν στον ΠΑΟΚ η για να δινονται δανεικοι για δημοσιες σχεσεις?
0 .
-
GoBack
- Rookie poster

Cecily Anne έγραψε:GoBack έγραψε:Αρα καταληγουμε οτι η πιο τιμια ομαδα τους πλανητη που ολοι την αδικουν εδωσε τρεις πρωτοκλασατους παικτες για τα δεδομενα του Ατρομητου,και ηταν η μονη στην Ελλαδα που απαγορεψε σε παικτες της να παιζουν στα μεταξυ τους.Επισης τι υποννοεις;Οτι θα ελεγε ο Ιβαν ο τιμιος στον Ουαρντα "παιξε τη μπαλα σου" και αυτος επειδη ηταν παοκαρα απο μικρο παιδι θα ειχε μειωμενη αποδοση;Κατι δεν μου παει καλα εδω περα,αρχιζει να χανεται τελειως το ηθικο πλεονεκτημα.
Όχι, καταλήγουμε ότι τελικά ο Μαρινάκης είναι πολύ μπροστά τελικά. Σας άφησε να φάτε τα λυσσακά σας μεταξύ σας τα χανουμάκια, μόλις πήρε χαμπάρι ότι ο Cheep-RA προωθεί ΜΠΑΟΚ.
Βασικα κανεις δεν ασχολειται πλεον με το χοντρο.Ουτε αυτος ασχολειται και πολυ με το θρυλο και το Ελλαντα,κανει μπιζνες στην Αγγλια τωρα.
0 .
-
Maspoli
- Rookie poster

GoBack έγραψε:Αρα καταληγουμε οτι η πιο τιμια ομαδα τους πλανητη που ολοι την αδικουν εδωσε τρεις πρωτοκλασατους παικτες για τα δεδομενα του Ατρομητου,και ηταν η μονη στην Ελλαδα που απαγορεψε σε παικτες της να παιζουν στα μεταξυ τους.Επισης τι υποννοεις;Οτι θα ελεγε ο Ιβαν ο τιμιος στον Ουαρντα "παιξε τη μπαλα σου" και αυτος επειδη ηταν παοκαρα απο μικρο παιδι θα ειχε μειωμενη αποδοση;Κατι δεν μου παει καλα εδω περα,αρχιζει να χανεται τελειως το ηθικο πλεονεκτημα.
Στη πραγματικότητα που ζούμε, είναι 99,99% βέβαιο πως και να έλεγε ο κάθε Μελισσανίδης ή ο κάθε Σαββίδης στον δανεικό τους "παίξε τη μπάλα σου", ο δανεικός δε θα την έπαιζε. Σου έγραψα ποια θα ήταν καλή λύση, σου είπα και ποιά είναι η γνώμη μου επί της κακής υπάρχουσας κατάστασης στο θέμα αυτό.
Ούτε ύμνους στην τιμιότητα οποιουδήποτε έχω γράψει, ούτε άφησα κάτι χωρίς απάντηση (όπως κάποιοι που μπροστά στο χτεσινό δημοσιογραφικό παρακράτος που αποκαλύφθηκε, κάνουν τη πάπια).
0 .
-
Maspoli
- Rookie poster

zteo έγραψε:Μια ερωτηση οι Χατζηισσαιας,Κατσε,Λαμπρου,Ουαρντα αγορστηκαν για να παιξουν στον ΠΑΟΚ η για να δινονται δανεικοι για δημοσιες σχεσεις?
Δηλαδή δεν ξέρεις γιατί ο Σαββίδης αγόρασε τον Λάμπρου;

0 .
-
GoBack
- Rookie poster

Maspoli έγραψε:GoBack έγραψε:Αρα καταληγουμε οτι η πιο τιμια ομαδα τους πλανητη που ολοι την αδικουν εδωσε τρεις πρωτοκλασατους παικτες για τα δεδομενα του Ατρομητου,και ηταν η μονη στην Ελλαδα που απαγορεψε σε παικτες της να παιζουν στα μεταξυ τους.Επισης τι υποννοεις;Οτι θα ελεγε ο Ιβαν ο τιμιος στον Ουαρντα "παιξε τη μπαλα σου" και αυτος επειδη ηταν παοκαρα απο μικρο παιδι θα ειχε μειωμενη αποδοση;Κατι δεν μου παει καλα εδω περα,αρχιζει να χανεται τελειως το ηθικο πλεονεκτημα.
Στη πραγματικότητα που ζούμε, είναι 99,99% βέβαιο πως και να έλεγε ο κάθε Μελισσανίδης ή ο κάθε Σαββίδης στον δανεικό τους "παίξε τη μπάλα σου", ο δανεικός δε θα την έπαιζε. Σου έγραψα ποια θα ήταν καλή λύση, σου είπα και ποιά είναι η γνώμη μου επί της κακής υπάρχουσας κατάστασης στο θέμα αυτό.
Ούτε ύμνους στην τιμιότητα οποιουδήποτε έχω γράψει, ούτε άφησα κάτι χωρίς απάντηση (όπως κάποιοι που μπροστά στο χτεσινό δημοσιογραφικό παρακράτος που αποκαλύφθηκε, κάνουν τη πάπια).
Το 99.9% ειναι δικη σου εικασια.Τα δεδομενα δειχνουν οτι φετος η παοκαρα ακολουθησε την πεπατημενη της θρυλαρας και σε διαιτησια και σε παραρτηματα και κουναει και το δαχτυλο.
0 .
-
Cecily Anne
- Rookie poster

GoBack έγραψε:
Βασικα κανεις δεν ασχολειται πλεον με το χοντρο.Ουτε αυτος ασχολειται και πολυ με το θρυλο και το Ελλαντα,κανει μπιζνες στην Αγγλια τωρα.
Βρε συμφωνούμε, απλά αναγνωρίζουμε τα μεγέθη και κρίνουμε εκ του αποτελέσματος πώς ξεγλίστρησε το υπέρβαρο χέλι. Πέραν τούτου, αφήνω εδώ αφιέρωση, γιατί ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία.

Χαιρετώ.

0 .
-
GoBack
- Rookie poster

-
Alexander the Great
- Rookie poster

GoBack έγραψε:Παμε για σκανδαλο,μαλλον θα γλιτωσουν τον υποβιβασμο.
Τον δευτερο υποβιβασμο
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=11&t=7231
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr
-
Orion22
- Rookie poster

«Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει ανθρωποφαγία κατά του Σαββίδη. Επιχειρείται μια προσπάθεια εξόντωσης του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ. Ξαφνικά το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου είναι ο Σαββίδης. Το τι λένε τα κανάλια και τα ξένα δίκτυα δεν μας απασχολεί. Ακούσαμε ότι είναι αλαζόνας. Προφανώς δεν ήταν αλαζόνας όταν έδινε χορηγία στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έπαιρνε την ΣΕΚΑΠ για να μην πέσει σε χέρια Τούρκων. Ο κ. Σαββίδης δεν θα γίνει Ιφιγένεια. Η απόφαση της ECA πάρθηκε με βάση μόνο μια εικόνα»

0 .
-
hades
- Basic poster

Orion22 έγραψε:«Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει ανθρωποφαγία κατά του Σαββίδη. Επιχειρείται μια προσπάθεια εξόντωσης του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ. Ξαφνικά το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου είναι ο Σαββίδης. Το τι λένε τα κανάλια και τα ξένα δίκτυα δεν μας απασχολεί. Ακούσαμε ότι είναι αλαζόνας. Προφανώς δεν ήταν αλαζόνας όταν έδινε χορηγία στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έπαιρνε την ΣΕΚΑΠ για να μην πέσει σε χέρια Τούρκων. Ο κ. Σαββίδης δεν θα γίνει Ιφιγένεια. Η απόφαση της ECA πάρθηκε με βάση μόνο μια εικόνα»
Στην Japan Tobacco περνάει η ΣΕΚΑΠ
http://www.businessnews.gr/article/1025 ... ei-i-sekap
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "