ΑΕΛΑΡΑ πρωταθλήτρια!

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.
Άβαταρ μέλους
Alexander the Great
Rookie poster
Rookie poster

Re: ΑΕΛΑΡΑ πρωταθλήτρια!

Δημοσίευσηαπό Alexander the Great » 15 Μαρ 2018, 19:31

Golden Age έγραψε:Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που διαλύθηκαν οι ΣΦΑ (του παλιού καλού καιρού, όχι όπως ήταν στα τελευταία τους).

Aυτοι?

Εικόνα
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr

Άβαταρ μέλους
migisukhoi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό migisukhoi » 15 Μαρ 2018, 23:03

Οι monsters καλά να πάθουν, πήραν ότι τους αξίζει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας λοιπόν.

Όσο για τους ΣΦΑ, αγαπητέ golden, ποτέ δεν ήταν φασίστες όπως θέλεις να νομίζεις. Επειδή ήταν δυό, τρία άτομα χρυσά αυγά και όταν το 2012 αποχώρησαν οι έχοντες τα "κλειδιά" του συνδέσμου λόγω αντιπαράθεσης με τους monsters για το graffiti έξω από την -1- στο Arena, ανέλαβαν τα ηνία και θέλησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος (ξέρεις ποιον εννοώ) να το κάνει ορμητήριο των αυγών, με συγκεκριμένο άτομο πρωτάρη που σπούδασε κάποτε σε πρώην βαλκανική σοσιαλιστική χώρα. Δεν τους βγήκε γιατί ήταν περισσότερα τα άτομα που κλείναν σε άλλο ιδεολογικό χώρο. Μη με προκαλείς γιατί τα ξέρω καλά πράγματα και με ονόματα.

Ετοιμάζω και 'γω νέο πανί αντιφασιστικό, αντιναζιστικό για το γήπεδο θα είναι τεράστιο και θα μπαίνει σε περίοπτη θέση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 16 Μαρ 2018, 00:45

migisukhoi έγραψε:Οι monsters καλά να πάθουν, πήραν ότι τους αξίζει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας λοιπόν.

Όσο για τους ΣΦΑ, αγαπητέ golden, ποτέ δεν ήταν φασίστες όπως θέλεις να νομίζεις. Επειδή ήταν δυό, τρία άτομα χρυσά αυγά και όταν το 2012 αποχώρησαν οι έχοντες τα "κλειδιά" του συνδέσμου λόγω αντιπαράθεσης με τους monsters για το graffiti έξω από την -1- στο Arena, ανέλαβαν τα ηνία και θέλησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος (ξέρεις ποιον εννοώ) να το κάνει ορμητήριο των αυγών, με συγκεκριμένο άτομο πρωτάρη που σπούδασε κάποτε σε πρώην βαλκανική σοσιαλιστική χώρα. Δεν τους βγήκε γιατί ήταν περισσότερα τα άτομα που κλείναν σε άλλο ιδεολογικό χώρο. Μη με προκαλείς γιατί τα ξέρω καλά πράγματα και με ονόματα.

Ετοιμάζω και 'γω νέο πανί αντιφασιστικό, αντιναζιστικό για το γήπεδο θα είναι τεράστιο και θα μπαίνει σε περίοπτη θέση.

Δεν είπα ότι είχαν συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση οι ΣΦΑ (ούτε βέβαια ήταν..."αναρχικοί" :haka: "κατα πλειοψηφία") , απλά ήταν ο πιο αξιόλογος σύνδεσμος που υπήρχε.

Οι δικοί μου δεν προσπάθησαν ποτέ να τον "μετατρέψουν" σε οτιδήποτε. Απλά απο το '15 και μετά άρχισε η σταδιακή εγκατάλειψη απο τους δικούς μας για άσχετους λόγους και "ανέλαβε" (ατύπως) η παρακμή, μέχρι που μπήκε λουκέτο.

Πέρσυ πάντως είχε ανέβει πανό απάντηση στον Κούγια για το "προσφυγικό".
0 .

Vrwmiarhs
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Vrwmiarhs » 16 Μαρ 2018, 00:51

migisukhoi έγραψε: Μη με προκαλείς γιατί τα ξέρω καλά πράγματα και με ονόματα.
.

απο τι αρχιζει το ονομα του αλβανου που διοικει τους χομλες;
0 .

Άβαταρ μέλους
migisukhoi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό migisukhoi » 16 Μαρ 2018, 10:15

Από το 2005 που ξεκίνησαν ξέρω πολύ καλά πως κινήθηκαν. Ποιοι είχαν τα ηνία και ποιοι, μάλλον ποιος τσόνταρε για να επιβιώσει αυτός ο σύνδεσμος. Το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ήταν όταν το 2010 έφυγε από την "γιάφκα" του Περαμάχαλου.

Golden μήπως έχεις πάρει μέρος σε reality show και το όνομά σου ξεκινά από Ε;

Εγκατάλειψη από τους "δικούς" σου; Εδώ γελάνε. Θες να σου πω ονομαστικά ποιοι ήταν αυτοί; Είναι στα δάκτυλα του ενός χεριού μετρημένοι.
Εκτός από ελληνικές σημαίες ήθελαν να βάζουν και κέλτικους σταυρούς, αλλά δεν τους πέρασε. Τα βάζει τώρα στα εκτός όταν πάει μόνος του, αυτό που ασχολείται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Alexander the Great » 16 Μαρ 2018, 13:52

migisukhoi έγραψε:

Ενα αντιναζι που ειχατε παλιοτερα τι απεγινε?

migisukhoi έγραψε:
Εγκατάλειψη από τους "δικούς" σου; Εδώ γελάνε. Θες να σου πω ονομαστικά ποιοι ήταν αυτοί; Είναι στα δάκτυλα του ενός χεριού μετρημένοι.

Παντως για ''μετρημενοι'' μια χαρα τα πηγαιναν

Εικόνα
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 16 Μαρ 2018, 14:49

migisukhoi έγραψε:Από το 2005 που ξεκίνησαν ξέρω πολύ καλά πως κινήθηκαν. Ποιοι είχαν τα ηνία και ποιοι, μάλλον ποιος τσόνταρε για να επιβιώσει αυτός ο σύνδεσμος. Το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ήταν όταν το 2010 έφυγε από την "γιάφκα" του Περαμάχαλου.

Golden μήπως έχεις πάρει μέρος σε reality show και το όνομά σου ξεκινά από Ε;

Εκτός από ελληνικές σημαίες ήθελαν να βάζουν και κέλτικους σταυρούς, αλλά δεν τους πέρασε. Τα βάζει τώρα στα εκτός όταν πάει μόνος του, αυτό που ασχολείται.

Όχι, δεν έχω πάρει μέρος σε ριάλιτυ και το όνομά μου δεν ξεκινά απο Ε. Επίσης, δεν συμμετείχα ποτέ σε συνδέσμους οπαδών, άλλο θέμα εαν γνωρίζω κόσμο.

Δεν έχουν νόημα οι ονομαστικές αναφορές ανθρώπων χωρίς την συγκατάθεση. Όπως δεν έχει νόημα και η ονομαστική ή η ψευδωνυμική αναφορά του Αλβανού ομοϊδεάτη σου που σχολιάζονται τα κατορθώματά του στο νήμα.

Δεν είχα ακούσει ποτέ για προσπάθεια να περάσουν κέλτικοι.

Απο εκεί και πέρα, μέχρι το 2015 - 16 που ήταν οι δικοί μου εκεί, ο σύνδεσμος είχε μια ποιότητα. Μέσα στην διετία εγκαταλείφθηκε σταδιακά, τα γραφεία τα ανέλαβαν ατύπως άλλοι απο την εγκατάλειψη, μέχρι που έκλεισε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 16 Μαρ 2018, 14:52

Alexander the Great έγραψε:
migisukhoi έγραψε:

Ενα αντιναζι που ειχατε παλιοτερα τι απεγινε?

Αυτό αποτελεί παρελθόν απο το 2011. Και μάλλον είναι και ο λόγος που ο migi τα 'χει με τους MONSTERS.
1 .

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Alexander the Great » 16 Μαρ 2018, 15:39

Ειχα ακουσει οτι εφαγε πεσιμο αυτος που το ειχε γιαυτο το εκρυψε
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Golden Age » 16 Μαρ 2018, 16:16

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε νομίζω να συνέβη. Αυτό που ξέρω είναι ότι απο την αγωνιστική του 2011 έφαγε άκυρο για το πανό, με το οποίο ούτως ή άλλως υπήρχε επι χρόνια θέμα στο εσωτερικό των MONSTERS (κάποια στιγμή κιόλας νομίζω είχε αποφασιστεί και πιο παλιά να σταματήσει αυτό), αλλά παλιότερα στήριζαν οι ΠΑΣΟΚοι επειδή έβλεπαν τους αναρχικούς σαν "πολιτικούς συμμάχους".
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”